Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 8
mephala30 spune:
Cafera, da-ne cateva date, o inaltime si o greutate.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
carina spune:
Mai am un pic si adorm cu capul pe birou. N-am mai patit asa ceva pana acum. Am baut 3 cafele dar se pare ca degeaba.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Carina eu am noroc ca ma scos copilul afara ca cred ca o dadeam in bara din cauza oboselei.Si e un frig afara de nu iti mai arde de nimic.
Mamica suntem obligati sa o inscriem la scoala de la 3 ani si cum este loc liber o primesc.Si cum ea e nascuta in mai cred ca va incepe cu septembrie.Va avea un program de dimineata pana la pranz acuma depinde de la scoala la scoala sunt care ofera mancare la pranz sunt care te obliga sa iti iei copilul 45 de minute si sa ii dai de mancare si dupa un program de pranz pana pe la 4.Si noi am ramas uimiti ca aici era de la 4 ani dar acuma s-a schimbat.Si nu o pot numi gradinita ca ei acolo o sa invete sa scrie sa citeasca si cateva alte chestii.Scuzati ca m-am intins asa.
Carmen da tu ce faci azi.Ninge si la Iasi.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, la 3 ani la scoala? Invata sa scrie si sa citeasca? 
Azi a venit mama in vizita si am gatit una-alta, am depanat amintiri si ne-am jucat cu baietii.
gusta spune:
Carmen cica incep sa ii puna la citit si la scris.Eu pana nu vad nu cred .Imi e mila de ea dar chiar nu am ce sa ii fac trebuie sa se integreze aici.
Sa va zic discutie cu taicasu de acum cateva minute
ea hai papi sa dansam
el sunt obosit
ea nu esti obosit hai sa dansam
el sa ridicat si a dansat copilu.
Eu mami la calculator rad ca face copilul ce vrea din el.Discutiile se poarta in olandeza
Marilena si Mara Augusta
GETY spune:
Mephala30, in ce consta concursul? Slabim cum vrem, numai sa slabim, sau sunt reguli stricte?
Sper pe 7 sa cantaresc tot 76 kg si nu mai mult, ca sa nu fie nevoie sa actualizezi lista.![]()
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
mephala30 spune:
Gusta, foarte frumos din partea lui, sa distreze fata,
.
Gety,
, sa stii ca sunt reguli stricte: 1,5 kg/saptamana. Musai! (glumesc)
Atat timp cat tii un regim echilibrat, vei slabi. Nu conteaza cat, putin cate putin...
edit: in ce consta concursul? ne vom organiza in echipe, incurajandu-ne....castiga concursul echipa care a slabit cele mai multe kg.
cornelia_laura spune:
puskin, am vazut pozele si esti tare frumusica si ai niste ochi superbi
.
gusta, sunteti o familie frumoasa
, sa fiti sanatosi.
Ma inscriu si eu in clubul "racitelor", ma doare rau gatul si capul. Bine macar ca baietii sunt bine.
Azi am facut si frigul rau de tot, jumate din drumul pana la servici(cam 4 statii) l-am facut pe jos prin zapada si la dus si la intors.
Incerc ca pana luni sa reduc treptat cantitatea de mancare consumata si mai ales dulciurile. Si incerc sa scad treptat ora ultimei mese.
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea
P: 1 fibrobar, 1 iaurt Activia, ceai
C: ciorba cu perisoare si o portie mica de varza calita fara paine, ceai
mephala30 spune:
Cornelia, multa sanatate. 
Delidana spune:
Gusta, Carmen, parca era si la noi vorba sa inceapa copii gradinita obligatorie la 3 ani. Era planuit, acuma nu stiu daca chiar asa vor face dar imi amintesc ca am citit pe undeva de asta.
Cornelia, ai grija de tine.
Azi am iesit sa dau la o parte zapada din fata blocului. Asta asa, ca activitate sportiva, ca eu daca nu sint obosita fizic dorm foarte prost noaptea.
Dupa o ora de dat la lopata imi tremurau miinile. ![]()
Gusta, haioasa faza cu dansul. De ce esti suparata ca discutiile au loc in olandeza?
Carina, asa e dupa vacanta...sooomn... las' ca miine o sa fie mai bine.
Oare cind revine Mik din vacanta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan