Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 3
doroty spune:

LA MULTI ANI! 

Sa aveti un an mai bun decat toti ceilalti!
Sa vi se implineasca dorinte mai vechi si mai noi!
Sanatate, belsug, noroc in toate, voie buna!
SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE! 
violeta70 spune:
Buna ziua, ca dimineata a fost mai devreme.
am fost de revelion la ai mei, cu sor-mea Diana si cu nepotelul Stefan. Am urmarit focurile de artificii (de la geamuri) si am mancat niste aperitive. Pe la ora 2.00 am plecat la o petrecere (la barul unde lucreaza sotul meu). A fost super, au avut o idee super, au facut seara "disco". Sa-i fi vazut fardati, cu peruci si toalete din anii '70 - '80.au facut si Karaoke. A fost super.
Am ajuns acasa pe la 5.30, iar la 6.00 ne-am dus si noi la nani.
Ne-am trezit pe la ora 13.00.
Acum mergem la ai mei, pe tata il cheama Vasile. Asa ca urez si eu
La Multi Ani! de Sf. Vasile tutror sarbatoritilor
Urez bine au venit fetelor noi ( Cafera si celelalte) Sa stiti ca sunteti exact unde trebuie. Anul 2007 pentru mine a fost un an cu succes pentru slabit : de la 85 kg, cate aveam in ianuarie 2007, am ajuns la 64 kg, cate am acum Si totul datorita acesui subiect si fetelor de aici (si nu in ultimul rand vointei mele.
Promit ca revin cu sfaturi pentru diete.
"rusii" tot nu mi-au venit. Au inceput sa ma doara sanii si un pic burta. Sunt sau nu insarcinata? Cred ca o sa fac inca un test de sarcina sambata (5 ianuarie), cand ar fi a 21 zi de intarziere. Imi este si frica sa-l fac. Daca nu sunt insarcinata, atunci chiar sunt ingrijorata.... Oricum o sa merg de luni, 7 ianuarie, la doctor.
Va las acum, ca trebuie sa plec.
Pupici 
mephala30 spune:
Multumim de urari.
Gusta, faine torturile, esti o gospodina priceputa. Mara ta e o scumpa si tu arati grozav cand zambesti.
De unde stii de Anky si Diana Mirela?
Crys,ooooo, ce-a crescut Lilly!
Ce scolaritza sfioasa are mama! In fata bradului e o adevarata printesa, cu bagheta magica in mana. L-am vazut si pe Henry, nu stiu de ce aveam senzatia ca e maroniu.
Puskin, v-ati simtit bine la petrecere? Spuneai ca vei pune poze.
Hcclara, baietii se simt bine, eu mai bolesc. Bine ca e numai o simpla raceala.
Doroty,
, cum ai petrecut?
Nastad, la voi cum a fost?
Delia, te-am asteptat aseara la sampanie. ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
gusta spune:
Carmen de Anky stiu sigur ca si-a inchis contul ca a scris la moderatori iar de Diana Mirela scrie la mamici de iulie-august 2008.Poti sa o vezi in lista acolo.
Am servit o portie de tort si acuma ma ajuns oboseala si copilul are o energie de nedescris.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Salutare!
Un An Nou plin de bucurii si impliniri! 
Aseara am fost la o petrecere, am ris si am dansat cum n-am mai facut-o de cind eram la liceu.
Asta da activitate fizica, dimineata ma dureau picioarele de nu mai stiam de mine dar toata noaptea n-am simtit nimic. ![]()
Gusta, am avut chilotei roz si sutien rosu.
Teoretic o sa am parte de dragoste pe saturate, nu? ![]()
Torturile din poze arata extrem de apetisant. Si tu esti mai draguta cind zimbesti. ![]()
Crystina, l-am vazut pe Henry, e o scumpete de catel. Lilly e deja domnisoara mare. 
Violeta, iti tin pumnii sa fie cu ochisori. ![]()
Carmen, sper ca te simti mai bine.
As fi vrut sa intru si eu aseara sa va urez dar n-am avut cum.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
GETY spune:
Violeta70, sa slabesti 21 kg. intr-un an este o mare realizare! Acum ma documentez si te intreb daca ai tinut vreo dieta anume si daca da, cu care ai slabit cel mai mult.
A 21-a zi de intarziere a CM? Daca ai o menstruatie cat de cat regulata, si inca nu au aparut rusii, eu zic ca e sarcina.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
mephala30 spune:
Delia, ma bucur ca te-ai distrat si te-ai simtit bine. 
Gusta, ok, o sa modific lista in cazul asta.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
cafera spune:
Vileta70 te rog sa-mi descrii ce ai facut. Am tot 85 kg si tare as dori sa am acelasi succes ca tine. Dupa prima nastere (acum 7 ani), ajunsesem la 56 kg, dar acum, dupa cea de a doua, parca am schimbat personajul. Sau poate povestea... Sincer? Nu ma mai recunosc
.
Am nevoie de sustinerea voastra!