Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Neatza .
Eu sunt Carmen si deja am 3 cafele baute ca sa functionez normal.
Ioana serviciu usor.
Olandezu mi-a pus muzica ce o fi in capul lui ca in al meu sunt multe.
Am aflat semnificatia chilotilor rosii,noroc in dragoste si prosperitate.
la multi ani de Sf.Vasile.
Bun venit Cafera. Gety sincer eu am tinut dieta aia si dupa 3 zile am dezartat ca nu faceam fata de foame.
Marilena si Mara Augusta
crystina spune:
La Multi ani de Sf. Vasile!
Si eu la cafea..
Carmen, hai ca le pun azi..Cum te mai simti?
Gusta, trei cafele deja? Cate bei pe zi?
Ioana, serviciu usor si ai grija de tine! Si eu ma intorc maine la munca..bleah!
Cafera, bine ai venit!
gusta spune:
Crystina beau destul de multe si stiu ca nu e bine dar fara nu pot functiona normal.
Si va invit sa vedeti 4 poze de la revelion cu torturile si carmen am tinut cont si de data asta chiar am zambit in poze.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2153389305/
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
LA MULTI ANI, fetelor pentru 2008, sa fie un an bun, sa fim sanatosi sa-l trecem si pe asta!!!
LA MULTI ANI celor care poarta numele Sf Vasile!
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
Pana la urma am mers la prieteni si am lasat copiii cu mama. Nu au fost probleme si oricum la 3 ne-am intors. Din pacate chiloteii rosii au ramas in dulap. La voi???
Ma simt asa plina ca simt ca explodez, musai sa bag o cura de dezintoxicare de maine. Cred ca o vreme nu mai pun gura pe carne.
Gusta, am vazut pozele. Super torturile, cred ca si la gust au fost asa. Aia mica o papusa. Si tu ai aratat bine de tot.
Carmen, azi esti ceva mai bine ca ieri? Copiii au dormit la 12?
SARBATORI FERICITE !
hcclara spune:
Buna dimineata si La multi ani!
Mai fetelor imi pocneste capul de oboseala, dupa ce ca s-au culcat copii mei la 1.30, azi dimineata s-au trezit normal la ora 8, insa am avut si dupa 4 o pauza ...
Noi am fost la vecini , a fost fain, nu am mancat asa mult dar ne ducem si de la 12 la tura a doua ca a ramas multa mancare si trebuie consumata. Copii au fost ft cuminti, si aici au pocnit de au rasunat strazile, a fost frumos, lui Marc i-a fost frica de artificii, petarzi, el nu s-a dus cu tata-su la puscat, s-a uitat dintr-o parte. Am venit putin inainte de miezul noptii acasa ca ne gandeam sa nu se sperie chiar asa copii de zgomot. Insa anul acesta au terminat slava D-lui mai repede cu pocnitorile decat in alti ani.
gusta, vazut poze, frumoasa printesa ta cretulina, si am vazut ca pe olandez l-ai imbracat in rosu!!!inseamna ca o sa fie si el norocos
Delia, ft frumos colind, multumim! tu pe unde ai fost?
Carmen, tot bolnavioara? copii sunt bine?
Cafera, bun venit si spor la slabit!
pupici fetele si o zi buna!
de cand slabim serios???
Claudia
crystina spune:
Gusta, super pozele..mi-au placut ornamentele de Craciun si carliontata ta care este un ingeras.
Iata si cateva poze cu Lilly, Lilly in prima zi de scoala, Henry si iar Lilly .
Mai am de descarcat.
tlaura spune:
LA MULTI ANI pentru 2008!
Va pup si va doresc tot ce e mai bun!
Ati petrecut bine? Noi da; a fost foarte frumos si multa lume!Nu am dormit prea mult si nu ma simt prea bine, dar o sa treaca!
iata ca incepem un nou an, sper cu forte proaspete pentru slabit!
nastad spune:
LA MULTI ANI!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Multumesc de aprecieri la adresa copilului.
Claudia nici nu am observat ca el era imbracat in rosu ,ca sa vezi cat de atenta sunt la detalii.
Cornelia eu i-am avut pe mine.
Crystina si puiul tau e tare scump ,iar cutul imi place tare mult.
carmen vroiam sa iti zic ca Anky si-a inchis contu si parca Diana Mirela este insarcinata.Sper sa nu ma insel .
Marilena si Mara Augusta