Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 16
CRISCOSTY spune:
La multi ani si sa va aduca noul an tot ce este mai bun, pentru voi si pentru familia voastra!
Dupa mult timp (cred, vreo 2 ani) revin si eu printre voi.....sper sa ma mai primiti
Atunci va paraseam fiindca bunicul meu la care tineam f. mult era tare bolnav si vroiam sa-l ingrijesc. Din pacate a plecat dintre noi si parca nu am mai avut curajul sa ma mai intorc la voi. Am avut multe incercari de a incepe diverse diete, dar toate esuate
Am reinceput serviciul de ceva vreme, Dany creste, in curand v-a implini 4 ani si este la gradinita, grupa mica.
Asi vrea sa ma alatur si eu grupului vostru...recunosc ca v-am urmarit din umbra si m-am bucurat alatur de voi ptr. reusitele fiecareia.
Nici nu mai stiu exact cate kg. am, dar promit sa ma cantaresc iar de luni incep serios lupta impotriva kg.
Revin.....pupici
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
gusta spune:
Carmen mai facem o strigare vedem cate fete se mai inscriu la concurs ca sa putem face echipe.
Bine ai revenit Cris.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Crys, bun venit!
Se pare ca la inceput de an sint mai multe fete doritoare sa ni se alature. ![]()
Gusta, Carmen, am terminat cu "Hamlet", ca lung a mai fost! Cea mai lunga piesa scrisa de Shakespeare!
Acum urmeaza "King Lear", ca le am pe amindoua de citit pina luni.
Cred ca prefer tragediile lui Shakespeare, sint mai interesante decit comediile. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Gusta,multumesc
Ti-am vazut fetita in poze, tare frumusica este.
Carmen, ai niste baieti tare frumosi, sa dea Domnul sa fie sanatosi si mult noroc sa aiba.
La fel le doresc tuturor fetelor care au copii, sa se bucure de ei, sa fie sanatosi....Zuzi, tare m-am bucurat de nastrea fetitei tale, pupici nazdravanei mici.
Tzuni, felicitari petru fetita, vei fi o mama f. buna si ma bucur petru tine, nimik nu se compara cu zambetul unui copil.
Sunt multe fete pe care le stiu, multe pe care nu le stiu...dar vreau sa ma primiti alaturi de voi, sa ne cunoastem mai bine si sa ne ajutam reciproc si sper sa reusesc alaturi de voi ce mi-am propus pentru anul acesta. Cred ca bat pe 89 kg, spre rusinea mea si vreau pana in iulie sa slabesc ca 20 kg. Ce ziceti? Eu zic ca este bine, nu vreau sa ma infometez, doar sa duc un stil de viata sanatos.
Merg sa scot rufele din masina si ma intorc.
mephala30 spune:
Delia,
, acum ca ai terminat cu "Hamlet", fa o pauza,
.
Criscosty, bine-ai revenit. 
Multumesc pentru aprecieri, sa-ti traiasca si tie baietelul si sa reusesti sa scapi de kg in plus. Ce inaltime ai?
si data nasterii, sa te pot trece in lista, banuiesc ca ni te alaturi si in concursul care incepe de luni.
Gusta, pe prima pagina am scris cate ceva despre concurs si fetele care s-au inscris pana acum.
Cafera, imi pare rau, daca pana luni nu ne dai datele tale, nu vei putea participa la concurs.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
CRISCOSTY spune:
Delidana, multumesc
Asa sa pare, multe vor sa inceapa anul cu diete, s-au cam pus kg. in plus se sarbatori si vrem sa aratam bine la vara, nu?
Scrieti-mi si mie va rog ce trebuie sa fac sa alatur si eu concursului, pleaseeeeee![]()
CRISCOSTY spune:
Carmen, acum am vazut ca ai scris
Multumesc ptr. primire si ptr.urari
Sigur ca ma inscriu la concurs....inaltime am 1.62 si maine dimineata ma voi cantari ca sa iti spun sigur cate kg. am.
Si datele de nastere....Cris- 26.08.1978 si Dany- 30.01.2004.
mephala30 spune:
Criscosty, pnetru concurs iti trebuie: multa vointa, rabdare si un regim sanatos. Daca poti, si sport.
Meniul postat zilnic, raport dat saptamanal, marti dimineatza, cand te cantaresti.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
carina spune:
Salutare,
Iaca revin si eu cu meniul de azi asa cum spusei de dimineata:
MD: 2 clatite cu iaurt
P: jumate de farfurie de ciorbita de vitel
Gustare: shake de iaurt cu pere si prune uscate
CIna: putina mazare cu carnita
Marilena: ma bucur ca ai luat o decizie si sper ca noul an sa iti aduca linistea si calmul de care ai nevoie. Si eu in ultima vreme am incercat si reusit uneori sa ma desprind de problemele si nervii pe care stiu ai mei sa ii provoace. Incerc sa ma bucur de familia mea, de casa si cariera mea si sa pun mai putin la suflet rautatile lor.
Crys: bun venit printre noi. Esti ambitioasa cu 20 kg pana in vara si sper din suflet sa fie asa cum vrei. La mine personal a durat 1 an jumate sa scap de vreo 15-16 kg dar eu nu am tinut niciodata dieta, pentru ca nu imi place ideea.
Ruxandra: si eu l-am batut la cap pe sot sa mergem la patinoar azi, dar nu s-a lasat convins. Poate maine am mai mult noroc.
Delia: imi aduci aminte de liceu cand te aud ce ai de citit. Eu am terminat engleza intensiv si a trebuit sa citim multe piese de Shakespeare. Indepartate vremuri....
Claudia: nu stiu de unde din vest sunt ai tai, dar la Cluj de 2 saptamani e groaznic de frig. Ieri la 9 erau -12 si seara la 6 -13.
Ma duc sa fac o baita cu spuma si sa vad ce film e pe HBO si apoi la nani. Noapte buna si ne vedem maine la cafea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Asa am sa fac, Carmen.....multa vointa am, de data asta
Sport am sa fac in fiecare zi, voi pedala la bicicleta peste care s-a pus praful
Imi propun cate 5 km zilnic, dar daca se poate de ce nu si mai mult?
Acum va las...merg sa ma mai joc cu Dany, luni incepe gradi si noi serviciul. Va multumesc pentru primire si stiu ca voi reusi alaturi de voi. O seara buna va doresc, pe maine.