Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare, Crystina! Cum ai petrecut de sarbatori?
Sa ai spor la exercitii!

Cornelia, la tine efectele nasoale s-au facut simtite abia dupa ce ai oprit administrarea pilulelor sau in timp ce le luai? Stiu si eu ca sint atitia hormoni bagati in corp de ani de zile insa alternative nu prea am...preze iese din discutie...sterilet nu pot sa pun ca n-am copii inca...si deci... Eu sper sa nu ma trezesc cu vreo dereglare cind ma voi lasa de ele.
Sa inteleg ca tu mai vrei un copil?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, noi tocmai ne-am intors acasa, am plecat pe aici prin Schwarzwald undeva la vreo 60 km de noi am auzit ca ar fi zapada, dar chiar azi s-a nimerit sa ploua, insa ne-am hotarat sa mergem totusi cu inca niste prieteni sa vedem cum e...pai e super, erau piste si pt sanius, si pt ski, poti sa te plimbi cu un trenulet pe sine, sunt multe modalitati de distractie...dar a plouat de ne-a facut ciuciulete!!! insa lumea skia, habar n-aveau ca ploua!
asa ca ne-am dus la o cabana si am mancat iar apoi am venit acasa! Insa ne mai ducem!!!
Violeta, nu fii trista, lasa ca vine bb nu dispera!
gusta, eu am sterliet Mirena, si asta e pe baza de hormoni, la mine cel normal nu intra in discutie ca sunt alergica la nichel si cobalt, iar pilule nu am vrut...insa eu nu as recurge la sterilizare, tu esti inca tanara , nu stii poate in 10 ani ai chef iar de un bebe, la barbati insa sterilizarea e ft simpla si se poate face si "inapoi", insa la femei se scoate tot uterul si e mai complicat decat la barbati...vorbeste si tu cu ginecologul si vezi ce alte modalitati mai sunt!

plec sa aspir si sa mai strang pe aici ca e ca dupa razboi!

sanatate bolnavioarelor cu gatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Liris, bine ai venit la concurs

Puskin, frumos la patinoar ...ziceam ca ajungem si noi la cel in aer liber in vacanta, dar daca am tot fost plecati, se pare ca n-am reusit, dar reincepem cursurile de patinaj iar de saptamana viitoare.

Tzuni, wow la serviciu in concediu.....addictiveness, ceva? Ce mai face fetita ta?

Crystina, bine ai revenit si tu...frumoasa ta merge la gradi/scoala?

Delidana, si mie imi lipsea soarele in tara zapezilor aici, asa ca mi-a prins bine concediul asta...tu cand te intorci in Tailanda, la vara? Vis-a-vis de anticonceptionale, si eu cred ca sint intr-o oarecare masura nocive, mai ales dupa o administrare mai lunga, unele femei au dificultati in a ramane insarcinate imediat.

Zuzilici, tu pe unde esti, tot la serviciu? Cum ai petrecut sarbatorile? Ce face Isabella?

Hcclara, frumos la ski...vreau si eu

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, "preze"? m-am distrat grozav...
Da, Cornelia isi doreste foarte mult al treilea copil.

Hcclara, ati avut parte de ceva distractie azi.

Crystina, tot scumpa la vedere ai ramas.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit acasa cu o durere de cap.

Delia la el iese din discutie ca are pasarici la cap.

Va multumesc de raspunsuri si stiu ca asta ar fi solutia ca discutia am purtat-o de la operatia de sani si asta ar fi singura solutie pentru organismul meu.Adevarul era ca mi-l doream pe bebe2 dar si asta e un vis imposibil la cate am pe cap.

Claudia nu am sa imi scot nimic imi leg trompele cu posibilitate sa le dezleg daca apare ceva.Cica le prind intre ele cu un cerc.

Carmen ce film vizionezi diseara?

Cornelia eu cam stiu cat rau imi fac pastilele si se vede si pe mine asta.

Ruxandra si eu sunt hotarata ca asta sa fie ultima folie si e gata.

Tzuni tare iti mai place la serviciu.

Stiti de ce imi era frica ca facand asta ma pot ingrasa sau cum a zis Cornelia pot aparea dureri de cap dar se pare ca ma insel.Sa ma ingras se poate si fara operatie iar de dureri de cap mai exista pastile dar la starile de nervozitate pe care le am acuma si la durerile de ficat nu prea mai am remediu.Asa ca sunt hotarata sa faca procedura si poate doamne doamne o sa se uite si la mine si ma lasa anu asta fara prea multe probleme.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Khristin, inca nu-mi pun problema de copii, asa ca...

Gusta, de legarea trompelor vroiam sa-ti zic si eu, stiu ca a fost un subiect pe forum dar nu cred ca l-am citit... Oricum, daca ai probleme cu ficatul trebuie sa renunti la pilule. Eu iti urez bafta si sa ne tii la curent cu ce ai facut.

Carmen, da, tot pe forum am auzit si eu faza cu "preze" si mi s-a parut amuzanta.

Ma intorc la "Hamlet", ca mai am putin si-l termin de citit.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

m-am intors de la patinoar, a fost frumos dar cam frig ( desi este acoperit) si destul de aglomerat. Insa mi-era tare dor...

Nu am mai ajuns in oras sa iau pantalonii de ski, ma duc maine. Am fost doar sa mancam ceva ca nu aveam nimic acasa.

Carmen, mersi. Tu ce ai facut azi?

Gusta, sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine .

Delia, mersi. La ski merg saptamana viitoare, tocmai am primit confirmarea pentru cazare.

Claudia, ce zi frumoasa ati avut. Saptamana viitoare merg si eu la zapada, de-abi astept .

Delia, eu am avut probleme si in timp ce luam anticonceptionalele ( lipsa libidoului ) si dupa ( ingrasare rapida...plus somnolenta, stari ciudate) si am hotarat ca e mai bine cu preze .

Cornelia, ce curajoasa esti...sa vrei si al treilea copil .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mai fetelor, eu calc si ma uit pe pro tv international si ma crucesc ce frig e pe la voi, mai ales la tine, Carmen -20 grade brrrr! si la Miercurea Ciuc -27! d-ne fereste! o gramada de oameni au ajuns in spital de frig! ma pun acum sa sun si la ai mei sa vad tot asa frig o fi? sau la ei e mai bland in vest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Puskin, dimineatza am petrecut-o cu mama (a plecat la pranz), apoi m-am lasat induplecata de sot si copii si-am facut o pizza. Mi-a iesit aluatul ft. bun, . Si uite-asa s-a dus pe apa sambetei postul meu de azi.

Delia, gata " Hamlet"?

Hcclara, da, e ft. frig afara. Si in casa prea cald (25 de grade).

Gusta, sa vad daca voi avea chef de film, sunt cam obosita.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia multumesc de idee.Am studiat subiectul si deja mi-am zis ca sunt hotarata 80% ,iar daca asa raman insarcinata asta e o sa aiba mara un fratior sau surioara.

Claudia si aici e frig si un vant de nu iti vine sa mergi afara.

Carmen noi avem numao 22 in casa.Si cred ca Delia e cu Hamlet ocupata.

Ruxandra vreau si eu la patinoar.

Mara e la mine in brate si ma roaga sa ii arat cateva iconuri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput