Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, ia risipeste misterul, nu ne lasa prea mult in asteptare.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Vesti proaste: ieri mi-a venit ciclul. Asta este, "next time". Saptamana viitoare oricum o sa merg la medic sa fac un consult si sa ma programez pentru analizele date de doctora ginecolog. Va tin la curent. Oricum ar fi fost frumos sa am un asemenea dar de Craciun. Dar n-a fost sa fie. De visat insa am visat.... Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine si mi-ati tinut pumnii.
Azi, binenteles, aveam 66 kg. M-am speriat, dar mi-am revenit, ca oricum ceva "in plus" am si de la ciclu, asa ca am sa astept pana luni, si atunci am sa constat cat am pus sarbatorile astea. In functie de asta, probabil ma inscriu si eu la concurs, ca sa revin. Daca nu va suparati, am sa va zic luni daca particip si eu la concurs. Binenteles daca nu este prea tarziu.

Kristin superbe pozele din vacanta voastra de Craciun. Aveti o fetita superba, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

Gusta sunteti o familie superba. cel putin in fotografii asa pareti. Iar Mara este o dulceata de fetita.

Tzuni pe unde esti?

Sanatate multa fetelor racite (cam multe...)

Maine este Ajunul Bobotezei. Este zi de post, iar eu am sa incerc sa tin un post negru, depinde de cum ma simt maine.

Nici eu nu stiu ce sa ma fac cu dulciurile, la care nu rezist. De Revelion am facut niste checuri, si mi-am facut si mie unul. Fac ce fac si imi mai tai o felie... D-abia astept sa se termine! Uite d-aia nu fac eu dulciuri, ca nu rezist si intru in ele.

Va las acum si va urez o noapte linistita si cu vise frumoase.
Pupici tutror fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata!
Cafeaua e gata , ceaiul clocoteste.
Violeta: imi pare rau ca nu a fost sarcina, dar sa stii ca o sa vina bebe si la tine. Eu 2 ani, luna de luna am facut teste de sarcina si tratamente si bebe a venit cand nici nu mai speram, dar a venit si asteptarea a meritat pana la ultima secunda.
Marilena: hai nu fi asa secretoasa. Poate te putem si ajuta, macar cu o vorba buna si o incurajare.
La mine acasa tocmai au venit instalatorii ca un calorifer umezeste peretele si trebuie sa sparga sa vada ce e, asa ca suntem din nou in santier .
Va pup si revin cu meniul imediat,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Neatza si multumim de , Carina.

Azi ma doare iar gatul, habar n-am de ce si de unde, . Afara e ger si nu putem iesi cu copiii, mi-e frica sa nu raceasca. Asa ca stam in casa.

Violeta, imi pare tare rau, chiar am crezut ca e sarcina. Mergi mai departe cu speranta, fa-ti analizele si Doamne ajuta!
Post usor.
Referitor la concurs, astept sa-mi spui luni daca participi sau nu.

Voi posti si eu azi, am in plan doua banane, un pahar de suc de portocale si un mar.

Week. placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, fetitele!!! tot ce va doriti pe noul an!

vreau si eu la concurs cu voi . ma primiti? mi-e indiferent in ce echipa
sunt.

ma duc la culcare, m-am mutat in Calif. si sunt cu 10 ore in urma Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carina multumesc de cafea si chiar ca merge unsa.Sper ca muncitori nu iti dau prea multa bataie de cap.

Carmen gatu meu e in pioneze si deja ma deranjeaza si urechile.

Zuzulici cum e cu boala?

Violeta lasa ca o sa fie data viitoare.va analizele si dupa parca prevad ca acusi ne anunti ca bate barza la usa.

Problema e destul de delicata si nu am vrut sa mai zic de supararile mele.Am primit recent de la medic de cand am facut echo am facut si un dozaj de hormoni si se pare ca au luat-o tare razna rau si trebuie sa opresc anticonceptionalele ceea ce si se va intampla din februarie dar va trebui sa ma gandesc la o metoda de protectie si singura care poate fi este sterilizarea ca altceva nu am.Sterilet am avut si am facut infectie.Alt copil iese din discutie din cauza operatiei de la sani care acuma la kg pe care le-am pus s-au marit din nou si ei cred si de la hormoni si tot asa.Poate nu scriu totul normal ca sufletul imi e negru si nu am cu cine sa ma sfatuiesc.Olandezu nu poate intelege ce e in sufletul meu.Viata asta mi-a dat atatea incat nici nu stiu ce sa mai cred.Imi e teama de efectele negative ale sterilizarii si tot asa si problema este in sufletul meu ca eu totusi mi-am dorit al 2lea bebe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

gusta , iarta-ma dc , consideri ca ma bag neintrebata. dar de ce nu prezervativ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune si LA MULTI ANI la toata gasca!
Ma bucur sa va regasesc sanatoase si voioase in noul an. Noi am fost pana ieri la munte si am petrecut frumushel vreo 10 zile, fapt care se resimte din plin, in sensul ca am incheiat sarbatorile cu +3 k si 300 gr. Mami s-a ingrasat si junioarul a racit
Una peste alta a fost frumos si bine de sarbatori, dar acum sunt la capitolul masuri drastice asa ca vreau si eu la concurs. Greutatea actuala 69.3kg si as vrea sa pierd macar 3,5 kg la acest concurs. Se mai poate sa fiu si eu adoptata de vreo echipa?
Puskin, as fi vrut sa vad si eu pozele dar din pacate nu se poate deschide pagina respectiva.
Justa, eu abia acum te-am vazut bruneta.. Esti suuuuuuuuuuuuper....
Va pup pe toate si va urez un an nou minunat. Astept raspunsul in legatura cu concursul.

Mergi la inceput

Liris, bine-ai revenit, sigur ca te primim in concurs. Dar de data asta nu te mai lasam sa dezertezi asa de usor.
O inaltime si o greutate actuala sa-mi spui, sa completez lista.

Gusta, ce sa zic, si eu as opta pentru prezervativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor. Azi vad ca gatul ma doare mai putin in schimb ma doare capul. Si mai rau e ca Eric iar tuseste. Desi a stat numai in casa. Chiar nu-mi dau seama unde putea raci din nou.

gusta, delicata situatia ta. Anticonceptionalele sunt o otrava pt toate femeile mai ales ca in Romania sunt date dupa ureche. Si eu tot pt prezervativ am optat dupa a 2a cezariana. Mi se pare metoda cu cele mai putine dezavantaje. Ai mare grija de tine. Dezechilibrul hormonal isi poate avea drept cauza si stresul prin care treci de la o vreme.

Mergi la inceput