* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (106) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Am schimbat si noi semnatura , suntem maricuti deja, Doamne Ajuta :-)
Mai dormiti inca? Eu am rezistat pana la ora 2 si m-am bagat la somnic,deja bebe era tare agitat din cauza galagiei.'Eram fresh acum 1 ora dar m-a pus naiba sa mananc tort........nu putin ci trei feluri de tort si acum am o pofta de dat la boboci :-(((( imi trece .
Punem si poze cu "burtica" , care deja nu mai poate fi numita burtica , e un balon :-))))
Va pup pe toate

Irina 36+ Matei

POZE

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

[quote]Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, inca nu am terminat de citit din urma, dar vreau sa pun o intrebare pt cunoscatoare: e normal ca bebe sa nu faca altceva decat sa pape si sa doarma sau e ceva in neregula cu Pupi? Asa il alintam noi, nu putem sa ii spunem Victor acum ca l-am vazut

Am pus pozici la semnatura, sau intrati direct aici http://good-times.webshots.com/album/561954877bXFvSl

Merg sa mai citesc... Eu manevrez acum o pompa de la Primii pasi, m-a pocnit furia laptelui si bebe nu ajunge sa ma desfunde. Dar pompa face toti banii, adic 33 Ron... de fapt face mult mai mult de-atat...

Citesc si revin sa va ovestesc cum a fost!

Pupici,
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , Mare, Munte, Flori

[/quoteangi,pupi tau e un superb!!!m-am topit toata!!vroiams a te intreb paturica trebuie sa luam noi de acasa nu?caci am uitat de ea in bagaj..

Moni 36+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, inca nu am terminat de citit din urma, dar vreau sa pun o intrebare pt cunoscatoare: e normal ca bebe sa nu faca altceva decat sa pape si sa doarma sau e ceva in neregula cu Pupi? Asa il alintam noi, nu putem sa ii spunem Victor acum ca l-am vazut

Am pus pozici la semnatura, sau intrati direct aici http://good-times.webshots.com/album/561954877bXFvSl

Merg sa mai citesc... Eu manevrez acum o pompa de la Primii pasi, m-a pocnit furia laptelui si bebe nu ajunge sa ma desfunde. Dar pompa face toti banii, adic 33 Ron... de fapt face mult mai mult de-atat...

Citesc si revin sa va ovestesc cum a fost!

Pupici,
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , Mare, Munte, Flori

din cate stiu eu de la alte mamici e normal la inceput numa dorm si mananca!!stiu de la verisoara mea ca ma ofticam mereu ca n-o gaseam treaza nicicum...

Moni 36+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

LA MULTI ANI!!!

Buna dimineata, zuzici scumpe! Probabil va intrebati ce fac la ora asta pe net ... Hihi! Pai sa va spun - am intrat sa impartasesc cu voi cele mai placute sentimente care ma incearca pe anul acesta; m-am lecuit de partie (voiam sa dam o fuga "in gasca" sa bem o sampanie la miezul noptii tocmai la Predeal , dar ne-a trecut) si petrecem un An Nou atat de intim si de frumos si calduros! Suntem 9 persoane (10 daca il socotim si pe bby!) si credeam ca o sa fie aiurea, inconjurata de cupluri de varste fragede (20 - 24 ani are toata lumea de aici), dar ma simt atat de bineee! (Si ma uit la ei ca sunt mici si inca nu constientizeaza adevarata esenta a vietii... Si vreau sa va spun ca niciodata nu mi-a fost atat de bine langa o persoana cum mi-e acum, cand stiu ca il am pe bebe! Este cel mai frumos si mai special Rev. al meu! Ma simt cea mai implinita si in sinea mea constientizez ca nimeni de la "party" nu este atat de fericit si de "bogat" ca mine! Bine, le doresc si lor ce simt eu acum.) Am facut punci si avem si Crispy Strips home made - o sa pun si poze!!! si e asa de placut si de linistitor...
Ce bine ca am trecut de "hopul" cel mare... Mai avem 20 de zile...
Va pup pe toate si imi doresc din suflet sa fi trecut in noul an cu aceeasi bucurie si entuziasm care m-a incercat pe mine!
Va pup mult si va multumesc ca sunteti aici tot timpul!

Mitsu...

37+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

mitsule m-ai facut sa plang!!!ma bucur ca te-ai simtit asa bine de revelion...intradevar este unul special..de fapt rimul din urmatoarele revelioane speciale ce te asteapta!!
eu din pacate m-am simtit f.rau toata noaptea..am adormit la 11 jum apoi trezit la 1 si din ora in ora apoi..nu stiu ce-am avut..m-o durut burta spatele ca naiba,mers la baie...acum mi mai bine da sunt stresata ca nu-l simt pe bebe de ieri de pe la amiaza...si de obicei noaaptea facea tumbe...am bagat o cafeluta sa vedem daca se trezeste domnu sa nu mai stea mami speriata..
LA MULTI ANIIIII FIE CA NOUL AN SA NE ADUCA NUMAI BUCURII SI FERICIRE ALATURI DE CLOPOTEII NOSTRII! PUSII

Moni 36+,

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele , noi tocmai acum ne-am trezit din somn si sunt odihnita .Aseara am fost si noi la socrii care stau la cateva scari distanta de noi am stat la ei am mancat ceva si pe urma am revenit acasa la noi pe la ora 1 dimineata.
miri_mik , sa stii ca mi-am revenit foarte bine din starea pe care o aveam ieri .

danybv39+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!

Mergi la inceput

fetetor asa frumos a nins la noi azinoaptea...e totul alb!!as iesi la o plimbare..

Moni 36+,

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!
Ieri la 13 am ajuns si noi acasa. N-am mai citit de pe la cap. 99, asa ca nu-s la curent cu evenimentele
Noi suntem aprox. ok, in sensul ca bebe Mathias e un mare mancacios care ma trezeste toata noaptea (din 2 in 2 h!!), deocamdata sunt chiauna de somn....
Iar ieri a fost o zi grea, mi s-au angorjat sanii, am crezut ca dau in furia laptelui. Domnul Mathias suge un pic si adoarme, e ff lenes la san, nu goleste niciodata un san ca lumea. Sta cam 1h, ba chiar si 2 h daca eu am rabdare si suge si doarme in reprize. Si cand se termina, tot cauta cu gurita dupa mancare si-si suge pumnii. Asa ca primeste si supliment Nan. Si cum ziceam, aseara am prestat masaj la sani, super-dureros, pfffff, apoi muls cat am putut (apropos, pompa pe mine nu ma prea ajuta, Angi, ma dor sfarcurile de la ea foarte rau). Asa ca m-am masat si muls toata seara , asa mi-am petrecut ajunul Anului Nou. La ora 1 toata populatia dormea, eu il hraneam pe Mathias a doua oara pe seara........
Sunt confuza acuma, intelegeti voi, o sa revin cand ne mai linistim si punem si niste poze.
Pupam gravidutele si maicile! Missed you!

Venera , mama lui Markus
AMR = AZI!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

la multi ani mamici si viitoare mamici!

sunt o mamica de ianuarie -febraurie 2007,mai precis am nascut pe 11 ianuarie 2007.am intrat sa va citesc cuprinsa de nostalgie...
va doresc tuturor nasteri cat mai usoare,asa cum a fost si a mea,si niste bebei minunati,cumintei si mancaciosi!sa va bucurati din plin de ei,va asteapta cea mai frumoasa,e drept si grea pe alocuri,perioada a vietii!

si fiindca am vazut ca este o mamica cu probleme la sani,cand am iesit din spital si am avut problema ta,a cumparat sotul de la farmacie vreo 3 tipuri de pompa si cea mai buna a fost cea mai ieftina,una tip para,cred ca romaneasca,costa pana intr-o suta de mii .are o para de cauciuc f groasa (cea de la chicco nu este la fel de puternica)si are o putere de suctiune mare.o sa fie un pic cam dureros ...dar eu datorita ei am scapat de probleme!si ar mai fi varianta sa mergi la o mulgatoare electrica la spital.si inca un sfat,e bine sa reduci consumul de lichide pana iti revii.
cat despre somnul lui bebe,un pui mic doarme cam 16-20 ore pe zi in medie,cel putin a mea nu se trezea decat pentru lapte si baita,ca de schimbat o schimbam aproape in somn,nu scancea daca era uda.in primele zile sigur va fi cam asa si din cauza icterului.puiuta mea dormea si cate 6 ore intr o repriza in primele zile.
daca mai aveti intrebari,puteti scrie...eu sigur voi mai citi zilele urmatoare,sunt in oala cu melancolie:)imi mai aduc si eu aminte una alta,despre baite,colici samd

va pup mamici si viitoare mamici!

un an nou cat mai bun pentru voi si familiile voastre!

gabriela,mamica adrianei

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta m-ai facut sa rad, ca si eu am intrat sa vad daca ai trecut cu bine de Anul Nou E spueeeer! Am reusit! Sa dea Domnul sa fie sanatosi si sa vina cand vor ei, de acum.
Nu avem niciun clopotel de 2008, inca?
Sper ca ati petrecut frumos, noi am stat pana pe la 1,30, am baut sampanie si apoi somnic. Acum ma bag iar la un pui mic de somn, ca nu se stie cum va fi de pe 3 incolo

39+ AMR 3 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

BB multumesc mult pt urari! Inca nu ma gandesc la ce va fi si cum va fi! Ca si cum nu eu tre sa nasc, desi abia ma mai misc si ma dor toate oasele!

39+ AMR 3 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput