* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (106) *
Raspunsuri - Pagina 6
irlandeza spune:
Buna dimineata.
Abia am facut si noi ochi. Am dormit f. bine, dar m-am trezit cu dureri de spate si picioare, nimic nou .Si noi am fost asa obositi , ca dupa ora 12 am picat rupti , la somn.
Acum ne uitam la concertul de pe TVR1.
Jelimoni, cand mai ai probleme cu miscarile lui bebe, bea un pahar cu apa rece, de la frigider eventual, si sa vezi cum incepe sa miste. Asa imi da mie la spital de fiecare data cand am fost la monitorizare. Si apa e mai buna decat cafeaua.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?!
nemary spune:
Gabriela, multumim mult pentru urari si pt.sfaturi. bebelina ta mai are 10 zile si implineste 1 an sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa creasca mare.
Mari 35+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danybv spune:
LA MULTI ANI !!!! celor care poarta numele Sfantului Vasile cel Mare
danybv39+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
irlandeza spune:
LA MULTI ANI celor ce poarta numele de VASILE.
39+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Buna dimineata.
Abia am facut si noi ochi. Am dormit f. bine, dar m-am trezit cu dureri de spate si picioare, nimic nou .Si noi am fost asa obositi , ca dupa ora 12 am picat rupti , la somn.
Acum ne uitam la concertul de pe TVR1.
Jelimoni, cand mai ai probleme cu miscarile lui bebe, bea un pahar cu apa rece, de la frigider eventual, si sa vezi cum incepe sa miste. Asa imi da mie la spital de fiecare data cand am fost la monitorizare. Si apa e mai buna decat cafeaua.
39+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?!
mersi, acum merg sa incerc sper sa dea rezultate ca inep sa ma panichez deja
Moni 36+,
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
miki_baby spune:
LA MULTI ANI, ZUZICI!SA AVETI UN AN IMBELSUGAT, CU MULTE REUSITE, NASTERI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI!!
Angi, este SUPERB Pupi!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!
Noi ne-am intors la 4 de la petrecere si ne-am simtit minunat!Am dansat, am mancat si nu m-am simtit obosita deloc!! Cand ma intreba lumea cand e posilbi sa nasc si le raspundeam ca saptamana asta, nu le venea sa creada.
Miki 39+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 4 ZILE!!!
IrinaL spune:
La multi ani tuturor mamicutelor si gravidutelor, sa aveti un an bun si plin de impliniri!
As avea si eu o rugaminte. Am un nr. de telefon, al Carmiliei, care ar fi deci zuza mea pereche, dar noi avem DPN-uri apropiate, nastem la acelasi spital si cu acelasi dr, asa ca e f. posibil sa ne incurajam reciproc la fata locului, fara sa putem anunta pe altcineva. Stiu ca exista o lista cu nr. de tel, dar as vrea sa am permisiunea cuiva sa sun, nu sa-mi aleg pur si simplu de acolo. Cine ma adopta si pe mine? Am DPN 18 ianuarie, dar cica e f. posibil sa nu ajung la termen. Saru-mana!
Irina 37+Ileana
alinaatudor spune:
La multi ani Vasile si Vasilica...
Fetelor va pup din suflet si abia asteptam sa auzim vesti din cele bune...
Noi am petrecut fooarte frumos...am dansat si un vals...a fost romantic...chiar am stat treji pana la 4...am mancat...cam mult si cred ca nu voi reusi sa diger tot pana nasc:D
Mitsu-Bishu......ma bucur tare pentru tine si pentru sentimentele care te incearca...esti o mamica tanara tanara care va fi o adevarata prietena pentru fiul ei..o sa vezi ce echipa grozava veti face voi doi...
Fetelor strainezelor...ce ma bucur cand vad ca voi urmariti emisiuni de la noi de la tv...asa..stiind ca ne uitam la aceleasi chestii..simt asa..ca de fapt nici nu e distanta mare intre noi...
si...la sfarsitul mesajului..am si eu o ...plangere...de la un timp ...mi se umfla rau mainile in timpul noptii...si...nu le mai pot folosi...nu am nici o putere in ele..nici macar plapuma nu o pot trage pe mine...sau sa rearanjez perna...sunt ca si anesteziata...trebuie sa il rog pe sot sa ma ajute...ce sa fac?!...daca e ceva de facut, desi in afara sa suport nu cred ca ar fi ceva, nu?
Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 7 Saptamani
alinaatudor spune:
IrinaL...sunt si numerele mele de tel acolo..poti suna oricand, la orice ora din zi si din noapte, la mine.,.sau sa dai un sms...
Alina 33 si Stefania
AMR 7 Saptamani
alinaatudor spune:
Am schimbat si noi semnatura...yupiii
Alina 34 si Stefania
AMR 6 Saptamani