* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (106) *
Raspunsuri - Pagina 4
danybv spune:
Petrecere frumoasa in continuare celor care faceti acest lucru .Eu ma duc sa fac fiindca sunt obosita, ne reauzim dimineata la semnatul condicutei.Noapte buna dragele mele .
danybv38Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 2 SAPTAMANI !!!
rlc_sandor spune:
Fetele cum fac sa apara ceea ce scriu colorat si cu caractere mai mari?Am incercat de 2 ori si nu reusesc,daca selectez de ca format mersi mult
Mitsu-bishu spune:
LA MULTI ANI!!!
Buna dimineata, zuzici scumpe! Probabil va intrebati ce fac la ora asta pe net ... Hihi! Pai sa va spun - am intrat sa impartasesc cu voi cele mai placute sentimente care ma incearca pe anul acesta; m-am lecuit de partie (voiam sa dam o fuga "in gasca" sa bem o sampanie la miezul noptii tocmai la Predeal , dar ne-a trecut) si petrecem un An Nou atat de intim si de frumos si calduros! Suntem 9 persoane (10 daca il socotim si pe bby!) si credeam ca o sa fie aiurea, inconjurata de cupluri de varste fragede (20 - 24 ani are toata lumea de aici), dar ma simt atat de bineee! (Si ma uit la ei ca sunt mici si inca nu constientizeaza adevarata esenta a vietii... Si vreau sa va spun ca niciodata nu mi-a fost atat de bine langa o persoana cum mi-e acum, cand stiu ca il am pe bebe! Este cel mai frumos si mai special Rev. al meu! Ma simt cea mai implinita si in sinea mea constientizez ca nimeni de la "party" nu este atat de fericit si de "bogat" ca mine! Bine, le doresc si lor ce simt eu acum.) Am facut punci si avem si Crispy Strips home made - o sa pun si poze!!! si e asa de placut si de linistitor...
Ce bine ca am trecut de "hopul" cel mare... Mai avem 20 de zile...
Va pup pe toate si imi doresc din suflet sa fi trecut in noul an cu aceeasi bucurie si entuziasm care m-a incercat pe mine!
Va pup mult si va multumesc ca sunteti aici tot timpul!
Mitsu...
37+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
grati.ela spune:
Angi, incearca manual...speli sanul bine cu apa caldutza si-l masezi usor mai ales in regiunile unde este sarmos. Apoi incepi sa te mulgi apasand pe vasele galactofore de sus inspre sfarc...trebuie sa-ti reuseasca. Eu am avut pompa manuala dar mi se parea ca-mi ia 100 de ani sa scot laptic. In 10 minute maxim reuseam cu manutza o "recolta" de 400ml. Mie mi-au explicat asistentele de la neonatologie dar mai constiincioasa am fost cand Ozi a refuzat sanul si am fost nevoita sa-i dau laptele meu in bibe...si a tinut-o cam 2 luni (a revenit apoi la san si a tot supt pana la 2 ani)! Nu e obligatoriu sa tii cont de sfatul meu...
35+ Tudor Gabriel
AMR 25 de zile
Mitsu-bishu spune:
Eu inca mai huhurezesc pe aici... S-a spart chefu' da' eu iar n-am somn!
Ufa! Iar am mancat ca o bestiuta ce sunt si numai chestii "rele", prajite... De maine incepe "purificarea" cu supa si orez fiert
Aaaa! Azi am baut pentru prima data ceai de frunze de zmeur... Nu va spun cat am alergat dupa el... Atatea farmacii si plafaruri in zona, da' toti dadeau din umeri si-mi ofereau clasicul ceai de fructe... Adica de zmeura.
miri sau miky, care dintre voi zicea de arnica si caulophillum? Mai, aici am gasit bobitzele homeopate de arnica dar de caulophillum ala nu a auzit nimeni ... Nu stiu unde sa mai caut... Sper sa fie de ajuns doar ceaiul de zmeur si arnica aia... Desi m-am apucat cam tarzior. A, si inca ceva! Cum se ia arnica aia ca nu am inteles ce simbolizeaza 30/1 pe saptamana 5 granule... Adica trebuie sa iau 5 bobitse/ sapt.? Si 30/1 ala e vreo concentratie, ceva? Va multumesc!
Pupici inca o data si numai lucruri frumoase pe anul asta va doresc!
37+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
miri_mik spune:
buna dimineata!
sper ca am pasit cu toatele pline de speranta in noul an! si ca dorintele de la miezul noptii ni se vor implini tuturor!
sunt huhurezul de serviciu, dupa cum se observa, insa nu am o explicatie logica pentru asta:) la noi a trecut noaptea linistit, babeshte, "de casa". am papat impreuna cu brunoiul si ne minunam ca de vreo 3 zile s-a facut tare poznas. de fapt asta e starea lui naturala cand nu-l doare nimic. si e un scump.
apoi am cugetat "in doi". aniversam 3 ani de casatorie si suntem aproape 4. la doi ani de casatorie eram 3. la 4...vom fi 5?:)) am aprins artificul de "3ani" pe tort, muuultmai devreme de 12 noaptea, ca sapoata sa manance si "picu, topu', piculinu topolinu". s-apoi sampanie la 12. pe care sotul a decis s-o bea in fundul gol:)) - explicatia e superstitia cum ca "ai grija ce faci in ultima zi a anului, si cum il incepi pe cel nou... ca asa vei face tot anul:)))
m-am bucurat sa vad ca aproape toate fetele au aruncat un ochi pe aici. si m-am bucurat si mai tare cand am vazut ca suntem un grup unit!
si-acum, administratie!
angi, sper din suflet ca s-a rezolvat problema cu laptele. ma miram ca te-au lasat din spital atat de devreme pentru ca in mod normal ar trebui sa dea drumul mamicilor dupa furia laptelui. e groaznic de "suferit" procesul asta fara ajutor! pusici, si gandeste pozitiv: vei avea lapte tot anul!
ancasoare, ai procedat cel mai bine. nimeni nu te poate sfatui mai bine decat un medic de la boli infectioase. sper sa nu fie nici o pb in continuare!
honey, mi-a zvacnit inima cand am vazut mesajul tau cu 33 de saptamani! ei bine, asa am realizat si eu ca timpul treceeeeee! sa va bucurati d enoua casuta, si de "harababura" legata de amenajarea ei. sunt momente unice si-au sa-ti ramana in suflet o vecie!
ellenuta si laura_ioana... iaca, veni si 2008! pentru ca ati fost cuminti, cineva acolo sus va iubeste, si o sa va daruiasca niste minuni cu inmatriculare de 2008! asta conform principiului: doreste-ti si ai sa primesti:)
danybv, sper ca au trecut starile nasoale si ca somnul de noapte ti-a adus iar optimismul pe buze. e totusi 2008! si am un feeling ca e un an bun de tot!
proaspetelor mamici (cynthia e cumva speciala pentru mine daca tot eu am fost cea care a anuntat venirea pe lume a lui octavian) sper ca ati petrecut o noapte linistita. fara necazuri si mici "buba", si de nu semana noaptea cu un revelion de "tinerete", eh, va fi la anul mai interesant!:)) (felicitari gatta pentru pantaloni, si pusici alina, de incurajare, sa treaca toxinfectia alimentara)
mitsule, tu batranule intelept:))) tu ziceai ca "lumea e tanara pe langa tine"! tu, matusalemicule de 22. ma amuzam copios citind mesajul tau:) lasa-ne pe noi, aste amai "babe" sa zicem... "eh, ale tineretii valuri":) dar sunt de acord cu tine, ca din toata gashca aia probabil tu esti cea mai fericita si implinita ca om:)
eu vorbeam de caulophillum si de arnica. se iau alternativ: o saptamana, intr-o zi 5 bobite, saptamana urmatoare, cealalta 5 bobite.30sau 15 e concentratia din bobite. cel mai bine ar fi sa gasesti un medic homeopat sa-ti explice ce si cum. eu pt bruno am luat niste picaturi, dar nu mai stiu ce, preparate de homeopata mea. la a doua declansare m-am dilatat fara contractii pana la 3 cm sau doua degete, dar de-acolo incolo... nu fu chip.
acu va pup pe toate, fara exceptie, si revin la o ora normala cand imi expira titulatura de huhurez (la mine tot 7.36) si poate reusesc sa ma conving sa iau o glicemie cu aparatul cel nou... (si aud o voce mica de bruno care a deschis ochisorii...)
miri_mik 38s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Lala_D spune:
La multi ani in 2008 !
Apropo de refacere si de mama zuza : eu aseara am fost la nasi de Revelion , am ajuns la 19.00 si am plecat la 03.00 cu sot, copil mare, bebe mic si o tona de bagaje
In perioada aia n-am stat in pat nici-o secunda , ba mai mult am si dansat 2 dansuri, am alaptat si am condus eu masina la intoarcerea acasa ( 12 km )!
Deci m-am refacut bine merci
Bine, toti invitatii se uitau la mine ca la urs cand aflau ca am nascut de 5 zile si bebe e cu noi in dormitor Dar asa e cu parinti nebuni si mai ales la al doilea copil .
Angi si Andrei doar papa san si doarme 3 ore si iar papa si iar doarme
Pentru furia laptelui la mine au mers dusurile calde + mulsul cu pompa si manual . Asta la Bogdan. Acum am scapat fara furia laptelui, lactatia s-a instalat treptat.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007 )
Lala_D spune:
Angi acum am vazut pozele cu bebe Viktor . E un dulce si in frumos . Si seamana cu tine
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007 )
Poze
Ereena spune:
La multi ani , dragele mele ....... Fie ca Dumnezeu sa va umple zilele noului an numai cu zambete , fericire si bucurii alaturi de toti dragi voua ......
Irina 35+ Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png