Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

sanu uit- au vazut ca aveti probleme cu mucegaiul-eu am avut casa de vacanta din Delta inundata pana la ferestre -intra apa peusa si iesiea pe geam . Dupa ce s-au retras apele si s-a uscat cat de cat am spalat-o pe dinauntru cu clor -un clor mai concentrat . A iesit tot mirosul de mucegai si paretii s-au albit coplet -cred ca arde ciuperca . N-am avut nici un fel de probleme de ,,recidiva , am zugravit din nou si n-a aparut nimic de sub vopsea .
recent am vazut la Hornbach si vopsea antimucegai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ligeea eu ii dau femeii 60 ron pe zi de munca, in unele zile chiar are mult de munca chit ca am doar doua camere: aspira, sterge praful (carpa uda), sterge pe jos, clateste, sterge geamuri (termopan), scutura/schimba cearceafuri, aduna jucarii (mai rar ca eu insist sa le adune strumful de Victor), face baia (frecat toate ob sanitare, spalat pe jos), bucataria (geam, aragaz, chiuveta, cate un vraf de vase de fiecare data, spalat pe jos, aspirat, mai curata si frigiderul din cand in cand), curat pe balcon, mai pune si una pana la trei masini de rufe la spalat, le intinde si calca de fiecare data un ditamai maldarul de rufe (pentru patru persoane), plus ca o mai trimit si la piata daca eu nu pot (si acum cu bb2 nu pot) dar daca face piata ii mai tai din ce am pus mai sus pe lista. Toata afacerea dureaza sase, sapte ore.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma apuc de capitol nou.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Tomasa normal ca mi-au placut pozele cu Tudor, eu nu am retinut cand ai spus ca o sa pui poze numai cu el, de asta m-a surprins lipsa Mariei din poze, sper ca nu te-a suparat remarca mea, daca da, imi cer scuze....public.

Roxana, acum am vb cu cumnata mea, nepotelul meu de 3 ani jumatate este tot timpul racit, sau ma rog are probleme ba cu gatul, ba cu nasul...a fost de curand la medic si i-a spus sa-i scoata polipii, cica de acolo se treage, m-am gandit la tine ca si tu ai pb cu Alex, poate ar trebui sa verifici si asta sau sa ceri o parere. Acum sincer eu nu prea sunt deacord cu scoaterea polipilor inainte de 5 ani, pt ca reapar, dar, daca asta este singura solutie, atunci asta este.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput