Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nati grozav ca sotul tau a decis sa devina crestin...O fii inteles el ceva...Si noi vrem sa facem cununia in tara dar probabil o vom face o data cu botezul, deci mergem cu bb in tara nebotezat.Ne ajuta Dumnezeu cu toate...
Referitor la consistenta grupului din Odisee cred ca avem nevoie de ceva timp sa ne obisnuim unele cu altele...Eu sunt noua aici si de abia astept sa va citesc...Cateodata cand o burtica spune ca are contractii eu nu stiu ce sa raspund pentru ca nu sunt atat de avansata si n-am avut pana acum nici o contractie.A fost un exemplu.Dar poate, cu timpul, vom invata sa comunicam mai bine unele cu altele

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

of,fetelor...cred ca am pus sare pe rana...adevarul e ca nici eu,de ex,nu raspund tuturor,ma simt mai apropiata de cele cu sarcina mai mare,ca mine...si nu stiu daca e normal..asa ca,imi pare rau daca neglijez pe cineva..
MCOCA,cea care a plecat e lcazangiu.haptonomia in ce consta exact?stiu ca poti//comunica//cu bebe prin atingeri,dar exista o tehnica speciala?
IRDA,eu ti am raspuns abia acum pt ca de multe ori scriu pe fuga,insa n am uitat ce ai scris si cand am avut mai mult tp la dispozitie ti am raspuns...
NATI,inseamna ca sotul te iubeste mult daca renunta la religia lui.practic in ce consta botezul?bafta la eco,dar sper ca mai intri pana atunci!
MADINA,din pacate eu am renuntat la sex de prin sapt a 5 a,de cand au inceput sangerarile...pe sot il mai satisfac din cand in cand,ca el e tare frustrat daca trece mai mult de o saptamana si nu se //descarca..//insa pt mine e tare nasol,pt ca ma doare burta apoi din cauza excitarii.mie practic nu mi e frica de penetrare,ci mai mult de orgasm,pt ca la sarcina cu cris,de la un orgasm mi s a declansat hemoragia...aveam si placenta inserata f jos...
OANA,fiti si voi mai //calmi//
ANA XENA,voi ce ati mai facut cu sexul?
RALU,eu,de ex,recunosc ca nu ti am raspuns niciodata si imi fac mea culpa...
VIOLETA,mami,ce bine era daca erai si tu pe aici!!ai dreptate si eu scriu de multe ori pt ca simt nevoia sa ma descarc..
16+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona, o sa vin cu detalii despre haptonomie dupa prima sedinta. Deocamdata si pentru mine e destul de flu. Avem un prieten care a facut si zicea ca e extraordinar ca prin atingeri (atunci cand sarcina e mica) bebele vine la tine, ca il simti in palma si ca este o reala comunicare. Tatal trabuie sa fie neaparat prezent la sedinte. Aici e foarte la moda. Astia zic ca bebele este o faptura sociabila si nu ii place acolo singur, si ca prin haptonomie il linistesti. SE pare ca dupa nastere, daca plange si il mangai cu aceleasi gesturi te recunoaste si se calmeaza.

Haptonomia se face cu o moasa specializata in aceasta tehnica. Noi o sa facem 9 sedinte dintre care 1 de prezentare a maternitatii si una de pregatire pentru alaptat. Aici poti sa faci o multime de chestii de comunicare cu bebele sau pregatire de nastere, dar asta e cam singura in care tatal participa activ (ceea ce mie mi se pare cel mai interesant, ca si asa saracutul e cam marginalizat).

_
Vicky 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu si sexul??
pai sotul meu nu e din fire pofticios fata de mine...asha ca imi mai da si mie putza o data pe saptamana...de exemplu ieri am facut fufu de 2 ori,asta da record!!
ideea e ca nu mai suport nimik pe burtica,iar dupa terminarea actului in sine stau cu frica in san,ca dc patzesc ceva?ma uit sa vad dc sangerez,deshi placenta s-a ridicat la 2.5cm fata de col,dar fiind colul scurt am ceva ganduri negre...pot spune sa sarcina mi-a taiat din pofta de sex

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Ana ma faci sa rād cu lacrimi, in aceasta dupa-amiaza in care nu am chef de nimic

_
Vicky 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

LA MULTI ANI tuturor!
Este ffff adevarat ca si eu tot din cauza asta nu scriu:odiseea asta e cam rece,fetele nu prea isi impartasesc trairile(in afara de cateva....)!Este insa adevarat ca citesc fiecare cuvintzel scris,sunt la curent cu tot ce faceti!
narcisa-sa fie intr-un ceas bun!
Sper ca de acum incolo sa fim un pic mai apropiate si mai atente la intrebarile si nedumeririle unora dintre noi....de ex:eu sunt la prima sarcina si nu prea inteleg contractiile....mamicile imi pot explica mai clar?De ieri simt ceva prin burtica si m-am cam speriat....o fi bb asa zvapaiat?
si mai am o intepatura din cand in cand cam la 3 degete in stanga buricului.....stie cineva ce poate fi?

Multumesc si va doresc tuturor ca 2008 sa va aduca numai bucurii!

rontzy14+

Mergi la inceput

Apropos de sex....ce e ala?ca mi-e mi-a disparut cheful....si am un sot...cam pofticios...deh...scorpion,ce sa-i faci???

rontzy14+

Mergi la inceput

rontzy e posibil sa fie ovarul. Eu stiu ca ovarul care a ovulat e mai sensibil si mai inteapa din cand in cand.

_
Vicky 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ana si eu m-am amuzat cat de frumos vorbesti tu despre sex
insa lasa frica deoparte si bucura-te de moment/momente...nu se intampla nimic daca medicul nu ti-a spus in mod expres ca e interzis!
rontzy,apetitul vine,revine in anumite perioada ale sarcinii...
la inceput e mai putina dorinta insa cu timpul se schimba...
cu cat avansati in sarcina tb schimbate si pozitiile normal...ca sa va protejati burtica ...
cat despre contractii eu va pot vorbi doar despre cele de la final...banuiesc ca si cele din timpul sarcinii sunt la fel...
sunt f dureroase si de obicei sunt in dreptul ovarelor sau in spate ,in dreptul rinichilor...
asa ca durerea aceea de cativa cm mai sus de buric e doar de la uter pt ca in timp el creste si e normal sa apara dureri!

mona ei,uite ca mai sunt si eu pe aici,chiar daca nu ca

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

mcoca...multumesc pt raspuns....dr mi-a zis ca ovarul drept mi-a ''facut bucuria''de a avea un bb,iar pe mine ma inteapa in stanga,la 3 degete lateral de buric...nu in jos...si mentionez ca nu am facut efort!

rontzy14+

Mergi la inceput