Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

voileta69...merci!tu zici sa nu ma sperii ca e normal ...sa fie oare uterul?e bine ca e suportabil.......

rontzy14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

PAi atunci nu stiu :(, din cate stiu eu la varsta noastra de sarcina, uterul se afla la jumatatea dintre buric si pubis, deci nu e el care te doare. Da' nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare, cine stie poate ai gaze. Eu m-am speriat o data super tare ca ma durea burta cand respiram, si noaptea ma sculasem din cauza unor "cutite" prin burta. Seara m-a vazut o prietena medic care mi-a zis ca am gaze si astea pot sa dea fel de fel de senzatii bizare. Daca vrei sa verifici intinde-te pe spate, pune mane stanga pe burta cu degetele rasfirate si bate cu cealalta degetele, daca suna a gol e clar.

Violeta te asteptam cat mai curand cu burtic. CAnd aveti voie sa va puneti pe treaba?
_
Vicky 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

rontzy,nu stiu exact...poate Vicky are dreptate,or fi gaze...
eu vb in general ca uterul mai creste,acum la cate saptamani ai tu e posibil sa nu fie de acolo,dar nici contractii nu cred ca sunt!
nu poti intreba medicul?
daca ti-a lasat un telfon suna-l si intraba....ca de asta e medicul tau!
Vicky,eu nu cred ca ma mai apuc de BB nr. 2 desi mie imi plac copii tare mult!
nu mai am curaj ...si nici varsta!
dar daca o fi sa fie e bine-venit!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Fetelor, cred ca este normal sa ne simtim stinghere ptr ca de abia am intrat fiecare in grup....majoritatea suntem fara multe sfaturi in ale sarcinii (eu cel putin sunt novice, parca asa se zice ).
Pe mine ma ajuta f mult sa va citesc si chiar daca doar o persoana imi raspunde eu ma simt multumita. Este normal la ritmul in care se scrie sa nu putem sa raspundem toate - tuturor fetelor.Si cum ziceati unele dintre voi...cu timpul vom si mai unite ...o sa vedeti.

Despre mine....continui cu raceala mea....care are deja 8 zile ...semne f slabe de vindecare...pasi de pitic...
Mi/a cumparat sotul de la plafar un sirop naturist ptr tuse seaca (care ma omoara mai ales noaptea).
M/am uitat pe internet si pare ca pot sa il iau acest sirop, are ingrediente gen mac rosu, lichen islandic,.. si indulcitori. Mi/a mai cumparat si un ceai de cimbru care este antitusiv dar parca imi este teama sa imi fac din el ceai sa beau ca are un miros atat de tare....
Zilele astea i/am dat cu lamaie, grapefruit, portoclae, ceapa macerata in miere (o reteta gasita intr/o carte) si bauta zeama rezultata, ceaiuri fierbinti si rabdare........cat marea. O doamne de mi/ar trece raceala ca sunt epuizata.

6+

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, Narcisa probabil este si de la tensiune( eu de obicei o am mica), dar de cand sunt insarcinata nu mi-am mai masurat-o.Eu am probleme si cu glicemia, sunt hipoglicemica !!!
Violeta , ai scris atat de frumos, scurt si la obiect !! Poate este o oarecare reticenta din partea tuturor aici si poate ca intr-adevar suntem impartite in 2 grupuri, cele cu sarcina mai avansata si cele cu sarcina mai mica. Eu, una , recunosc ca inca nu va cunosc pe toate, dar incerc!!! Oricum suntem inca la inceput toate!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
7+

Mergi la inceput

Clopotzel, multa sanatate!!! Lamaia face bine la raceala, si ceapa stiu ca la plamani. AiI grija de tine.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Cristina26 multam fain!

Maine merg la medicul de fam sa imi dea analizele...brrrr...ce emotii

6+

ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Clopotzel

Cristina26 multam fain!

Maine merg la medicul de fam sa imi dea analizele...brrrr...ce emotii

6+

ceea ce nu spui.

Clopotzel, ti-ai facut vreo eco pana acum??
Eu maine am programare la Dr Popa Mirela, cea cu care doresc sa nasc. Am niste emotii!!!

Cristina
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

astept sa scot musakaua de la cuptor...incerc sa imi obisnuiesc barbatul cu retete balcanice si/sau romanesti ca de orez cu feijoada si banane pane m-am cam saturat...
Clopotzel, remedii naturiste...O raceala ar trebui sa iti treaca in 7 zile asa ca ai grija...Eu imi cumpar multe remedii naturiste de pe naturaplant.Incearca acolo sa vezi ce-ti recomanda ei pentru simptomele tale si vezi poate gasesti remediile astea pe la vreo farmacie naturista de prin Madrid...
Cristina si eu am tensiunea mica mica, ultima data era 9 cu 6 sau ceva de genul asta.Oricum doctorul a zis ca e mai bine mica decat mare chiar daca iti da stari de ameteala...Cateaodata dimineata nici nu pot sa ma ridic din pat, atat sunt de ametita...Dar dupa ce mananc un sandvis trece...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narcisa.s

astept sa scot musakaua de la cuptor...incerc sa imi obisnuiesc barbatul cu retete balcanice si/sau romanesti ca de orez cu feijoada si banane pane m-am cam saturat...
Clopotzel, remedii naturiste...O raceala ar trebui sa iti treaca in 7 zile asa ca ai grija...Eu imi cumpar multe remedii naturiste de pe naturaplant.Incearca acolo sa vezi ce-ti recomanda ei pentru simptomele tale si vezi poate gasesti remediile astea pe la vreo farmacie naturista de prin Madrid...
Cristina si eu am tensiunea mica mica, ultima data era 9 cu 6 sau ceva de genul asta.Oricum doctorul a zis ca e mai bine mica decat mare chiar daca iti da stari de ameteala...Cateaodata dimineata nici nu pot sa ma ridic din pat, atat sunt de ametita...Dar dupa ce mananc un sandvis trece...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa, mi-ai facut pofta de musaca!!!!Maine imi fac si eu...
Asa stiu si eu ca este mai bine sa fie tensiunea mai mica in sarcina , fiindca in acest fel ajunge mai mult sange cu oxigen si substante nutritive la bebe!!! Se pare ca aveam aceeasi stare dimineata!!! Si eu simt nevoia de a manca cum ma trezesc, dar la mine mai este si o senzatie ca ma roade stomacul. Cred ca bebe mic consuma mult!!!

Cristina
7+

Mergi la inceput