Mamici de iulie august 2008(16)
Raspunsuri - Pagina 4
madina71 spune:
Monalac, poate ai dreptate ca si mie mi-ar placea sa se scrie mai des, citesc de nu stiu cate ori pe zi, oricum eu las calculatorul deschis aproape non stop...dar daca vad ca n-a mai scris nimeni nici mie nu imi vine sa mai scriu....
Si ca sa incep eu sa scriu lucruri mai intime va spun ca noi am lasat-o mai moale cu sexul, bine ca nici inainte nu excelam insa de cand sunt insarcinata mai rarut....La voi cum este?
Am papat si eu si baietelul meu si acum mergem sa ne jucam prin pat si apoi sa il adorm....
Dupa amiaza mergem la niste prieteni, insa e un frig afara si bate un vant, mai devreme am intins rufe si am "intepenit" de frig...
Mikycris, chiar ma gandeam si eu la tine, te stiu de cand doar citeam pe forumul de burtici, pe atunci inca nu eram sigura de sarcina....Ma bucur ca toate fetele sunt bine...
11 sapt. si (20.01.2007)
Irda spune:
Salutare dragele mele!
Fie ca 2008 sa fie un an excelent din toate punctele de vedere pentru noi toate!
Sa avem sarcini usoare, nasteri la fel si niste bebelusi sanatosi, norocosi, destepti, cumintzei si frumosi!
Revelionul l-am petrecut acasica.......ne-am filmat nitzel......am ciocnit cate un pahar de sampanie la miezul noptii si ne-am uitat la Apocalypto al lui Mel Gibson pana pe la 5 dimi....apoi...la nani ca Dari face ochi pe la 9 de pot sa-mi potrivesc ceasul dupa ea!
A fost un rev linistit.....n-am exagerat cu mancarea si nici cu sampania (eu am luat doar 2-3 guritze cat am ciocnit pentru intampinarea noului an)!
Mona.....acu' ca ai deschis subiectul vis-a-vis de lipsa de coeziune a grupului nostru.....asta am simtit-o si eu .....adica...nu acuma ca as vrea sa-mi raspunda toate fetele la mesajele mele sau la framantarile mele ca poate nici eu nu am timp uneori sa fac la fel pentru tot ce se posteaza aici, dar nici sa nu fie "vazut" deloc....nu stiu....poate sunt eu prea "pretentioasa", dar sa dea naiba ca la mesajul trecut....ala cu contractiile, doar tu mi-ai dat un semn ca l-ai vazut.....acum......desi era postat de pe la mijlocul capitolului trecut!
Sper sa "vorbim" mai mult ca altfel nu se pot crea legaturi decat daca incepem sa ne cunoastem reciproc!
Uneori am impresia ca vorbesc doar cu tine de aici si cu alte vreo 2-3 fete...
In legatura cu contractiile asa am avut si la dari, dar nu erau dureroase de la 14 saptamani, totusi si am ajuns cu ea pana la 35 de saptamani si 2 zile! Acum ma rog sa stea cat sa fie in sigurantza....nu mai am pretentii de nascut la termen!
Mcoca.....e intr-adevar o experientza sa observi diferentele culturale.....la romani asta cu mancare multa la sarbatori cred ca a ramas de pe vremea lui Ceausescu.....inca n-am scapat de ideea ca muuulta mancare inseamna prosperitate desi nu-i neaparat si ceva bun pentru noi si stomacul nostru! Cred ca a fost interesant oricum!
ve pupicesc pe toate!
ma cheama dari la datorie!
Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
mcoca spune:
madina71 eu cu sexul stau tare prost. De cand am ramas gravida pofta = zero. Dar ieri am zis sa incepem anul cu dreptu :). Oricum se pare ca luna a 5-a e plina de pofte :), asa ca abia astept.
Irda si eu cred ca principalul este ca bebele sa fie sanatos, acu daca nu ajunge la termen nu-i nimic, recupereaza el dupa-aia. Cunosc o mandrete de fata de 7 ani, care a fost nascuta la 6luni jumate, exact la limita ca sa fie viabila.
_
Vicky 14+
oanasm spune:
Buna dragi gravidutze!
sper ca ati petrecut bine de reveleion!
Mona eu tot citeam si la odiseea de mai-iunie (credeam ca acolo voi ajunge, dar bb s-a lasat astepat) si fetele de acolo sunt...mai unite, mai...nu stiu cum sa zic, dar e o agitatie acolo de ti-e drag sa le citesti..la aspirante optimiste la fel, unde am activat de cand m-am inscris pe DC, si acolo mereu eram (suntem) pe faza cu cine ce pateste...oricum, sper sa fie mai unit grupul acesta de 84 de , desi ff multe dintre ele nu mai sciu de mult (urmaresc odiseea asta de cand a aparut)
..asa...de Anul Nou am mers la niste prieteni care au un bb de 1an jumate..am mancat, am povestit, ne-am jucat si cam atat...am mers acasa pe la 5...
apropo de sex, nici la noi nu merge treaba de cand cu sarcina...nu ca eu n-as avea pofte, dar ma gandesc sa ma astept ca sarcina e inca mica si sa se fixeze bine (si dr zicea s-o lasam mai moale un pic acum)..mai ales cala noi e mai...salbatic asa...
cristina nu esti cumva anemica..si de acolo sa se traga ameteala?
dma tu ce mai faci?
Oana
5+
o noua viata
Nati spune:
Salutare,
Mona, eu nu prea mai scriu, ca scriu intr-un fel degeaba, cand deschid un subiect despre ceva, nu se prea vorbeste, sau imi raspundeti cateva fete, cum deschide altcineva o discutie despre aceiasi tema cu a mea, imediat se raspunde.
Si atunci la ce sa ma bag in seama?!
Ca asa as scrie si eu tot programul si meniul pe zile, da dupa cate am vazut, vb ca televizorul, ma simt aiurea, ma gandesc ca multe cred despre mine ca nu am ce face, cu cine vorbi toata ziua.
Mai vin cu informatii cand merg la medic, si poate e ceva important de zis, sa aiba si alta graviduta de profitat, nu stiu, o situatie similara, o rezolvare.
Si cam asta am avut de zis, sper sa nu se supere nimeni, dar asta simt, si nu ma ascund dupa deget, sau ca mi-o fi jena ca vine cineva si incepe sa ma puna la colt.
In rest sarbatorile mai lejer pe aici, cum nu e tara crestina, nu cunoastem pe nimeni prin Japonia asta, am petrecut doar cu sotul si catelusele noastre.
Abia astept 13 ianuarie, am botezul sotului, imi storc creierii ce sa fac de mancare, ceva aperitive, ca nu punem masa mare acasa, doar ceva la biserica, nasii, preotul si cine o mai fi pe acolo, sper sa ma descurc onorabil, ca sotul a avut grija sa ii zica preotului si nasilor ca fratele meu este preot si ca stiu traditia si toate cele trebuincioase evenimentului.
Pe 17 ianuarie merg la clinica, o sa fie o zi grea, teste, si alte nebunii, sper sa fie bine.
Sotul ma intreaba daca misca ala micul,zis: daaaaaa, misca cum sa nu, deja isi leaga singur sireturile,ce sa miste numa, habar nu am daca este juniorul, da ceva simt acolo, vedem noi mai tarziu.
Referitor la sex, noi am lasat-o moale la inceput vreo 2 luni juma, ca la cat ne-am chinuit sa-l avem pe bebe(5 ani), mai ales ca am reusit prin inseminare artificiala, parca eram amandoi paranoici sa nu-l deranjam pe chiriasul din burtica, mai ales ca medicul ne-a zis mai putin cu sex-ul pana trecem de pragul celor 3 luni.
Acum ca suntem in siguranta, am revenit la programul normal de distractie.
Numai bine va doresc!
15+
mcoca spune:
Fetelor, am o problema bizara : de azi-dimineata am urechile infundate si una imi tziue :((( sper sa nu am tensiune. Abea astept sa vina asistenta din pauza de masa sa merg sa ma plang.
Eu am fost la Carrefour sa fac 2-3 cumparaturi indispensabile (den cacao pentru laptele de dimineata :)) si afara e un soare de primavara. Nu as mai fi intrat in cladire.
Nati, poate frustarea noastra vine din faptul ca suntem doar putine gravidutze mari care scriem, si foarte multe mici, si poate s-au format 2 grupuri; sau nu stiu :(.
_
Vicky 14+
narcisa.s spune:
Cristinapoate ai probleme cu tensiunea, poate e ceva mai mica, de aici iti poate veni starea de lesin.Sau poate cum a zis Oanasm si de la o usoara anemie...Incearca ceva sarat usor si multe lichide, chiar si o gurita de cafea dar inainte ia-ti tensiunea...
La mine sarbatorile astea au trecut asa, fara sa simt mare lucru...Nu e acelasi lucru la caldurica...Si in plus nu am vazut pe aici nici un fel de traditie care sa ma inspire
Nati sotul tau e japonez??Si ce botez ii faci, botez crestin???Cum a luat decizia asta??Pe acolo ce religie au??
Eu am avut ieri o durere crunta de cap.Sotul meu spune ca din cauza de coloana.Am primit un masaj cu o lotiune naturista analgezica, antibacteriala si mai stiu eu cum, facuta din galbenele si propolis si mi-a trecut in 10 minute!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Nati spune:
mcoca, eu am urechile de doua zile infundate, e adevarat nu-mi tiuie, da mi-am luat tesniunea si e 11/8, acceptabila.
Bea multa apa, stiam ca ajuta la tensiune, incearca fara sare pana ajungi la medic.
Nu cred ca e vorba de doua grupuri, e si normal sa fie asa, unele gravidute mai avansate altele abia la inceput de drum.
daca stai si te uiti pe lista cu fetele din iunie, cate scriem?, nu multe.
narcisa.s, sotul e juma american, juma japonez, el zice ca e american,( avand dubla cetatenie), minte el, mint si eu.
El nu a avut nici o religie, nici parinti lui, nici bunici, a hotarat de buna voie, de 5 ani de cand suntem casatoriti nu i-am zis niciodata sa treaca la ortodoxi.
E decizia lui, atunci am cautat biserica ortodoxa prin apropierea noastra, am gasit si nasi, de fapt preotul a intrebat crestinii din parohia lui, si sau oferit 2, iar cand bebe vine am gasit nasa si pt el, botezul juniorului il facem tot aici in Japonia.
Vrem sa mergem in tara cand juniorul are 4 luni, si fara botez, imi este teama,asa ca il facem aici, si in tara doar ne cununam, asa scapam numa cu o cheltuiala, ma refer la petrecere.
Da ce mai conteaza cine, cand si cat scrie, sanatoase sa fim, sa ducem sarcina pana la final si bebelusi nostri sa fie sanatosi.
Toate cele bune va doresc!
violeta69 spune:
dragele mele,
imi pare atat de rau ca nu reusiti sa va simtiti ca intr-o familie
parerea mea, daca-mi dati voie....e ca o sa va adunati pe parcurs...
unele fete au venit abia de 2-3 saptamani si inca se simt stinghere...
si apoi e normal sa nu poti raspunde la 50 de persoane,ca nu reusesti sa tii minte care ce si cum
alteori,paginile se deruleaza atat de repede ca nu apuci sa tii pasul cu un anume subiect!
dar ,in timp, o sa fiti mult mai"compacte" si ....eu zic ca tb sa va bucurati din suflet ca sunteti aici,sa sunteti si voi si BBii ok!
v-a vorbit "mamica" Violeta si sper ca nu v-am suparat prea tare!
vreau sa va vad vesele si increzatoare ca sa ma bucur si eu cu voi...
fiti optimiste si daca nu toti va raspund ,scrieti voi tot ce simtiti..... ca intr-un fel de jurnal...
multi pupici pt mele preferate!!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Ralu79 spune:
Fetelor, sa stiti ca si eu simt la fel, dar am crezut ca poate e ceva cu mine. Nici mie nu imi vine sa scriu (atunci cand am intrebat cate ceva maxim 1 persoana mi-a raspuns desi erau teme generale), dar de citit citesc mereu si daca pot ajuta cu ceva o fac cu cea mai mare placere. Sa nu ma intelegeti gresit- nu invinovatesc pe nimeni, dar cred ca intra-adevar ne lipseste ceva si depinde numai de noi sa nu mai fie asa daca tot nu ne place...
MikyCris- ma bucur ca esti bine
Pupicei tuturor