Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

La multi ani , dragele mele , multa sanatate si fericire !
Vai Mona dar nerabdatoare mai esti , lumea e obosita , a fost frumos dar exagerat de obositor . Am fost la niste prieteni in alt oras si ar fii trebui sa ramanem pana astazi dupa masa insa nu a iesit planul la 2 noaptea am condus spre casa intr-o ceata de nedescris . Efectif pe drum de 80km/h eu conduceam 30 . Cu chiu cu greu am ajuns si noi acasa .
Mandy a fost f.f.f. speriata si suparata si nu a vrut sa doarma acolo , a vrut neaparat acasa , era terminata era in exces de frica si doar acasa s-a calmat si a dormit cu noi . Si anul trecut a fost la fel .
Eu inca nu il simt pe bb. sper ca in curand sa ma bucur de activitatiile domniei sale .
In rest sunt racita cobza si ma dor ochii si capul si nasul . Nu stiu ce o sa fac maine la servici cu ochii care imi trebuie pt. a imi face treaba de laboranta si sa ma uit in microscop , offff.
In rest sunt fericita , pomul e in gradina si e f.f.f. frumos , in casa e liniste cald si curat , ce mai e bine .
Va pup si va doresc la toate sa aveti un an plin de fericire .

Alina 14+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multi ani tuturor si un an mai bun! Noi am fost la socrii de revelion si putin pe la prieteni. Insa Alex nu mai putea de somn si cum nu doarme la socrii, bineinteles ca am dat fuguta acasa ...pe la 2 ! A fost dragut....ce sa zic revelion in familie, nu am mancat prea mult ca nu mi-e felul dar oboseala mare.....Nu prea am reusit sa dorm spre dimineata caci vecinii petreceau, azi am dat copilasul "de grinda" ca asa-i obiceiul la noi si am avut musafiri...moasa copilului si bunicii. Sa speram ca v-om avea un an mai bun si bebeii cei mai frumosi si sanatosi!

Flory mami de Alex si [gravi13+]

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

La multi ani, sarcina usoara si sa nastem tote usor, fara complicatii.

11+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

LA MULTI ANI PE 2008 BURTICI!
dupa 2-3 saptamani am reaparut si eu! am avut probleme cu trimisul mesajelor dar asta nu inseamna ca nu stiu tot ce s a scris pe forum!
MADA,RALU79,gata am reaparut!noi suntem bine si acum pot spune ca am inceput noul an in 4 luni de sarcina!
voi ce faceti? cum va simtiti?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani!!!!Sa ne dea Dumnezeu un An bun, cu burtici si bb-i sanatosi, inteligenti si frumosi...Si noi pe langa ei...La noi a plouat, am avut intentia sa mergem pe plaja dar am renuntat...Am sunat acasa, am urat toate cele parintilor, am asteptat miezul noptii si ne-am culcat...
Am racit in ultima zi...Nu am febra dar imi curge nasul...Cel mai neplacut e ca am si o durere de cap.Ce medicamente sa iau pentru durere de cap, aveti idee??Am ceva medicamente de prin Ro pe aici, pana maine cand imi sun ginecologul sa-l intreb

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Eu m-am trezit devreme azi cu o senzatie de lesin groaznica; greturile au mai trecut, dar a aparut aceasta senzatie noua de lesin . Trebuie sa mananc neaparat ceva ca sa imi treaca senzatia!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,nu sunt nerabdatoare,dar ma gandeam ca totusi,din 84 de gravidute,n om fi toate obosite...nu stiu,uneori simt ca parca nu suntem asa cum ar tb sa fim,o mare familie..dar poate ma insel...sanatate multa tie si fetitei!
MIKICRIS,ma bucur ca ai scris,chiar aseara ma gandeam la tine.
DANA,ce mai faci?cum te mai simti?
IRDA,nasol cu contractiile.tu si la sarcina cu fata ai avut contractii?vezi ca aici,la odisee,e un subiect despre asta.l am citit si eu,cam toate fetele care aveau contractii au nascut aproape de termen ,lucru pe care ti l doresc si tie.eu pe bebe il simt din ce in ce mai des,cred ca ieri l am simtit de cel putin 20 de ori...mi se pare ciudat,pt ca eu sunt grasa si teoretic,burta mea plina de grasime ar tb sa nu fie asa //sensibila..//dar cine stie...sanatate multa!
LOUANA,ce mai faci?cum mai e cu tensiunea?
ANKA LAURA,cum va mai simtiti?v a trecut raceala?
MI AS ORI SA SCRIETI CAT MAI DES,SA SPUNETI CUM VA SIMTITI,CE ATI MAI FACUT,NU STIU,ORICE!!
am citit putin si la celelalte odisee,fetele de acolo povestesc inclusiv ce au mancat,vb despre cat de des fac dragoste cu sotii si alte lucruri din astea aparent banale,dar care ne fac sa ne cunoastem mai bine si sa devenim familiare...o graviduta de la odiseea asta s a mutat deja la o alta odisee si ma intreb de ce...
16+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona, ca si Sybille sau Dana nici eu nu ma simt super integrata la odisee, sau parca nu mai e ca la inceput. Desi citesc in fiecare zi ce ati mai scris nu am pofta sa scriu, pentru ca am impresia ca e acelasi lucru cu sau fara impresiile mele. Poate si eu sunt de vina, sunt de multe ori prea directa, nu ma invart 5 minute in jurul cozii pana sa spun ce am de spus, dar fac asta in fiecare zi la lucru ca nu am pofta sa ma prefac si in viata particulara. Si eu m-am uitat pe la alte odisee si am avut aceeasi impresie ca si tine. Intre paranteze, cine a plecat ?

Acum dupa ce m-am plans de numa, am sa va povestesc si eu revelionul meu. Am facut la un castel de aici cu inca 14 romani. Initial eram 14, dar in ultimul moment s-a mai inscris un cuplu. Fata care se ocupa cu organizarea a sunat la restaurant si a intrebat daca mai sunt locuri. Tipul i-a spus ca incearca sa faca ceva pentru prietenii nostri si o suna. Peste un sfert de ora suna si ii spune ca a reusit sa le gaseasca si lor loc, dar … ca nu mai suntem in separeul nostru – fiind castel, nu era o sala mare ci mai multe sali/separeuri – ci acolo unde este muzica. Buun, asta e, ne zicem. Ne imbracam toti 16 la 4 ace, care mai de care mai cornut si la ora 8 ne infiintam. Ajungem, si acolo, la intrare o coada de zile mari, deaorece se controlau posetele si fiecare grup era condus la masa lui. Stam cam un sfert de ora la coada, si ajungem in sfarsit la masa noastra, care era de fapt acolo unde era unul din ringurile de dans, ceea ce ne-a bucurat foarte tare, deci pana la urma tot raul spre bine. Dupa ce ne-am asezat la masa, ne-am dat repede seama de un mare inconvenient, mesele erau destul de inghesuite, asa ca nu era culoar de trecere intre mese (ceea ce mi se pare inadmisibil la un restaurant cu atatea fitze). Buun, trecem peste asta ca nu vrem sa ne stricam seara. Pe masa era afisat meniul, avea cam 2 pagini mari, A4. Incepem masa cu niste tartine cu icre, somon, fois gras, o pasta de masline negre. La aperitiv am avut cate o felie (gen felie de cozonac) compusa din urmatoarele straturi paste, somon, legume in aspic, somon, paste cu un sos alb. Foarte bun, dar extrem de putin, mai ales pentru noi romanii), ca francezii erau multumiti. Felul principal : vanat cu sos, legume si cartofi gratinati, apoi branza dulce cu smantana, si la desert 3 prajituri de fiecare + bomboane de ciocolata ŕ volonté. Spre dimineata cafea si croissantes. Ne-am saturat nimic de zis, dar noi eram obisnuiti cu 10 feluri, sa mancam pana ne crapa burtile. In rest muzica faina, am dansat pana nu am mai putut. A si am uitat sa spun la 4 s-a terminat. A fost frumos, nu am ce sa zic, si ne-au distrat pana la urma diferentele culturale. Si trebuie adaugat ca eram cei mai frumos imbracati dintre toti. Francezii or trai ei in tara modei, dar au niste gusturi ca vai si amar.

Ei, si in incheiere va urez si eu un An Nou Fericit cu bebei sanatosi si sarcini usoare!

_
Vicky 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MCOCA,imi pare rau ca simti asta...ma intreb ce s a schimbat,pt ca,intr adevar,la inceput era altfel...nu te simti obosita,nu te doare burta dupa ce dansezi?nu stiu,eu unde sunt si mai dolofana,dupa ce merg mai mult pe jos incepe sa ma doara burta,desi merg incet..tu cand te mai duci la eco?
TURTURICA,ti am promis niste nr de telefon.dr iosup,la cabinetul din str sandu aldea,pe langa manastirea casin-0724464646,dr pop,la clinica diagnosis,pe langa stadionul dinamo-0742062834 sau 0723399766,dr herghelegiu la sanador,la piata alba iulia,-0213222742sau 3277580.vezi ca la pop si herghelegiu tb sa suni acum pt a prinde loc in martie.,iar la dr iosup cam cu o luna inainte.dr iosup si herghelegiu mai activeaza si la alte clinici.
16+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona slava domnumui a fost Ok cu dansatul. E adevarat ca nu dansam mai mult de 2 maxim 3 dansuri fara sa fac pauza. M-Au durut mai mult picioarele de la tocuri. Oricum pe la 3 si ceva noi am plecat, iar ieri am dormit toata ziua si nu exagerez cand spun asta, deci cred ca s-a resimtit pe undeva. Ma mai sculam sa mananc, dar eram ca un zombi.

Pe 21 merg la controlul pentru luna a 4-a (poate, poate aflam si sexul), iar pe 18 incepem haptonomia. Eco morfo de trim II am pe 26 februarie. Ca sa te distrezi, pot sa-ti spun ca am toate rdv-urile pana in luna a 9-a:). Imi lipseste RDV de eco morfo III.

_
Vicky 14+

Mergi la inceput