Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLO ei da, daca tu ai mai trecut prin asa ceva stii...eu nu...dar da sper sa ma descurc. Cati ani are Alex? Cum a fost sarcina cu el? De nascut ..ai nascut usor?

ANA_A eu nu te cunosc. Ce munca faci? Cum te simti acum la a doua sarcina? Stau si ma gandesc...nu e obositor cu bb junior si cu unul in burtik? Si eu o sa vreau copiii cat mai aproape de varsta....

OANA dar de ce mergi tocmai pana in Ungaria? Tu ai facut IA?tin pumnii pentru maine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Monalac, La Multi Ani pt. baietelul tau! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa iti umple sufletul numai cu bucurii!! Cu o sa petreceti?
Distractie placuta!

dia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DIAS deci asa.....de asta nu au dat??? Dar eu am un noroc chior cu revelioanele astea. La rev. din 2004 nu au dat din cauza la tzunami. Si era si logic sa nu dea. Acum atacuri teroriste.....
Deci.....trebuie sa scrii asa:

[url= "aici pui adresa de la tickerul facut" ]Evolutie bb[ /url]

Nu trebuie sa lasi pauzele dinaintea gilimelelor si cea de dupa ghilimele. Eu le-am lasat ca sa poti vedea cum se scrie.La fel nu trebuie sa lasi pauza dinaintea lui /.

Asa trebuie sa scrii si ar trebui sa apara numai Evolutie bb.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dana nu am facut IA, e sarcina otinuta natural...doar ca este un spital superr tare si ff curat in unfaria, f aproape de mine, la vreo 30km..si vreau sa nasc acolo (e camera cu 2 paturi ptr gravide, tata poate sta cu maica...deci au o camera, bb e in ca,era cu mama mereu-doar daca nu sunt problemem este dus in camera, tv, internet, tata poate participa la nastere, se fac cursuri prenatale la spital cu malele si cu taticii..) o graoza de chestii care in satu mare nu sunt..si e mai ieftin ca in romania..si am di dat peste un dr care imi place ff mult..am fost la el in primavara..acolo am facut si analizele prmergatoare sarcini....
maine cand merg am sa fac poze spitalului sa va arat...a..si camera de nasteri si de travaliu sunt superrr ok...cu minge din aceea...ce sa mai...nu se compara cu e e la noi

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Mersi danangie! Sa vedem daca am mesterit cum trebuie.
Apropo de rev, chiar ai avut o noapte de pomina, imi pare rau pt. tine. Cat despre artificii, lumea e deja muuult prea panicata cu atacurile teroriste.

dia 13+
[url=<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dia&year=2008&month=7&day=17&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dia&year=2008&month=7&day=17&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>"]strumfuletz [/url]

Mergi la inceput

Ratz! Ceva nu e bine! Mai incerc.

dia 13+
[url=<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dia&year=2008&month=7&day=17&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dia&year=2008&month=7&day=17&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>"]strumfuletz [/url]

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

bebele nostru numarul 2

Hehe! Mi-am pus si eu! Merci Oana!

Anca 14+

Mergi la inceput

Mersi!! Ia sa vedem daca apare si la mine!!

dia 13+
[url=http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dia&year=2008&month=7&day=17&babycount=1"]strumfulet[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dana legat de mail eu am incercat sa trimit un mail la adresa respectiva si mi l-a intors spunandu-mi ca nu e buna adresa, apoi am zis intru sa vad daca ma pot loga si cand am vrut sa ma loghez mi-a zis ca nu exista userul asta si daca vreau sa ma inregistrez.
Eu intrebam de mail ca na mai trimitem una alta poze ceva informatii pdf-uri care pot fi de folos la toate fetele o felicitare etc.
Legat de atitudini in fct de sapt, poate la inceput poti fi mai cu teama ca nu stii daca va fi ok sau nu dar asta nu inseamna ca trebuie sa "snap" asa numai din cauza asta.
Legat de lista e logic ca pe parcurs se mai schimba lista mai vine unul altul cu o idee la piersicutze si acuma am schimbat lista vine lumea propune se da cu parerea si daca majoritatea sunt de acord se schimba inca o data ca stiu ca ai ramas cu impresia asta nu e nimic personal. Fetele au pus de ex acuma si datele de nastere ceea ce e f bine, orice schimbare e binevenita, mai multa lume mai multe idei.
Din partea mea daca functioneaza poti sa il lasi si pe italiana. Eu ziceam de engleza nu ca as fi eu in uk si stiu mai bine engleza dar ca engleza e mai des folosita de mai multa lume, atata tot.
Adresa de mail poate din cauza ca nu a fost folosita au inchis-o se mai intampla asa cu unele conturi nu mai stiu care e perioada dar daca nu e folosita adresa o inchid.
Daca fetelor vor sa faca alta sa avem adresa comuna sa mai trimitem cate ceva.
Nu am zis ca o fac eu ca si asa te-ai suparat pe mine ca am intrat si am modificat in lista dupa cum au propus fetele.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput