Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dana am avut o sarcina usoara si nastere la fel. Am avut un travaliu de 4 ore si expulzia a durat 7 minute. Dr. imi facuse mialgin sa nu mai am dureri asa mari, dar tot am avut si eram cam adormita....nu stiu cum de a iesit bebe, ca eu nu stiam nici sa imping si eram si adormita din cauza mialginului. Cand a iesit, mi l-a aratat....... si dormea mititelul si el. Acum are 1 an si 10 luni. In februarie pe 23, face 2 ani si incep muncaaaaa...... Am vorbit la primarie si mi-au zis ca o sa stau la servici pana la 7 luni de sarcina adica vreo 2-3 luni si apoi iar prenatal.........sper sa nu am probleme cu asta.

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai ma, Dia, pusesei la anul nasterii 20088... Poate de-asta nu stia sa calculeze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DIAS trebuie sa pui ghilimele dupa paranteza patrata si dupa egal. La tine vad semnul ala mai mic...sau mai mare.....ca mereu le-am incurcat. Dar ce lung e tikerul tau.Hai sa vedem daca iese.

OANA pai e fain asa. E foarte important sa nasti intr-o atmosfera frumoasa. Eu inca nu stiu unde voi naste. Adica nici nu mai vreau sa fiu urmarita de doctorita care ma urmareste acum.....hmm sunt tare indecisa. Si cum vorbesti cu ungurul? Engleza?

mult asteptat

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flo1980

Dana am avut o sarcina usoara si nastere la fel. Am avut un travaliu de 4 ore si expulzia a durat 7 minute. Dr. imi facuse mialgin sa nu mai am dureri asa mari, dar tot am avut si eram cam adormita....nu stiu cum de a iesit bebe, ca eu nu stiam nici sa imping si eram si adormita din cauza mialginului. Cand a iesit, mi l-a aratat....... si dormea mititelul si el. Acum are 1 an si 10 luni. In februarie pe 23, face 2 ani si incep muncaaaaa...... Am vorbit la primarie si mi-au zis ca o sa stau la servici pana la 7 luni de sarcina adica vreo 2-3 luni si apoi iar prenatal.........sper sa nu am probleme cu asta.

bebe 2

Ptiu sa nu fie deochi. 4 ore. Exact ca sora mea. Ce ma rog sa am si eu un travaliu scurt. Deci nu ai facut epidurala. Nici eu nu as vrea sa o fac.....citind ca mai sunt si nasteri usoare imi da curaj. Multi inainte (ma refer la ani9 pentru cel mic. Ce fain ca ai copiii cu varsta apropiata. Dar tu te simti bine? Adic ate simti in stare sa mergi la munca? Eu una nu ma simt in stare. Bine ca eu faceam km in fiecare zi.....era imposibil cu durerile mele de burta sa merg la munca.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

am copiat "strumfuletz" din mesajul tau, oare merge?

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

DIAS nu vrei sa vorbim putin pe messenger? Ca asa in scris e cam greu de explicat.
Daca nu...fa asa:

[url= "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dia&year=2008&month=7&day=17&babycount=1" ]Strumfuletz[ /url]

Copie ce am scris eu dar fara sa pui pauzele dinaintea ghilimelelor si de dupa ghilimele si fara pauza dinainatea lui /.

[b]mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dia aici e tickerul tau:)
strumfuletz
da reply la mesaju asta...apoi dai copy pe linku cu tickerul si apoi paste la tine la semnatura!
danadar de ce nu mai vrei la dr ta actuala? nu-ti convine ceva la ea..sau...? eu cu dr din ungaria vorbesc in maghiara (ca stiu...cam toti din transilvania vorbesc un pic de maghiara)

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Iti dai seama....dupa 2 ani si in plina iarna.....dar noroc ca la servici stau 6 ore si cam degeaba.....

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dmaaaaaaa te asteptam cu vesti!!!!

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput