Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sper ca inginerul din mine s-a terzit la realitate de data asta!!!
Inca o incercare.

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by dia_filipas

Sper ca inginerul din mine s-a terzit la realitate de data asta!!!
Inca o incercare.

dia 13+
strumfuletz

bravoooooo!!!
imi ziceti si mie care ati facut eco la 6s sau 6s si ceva...cate batai pe minuat avea inimioara lui bb? ...daca mai tineti minte...ca a fost demult la voi

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Multumesc danangie!!! Aleluia, cu greu, da am reusit!!!
Si thickerul asta o sa se modifice automat?
Oana, tu nu stii cumva de vreo maternitate din cluj (eu sunt din tg. mures) ceva particulara, mai noua, cica e super dotata. Am auzit de la cineva si mi-ar surade ideea sa nasc acolo, mai ales ca e orasul meu de suflet, unde am facut si faculta. Poate acolo fac si epidurala, ca la noi fiind mic orasul, nu stiu.

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Oana, mersi si tie pt. thicker! Ati fost tare dragute!

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

OANA deci eu merg la o doctorita la un cabinet particular. Dau in fiecare luna 130 de euro. Dar am zis: pentru bb-ul meu trebuie sa fac orice sacrificiu. Nu e ca stau asa bine cu banii.....dar am taiat de pe lista unele chestii pentru a-mi permite sa merg la ea. Odata cand a trebuit sa duc trimiterea de la ea (ca aveam sarcina cu risc si deci ca cerea maternitate anticipata), la ministerul muncii......imi lipsea stampila spitalului de pe trimitere. Asa....a trebuit sa o caut disperata la spitalul und elucreaza ea si unde ar fi trebuit sa nasc. Deci...nu am cautat-o la cabinetul particular. Doar nu era sa dau 130 de euro doar pentru o stampila. Si asa m-am dus la spital. Vreau sa spun ca m-a tratat foarte naspa. M-a facut sa astept 40 de minute pe hol. Am zis: e ok, o fi avut vreo nastere, vreo vizita.......dar ce!!! A coborat foarte agale de mana cu nepoata ei si sora ei....ca le-am auzit vorbind.S-a uitat l amine fugitiv si mi-a spus ca vine.......cand s-a apropiat de mine era vizibil deranjata si cand i-am explicat ce-mi trebuie s-a uitat la foaie si a spus o mica inujuratura......mica...nu de ea groasa......cand s-a intors .......vorbea la tel.....cu o mana mi-a intins foaia si nici nu s-a uitat la mine sa o salut sau mai stiu eu ceva.....am ramas atat de blocata si socata ca stateam cu foaia in mana si ma uitam dupa ea. Adica cum? La cabinet e toata miere si zahar si aici ca nu o platesc imi da cu sutu-n ?? Zile intregi m-am gandit la comportarea ei si mi-am zis ca nu merita. Banii care i-as fi dat la ea ii pot strange sa cumpar cele necesare pentru bb. Nu? Asta e povestea cu doctorita mea.

MADA mai mult ca sigur au anulat e-mail ca nu s-a intrat pe el. Fa cum crezi.

mult asteptat

Mergi la inceput

dia tickerul se schimba automat, dar nr de saptamani in care esti gravi, care apare scris langa ala trebe sa-l modifici tu saptamanal...in cluj am auzit parca de o clinica particulara dar nu stiu detalii (si eu tot acolo am facut faculta...fain oras)....e prea departe sa nasc acolo..desi am cunostinta care s-a dus de aici pana acolo cand a inceput travaliul...

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

dana nasoala faza cu tipa...canm nesimtita...sau suntem noi altfel crescute..ca si io mereu ma intreb, cand dau de astfel de situatii, cum naiba pot exista asa oamnei...asta e...dar daca nu-ti cinvine schimb-o...daca ai ai alternativa la indemana

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DIA bravo. Tikerul meu se schimba automat.

OANA eu am facut eco la 6s5z dar nu mi-a zis cate batai avea.Oricum sotul zice ca erau cam in jur de 150- 160.

Simt dureri lejere de burta ca la ciclu......nu le mai simt de cand aveam 11s.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aolooo dana ce dr. jegoasa.....Cam mult consultatia la ea, sa inteleg ca facea si echografie mai avansata ? Mai bine sa cauti pe altcineva....chiar m-a dezamagit si pe mine......pacat ca exista asa oameni.....Nu merita nici sare in ochi!

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cata agitatie astazi
eu sunt supi...m-am jurat de mult ca nu mai pun borsh in ciorba si azi am incalcat juramantul si logic ca mi-a ieshit kk de ciorba si da-i si fa-ti nervi si pune cartofi si morcovi si apa si degeaba...mai are cineva vreo alternativa??

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput