Mamici de iulie august 2008(16)
Raspunsuri - Pagina 15
flo1980 spune:
Dana ce sa zic....ma simt bine....si eu as face echo in fiecare zi....sunt curioasa ce face.
Cand ai tu DPN?
Flory mami de Alex si 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1" bebe 2
danangie spune:
FLO mie imi zici? Eu daca as putea mi-as cumpara ecograf. DPN o am pe 21 iunie. Am vazut ca tu o ai pe 3 iulie. Iti place ca vei naste vara? Mie da.....chiar daca acum as fi avut un bb de iarna....
ANKA
mult asteptat
flo1980 spune:
NU prea imi place vara.....pe alex l-am nascut in februarie. Nu imi place pentru ca o sa fie cald, cand incepe laptele ai si asa senzatie de caldura sufocanta in corpul tau, dar cu gradele din jurul tau......Si in saloane la spital o sa fie cald. Bebeii vara cu pielea lor sensibila si in schimbare o sa se irite....asta e, ne-om descurca!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1" bebe 2
oanasm spune:
flo ti-am pus tickerul
bebe 2
sper ca merge si e cum il vrei tu..fac o proba acum...
Oana
6s
o noua viata
oanasm spune:
ok...deci merge ..acum da un reply la mesajul meu anterior...cel cu tickerul tau...si de acolo da copy si apoi paste la tine la semnatura te
Oana
6s
o noua viata
ana_a spune:
quote:
Originally posted by oanasm
ok...deci merge ..acum da un reply la mesajul meu anterior...cel cu tickerul tau...si de acolo da copy si apoi paste la tine la semnatura te
Oana
6s
o noua viata
hihi mi-a placut cum ai ajutat-o pe flo cu tickers-ul
Asta pentru ca io ma chinuiam sa dau explicatii complicate si nu dalea cu pune paranteza si scrie nu stiu ce ca aia cu deschide o pagina de scris si apasa pe casuta nr nu stiu care...etc...in fine
LA MULTI ANI FETELOR!!! Bine v-am regasit in 2008!Va doresc din inima un an mai bun, plin de sanatate si voie buna!De bebei sanatosi si sa ne ajute DD sa-i tinem in brate la termen!!!
monalac, am citit undeva inainte de sarbatori ca e ziua lui Cris azi, asa ca, "La multi ani Cris!!!" sa-i aduci la mami numai bucurii si voie buna!Distractie maxima azi!Te asteptam cu poze!!
Am reusit si eu sa citesc azi ultimele 2 capitole va dati seama cat de greu ajung si eu sa-mi fac timp....
La munca nu pot ca am sef care carcoteste, acasa nici atat ca Stefan carcoteste cel mai tare asa ca...mai fur si eu minute cand este seful dus, sau acuma cu 2-3 minute inainte sa plec acasa...
Eu va spun sincer ca astept concediu acasa si apoi sa va tineti bine!!!
Va pup cu drag!Si eu zic ca dupa ce ne vom cunoaste mai bine vom avea si multe de povestit!
O zi buna tuturor si sa auzim de bine!
Sper din tot sufletul sa reusesc si eu sa fiu mai activa!!!
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
flo1980 spune:
quote:
Originally posted by oanasm
flo ti-am pus tickerul
bebe 2
sper ca merge si e cum il vrei tu..fac o proba acum...
Oana
6s
o noua viata
Multam mult oana.....pupici!
bebe 2
oanasm spune:
ana merci...acum sper ca flo va reveni si va urma instructiunile de cand vei fi in concediu? si de care iti iei, de odihna? sau ptr sarcina?
mona de dimineata ma pregatesc sa zic si.. degeaba..ca neuronu s-a gravidit si el..deci...La Multi Ani cu samatate si multe bucurii ptr Cris!!!!!! sa creasca mare si frumos!!
dma asteptam vesti de la tine!!!
am vorbit si eu cu dr din ungaria (ca eu acolo voi naste si un dr de acolo imi va urmari sarcina..am mai fost la el si e superrr ok tipu...) si a zis ca maine la 11 sa fiu acolo (ma rog, ora 12 la noi) sper sa fie bebelache bine s sa-i vedem inimioara sanatoasa cum palpaie pe ecran...am niste emotii....
Oana
6s
o noua viata
dia_filipas spune:
Salut burtici!
S-a scris muuuult de ieri! Noi ieri am fost la patinoar si tare bine mi-a prins dupa atatea zile de stat in casa si mancat. Am facut ture timp de o ora non-stop, cred ca l-am ametit pe strumfutetz - oricum tre' sa-l invat cu datul din cap, ca doar e urmas de
Nati din cate povestesti mi se pare ca ai o viata cu adevarat palpitanta. Tu cum te-ai cunoscut cu sotul tau?
Acu ca s-a deschis subiectul cu mici neplaceri si efecte secundare ale sarcinii, m-am linistit ca nu sunt singura cu lipsa acuta de activitate la buda, si cu probleme "fasaitoare".
Apropo de lipsa de artificii de rev in Paris, chiar am vazut ieri un reportaj la tv in care se zicea ca nu au dat voie cu artificii de frica unor atacuri teroriste...mie mi s-au parut cam paranoici sincera sa fiu.
E normal oare sa ma doara in patea dreapta jos, cam ca durerile de menstruatie? Ma tine tot asa de ceva vreme, eu nu i-am dat importanta crezand ca e uterul care se mareste - am citit ca in perioada asta uterul creste mult. Si oricum mie pana acum nu mi-a crescut burta aproape deloc.
Cum e cu thicker-ul asta?? Eu am incercat sa-mi fac, am ajuns pana la partea in care terbuia sa dau copy paste: UNDE?? Bun dau Copy, da' unde dau paste? Am incercat la semnatura, da imi apare un carnat imens. Cum fac sa imi apara de exemplu "evolutie bebe" si cand dai click sa apara site-ul? Sunt cam neajutorata cand vine vorba de tehnologie avansata...
Pa pa, burtici.
dia 13+