Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Buna Dia,
La tine cat de mare e burtica? La mine aproape nu se vede...

Noapte buna.
Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna fetele si bine ca v-am regasit. Sincera sa fiu si eu am observat o distanta intre noi, eu fiind obisnuita de la aspirante cu bashcalie si glumite la tot pasul. Dar asta nu inseamna ca nu putem avea si noi un topic din care sa avem si de invatat, dar si sa ne relaxam. Cu siguranta ca trebuie sa ne cunoastem mai bine si asta nu o putem face decat prin cat mai multe mesaje. Ce conteaza ca nu suntem experimentate? Putem si noi sa raspundem cu cate o duma ca sigur se va bucura cineva ca a mai aparut un mesaj la odisee.
Ca tot vorbeati de dureri abdominale. Am avut si eu de vreo cateva ori de nu puteam nici respira si am descoperit repede de ce. Minunatul meu sistem digestiv a hotarat ca stau prea bine cu tranzitul intestinal si mi-a facut "placuta" surpriza sa ma tina departe de buda vreo 5 zile!!!! Timp in care tot ce-am papat (cu placere sau de nevoie) a avut timp berechet sa se batatoreasca la iesire in asa hal incat nici "aerele" mele de doamna distinsa nu aveau pe unde iesi. Si cand s-au hotarat frate sa iasa, pai au iesit frate cat cracu' de izmana de am zis ca tre sa-mi iau alta buda ca pe asta o sparg. Si cu dureri ca la nastere, nu c-as stii cum sunt alea. Asa ca se pare ca gravideala asta ne-a transformat in niste fapturi delicate. Da sa dea Domnu sa ne plangem numa cat ne-am plans pana acu.
Aaaaa da stati ca m-ati provocat si cu Bai fetelor, ma faceti sa va visez noaptea cu partidele voastre cu tot. Ca daca Anaxena zice ca primeste putza cu portia, io nici cu tichet de masa nu primesc. Si nu ca sotul meu saracu nu s-ar oferi sa-mi dea si ca prima de Craciun. Da dr ne-a pus la respect pana trecem de perioada critica asa ca stam pe tusha si ne roadem unghiile. Ne mai gadilam noi cate un pic prin alte metode da crek o sa fac ca trenu in curand.
Pana una alta nu va stresati ca ne dam noi pe brazda cu toatele. Asa ca va pup si ne auzim

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUJO am ras cu lacrimi in timp ce citeam mesajul postat de tine!pai ce,cu buda tu esti singura?nuuuuuuu,te inseli daca asta credeai!dar cu hata-hata nu ne asemanam,las ca fac eu si pt tine .mei,chestia cu e mai accentuata de cand cu sarcina.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna fete!

intru si eu in sfirsit sa zic cite ceva. nu stiu dar nu-mi place demoralizarea asta generala, stiti ca atmosfera frumoasa pe un forum nu o creeaza decit participantii si eu zic ca depinde de noi. cred ca toate ne-am simtit mai necitite si nebagate in seama citeodata, dar asta e.
cum a zis sybille, daca macar din cind in cind poti ajuta pe cineva cu un sfat tot e ceva, apoi eu recunosc ca citesc uneori pe fuga ca timpul e f limitat. oricum daca cineva are nevoie de vreun sfat trageti-ma de mineca direct si va raspund cu siguranta. sigur mai e si chestia ca fetele mai noi discuta lucruri care noi le-am dezbatut deja la inceput dar mi se pare normal. o singura chestie nu-mi place si am sa fiu sincera chiar daca mi-o iau: uneori se umple pagini intregi cu mai nimica, si imi pierd interesul sa citesc. as sugera sa schimbam adrese de messenger ca unele discutii sunt mai potrivite pt asa ceva.

vicky frumos revelion! sa stii ca acum ceva timp am murit de ciuda cind se lauda lumea pe aici (eu te tin minte si pe tine) ca vi se par atragatori sotii, si eu de colo geloasa ma gindeam ce naiba numai eu nica? acuma ca vad ca nu sunt singura sa-ti zic sincer ca eu nu am vazut data trecuta nici o minune prin luna a 5-a....
vezi ca urechile iti pot tiui si de tensiune mica nu numai mare.

deci cu sexul se pare ca ne impartim in categorii ca in bancul ala: unii au cu ce au unde si n-au voie, altii au cu ce si n-au chef, si fericitii care au de toate. nu stiu care din primele doua categorii sunt mai de plins

nati eu te citesc cu placere mereu, esti pasare de noapte ca mine. ia sa continui sa te bagi in seama! n-am inteles eu bine, iti botezi sotul??? distractie, il si scufundati in cristelnita? nud? vrem pozeee

ronzy poate e vreun ligament al peretelui abdominal care se intinde. contractiile le simti ca niste spasmesi intariri ale burticii, acuma fiecare le simte mai mult sau mai putin dureroase la inceput. ai sa vezi pe parcurs ca nu le prea poti confunda cu nimic altceva. eu cred ca e cam devreme sa il simti pe bb dar cine stie?

violeta tu chiar esti o mare scumpa si mie mi-e tare dor sa te citesc. hai fetita vino cu ceva vesti bune, ok?

anaxena sa stii ca e normal cu gazele, se relaxeaza sfincterele pe ici pe colo. nu prea ai ce-i face din cite stiu eu. cit despre vergeturi am mai zis, daca e sa fie si mama cremelor nu are ce sa le faca, asta verificata la majoritatea prietenelor mele. eu nu as da caruta de bani pe creme, dar pt mincarimi orice lotiune hidratanta aplicata des e buna.

bun venit ella si ioana, se pare ca tot ne mai inmultim totusi! sarcini usoare!

noi revelionul l-am facut acasa in doi ca doi porumbei, am culcat copchilul si ne-am indopat. am baut si eu sampanie un paharel, si m-am ametit ingrozitor, ce inseamna lipsa de antrenament.

pupici

15+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Bun venit mamicilor noi, sedere placuta si o sarcina cat mai usoara!
mona, nu ai pus nici o sare pe rana, dupa cate vezi nu esti singura, si nu sunt singura cu sentimentul asta, asa cel putin toata lumea si-a spus parerea, nu a iesit nimic rau din asta, nimeni nu s-a suparat.
Eu sincera sa fiu, daca nu spuneai tu ceva, eu taceam malc, daca nimeni nu zicea nimic, ma gandeam ca sunt eu cu hormonii la mansarda, si mai bine nu supar pe nimeni prin vorbele mele.

bujo, fiti-ar buda de ras, am ras de am alungat potaile din camera.
Adevarul ca si eu de cand cu sarcina la fel , ca si cracu tau de izmana, ca il chemasem odata pe al meu sot sa vaza si el ce productiva e nevasta-sa, s-a crucit si el in legea lui, da mai mult radea de se prapadea.
Eu la doua zile dupa cum am mai spus de nenumarate ori, beau doua pahare de suc de prune si scap lejer, altfel nici o sansa sa iasa de buna voie. Am vazut ca merge si cu varza, mananc salata multa de varza si parca misca ceva in front, da tot are nevoie de un pic de suc de prune.

cristina 26, da cum ai tu crizele de glicemie, sau cum se manifesta problema glicemiei?
ca pe mine ma ia cu lesin, tremurat ca varga si o moleseala, dupa ce iau o lingurita juma de zahar imi trece in 5-10 minute, mereu am in poseta pliculete de zahar, in caz de nevoie.
Acu la ultimul control mi-a iesit zahar in urina, iar ma luase la impins vagoane medicul, ca mi-a zis de atatea ori sa uit de dulciuri, si acum mai slabut cu dulciurile, si ma cam ia crizele de rau.

anaxena, referitor la vanturi, de vreo 3 saptamani am inceput si eu, mai nasol cand merg undeva si dai sa te ridici, si auzi monstrul cum isi face loc afara, asa ca evit sa merg pe undeva, ori stau cu grija cand ma ridic.
Acasa nici un stress, de la inceput l-am pus la punct cu ce se poate intampla in sarcina, asa ca al meu concureaza cu mine, e fericit acum omu ca se simte liber.

narcisa.s, am sa pun poze dupa ce il botez pe sot, a mai ramas sa cumpar ceva simbolic ca si cadou pt nasi, ei au spus ca nu e cazul, da nu stau sa ma uit la ei, ceva acolo tot trebui sa le ofer.
Doamne ajuta, sa aveti un drum lin, fara peripetii, sa mearga toate ca pe roate si sa aveti o cununie si un botez placut.

Irda, mersi de felicitari, am niste emotii de numa pt botez.

biribu, il botez pe al meu sot, a stat si s-a gandit el bine, eu crestina, eu sarbatori, el pauza de masa.
Am avut discutii de religie, viziunea fiecaruia,dar asta acum vreo 4 ani in urma, el a ramas sa rumege problema, si anul asta in septembrie inainte sa stim ca sunt insarcinata, se chinuia la telefon sa-i explice in romana lui de balta mamei mele ca el vrea sa se boteze, maica-mea o busise plansul,nu mai era in stare sa articuleze un cuvant, noroc ca fratele era la ei si a putut discuta James in engleza despre ce vrea el.
Si uite asa, bucurie mare, plus la vreo doua saptamani si vestea ca sunt intr-un final insarcinata,si uite-l pe James abia asteapta sa se boteze.
Ia cusut mamica o camasa lunga alba, asa se boteaza aici, plus o pelerina, mantie pt bebe cand o fi la botez, si uite-ne pe 13 ianuarie imbracat in alb ne botezam, cred ca e un fel de butoi mare, habar nu am, nici nu am intrebat preotul, ca piscina sigur nu au.
Era fain daca era ca in filmul ala, daca l-ai vazut My greek life..., unde il boteza la grec ortodoxi intr-o piscina de copilasi, si ala era doar in boxeri.
Abia astept!

Fetelor am o intrebare la voi, daca ati trecut prin asa ceva: de exemplu azi noapte, ma luat din somn, o stare de voma, da era doar acidul gastric, mama mea da ce aciditate avea, efectiv imi taia respiratia, si dupa tot venea sa icnesc. Eu in afara de greturi suportabile, nu am avut tendinte sa vomit, a fost chiar lejer in primul trimestru de sarcina.
este a doua oara cand mi se intampla, e normal, sau mananc eu ceva aiurea, am mancat niste biscuti cu crema de alune si niste mandrine inainte de culcare, plus o cana de lapte.
Ca la mine arsurile vad ca si-au facut aparitia, cum mananc prajeli, ardei iute, mancare indiana, sa te tii arsuri, numa cu lapte ce le mai domolesc.

Biribu, ai dreptate cu adresa de messenger, so...cine doreste cine pofteste cu mare placere vorbim, adresa mea ..... natihai

Si cam atat din zona mea, va pup, si aveti grija de voi si burticute.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza
ce mai fac burticile?
bujo bine ai revenit! ne era dor de tine
rontzy hello baby...hai ca mai dai si tu pe aici! te tzuc...cum te simti? mai ai durearea aia?
dia acu' nu cred ca mai trebe sa ai grija cu sexul...ca deja esti in peste 12s..ai cam trecut de perioada critica
nati, biribu, mykicrs si restul un mare si ptr voi!

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

LA MULTI ANI SCUMPELE MELE MAMICI CU BURTICI!

Bine v-am gasit in noul an, sa speram ca va fi unul foarte bun!
Ma scuzati ca nu am mai scris, monalac nu am plecat decat in concediu, asa cum v-am anuntat inainte sa plec:)
Referitor la revelion eu aseara m-am intors de la munte a fost super fain, mai ales ca a si nins, azi dimineata m-am dus la analize si am lasat 5 mil jumate:(( dar lasa ca orice pt bebel.
Abia astept sa se faca 16.01, atunci ma duc la buc pt triplutest si sper sa-mi vad bebeul sanatos si cu putulica:)
Anaxena ma bucur ca tu deja o simti pe micuta, cred ca este un super sentiment, abia astept sa-l experimentez si eu!

In rest nimic nou, decat ca azi am inceput munca si nu am nici un chef si e un frig aici de iti ingheata sufletul in tine...

Va pupa Lori!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

oanasm, acu am vazut ca esti din Satu-Mare, faina zona,vazuta numa la tv.
Eu stau cam prost cu orietarea spatio geografica, Satu-Mare e in zona Maramures, ori numa Baia-Mare?
Aveam un amic din Baia-Mare in facultate, care a stat la mine o perioada pana si-a gasit omu gazda, ma terminase cu gateala lui numa cu smantana, in orice mancare el baga smantana, 3 saptamani cat a stat la mine, luasem proportii de la atata smantana, gatea fenomenal de bine.
Tare as vrea sa-l duc pe sot sa vada zona Maramuresului,sa stam la niste oameni acasa,nu la hotel, sa papam mancare din zona lor, sa vedem si peisajele. Offff, ca departe m-am mai dus, nu ma puteam impiedica si eu mai aprape de tara, europa era bine.

Am plecat sa scot rufele din masina, si sa bag aspiratorul putin ca e jale.
Pup you all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata fetele!
jale mare cu zapada asta!am facut o ora jumate pana la serviciu
cica capitala europeana...

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ica bafta la TT din 16 tinem pumnii ptr putzurica
nati satu mare are granita cu baia-mare (o zona faina maramuresul) dar nu e in maramures...mai ca departe de tot te-ai dus...
dma la noi nu e zapada doar frig, brrr....tu cand mergi iar la dr? (te-am mai intrebat inainte de sarbatori park...da nu mai stiu sorry)

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput