Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

oana chiar acum am sunat la cabinet si merg la 4 sa-l vad pe bb
ma rog sa fie bine
va scriu diseara

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna dimineatza burtici,

O sa va tin la curent cu haptonomia dupa prima sedinta, si poate reusiti si voi sa faceti.

Pentru vergeturi eu am luat Elancyl de la Galénic. Se gaseste in farmacie si am auzit numai lucruri bune despre el, dar este cam scum 20euro tubul ; eu am avut noroc si am luat 2 la pretul de 1. L-am testat cateva zile pe sot care are niste vergeturi si incepuse sa se vada o ameliorare. Problema e ca mie imi e o leneee sa ma dau :( :(.

Biribu mie mi se pare atragator sotul, dar atat . Pofta nexam, dar eu tot sper sa vina. Mai problema mea este ca imi tiuie numai o ureche si numai cand vorbeste cineva. Maine merg la medicul de familie sa-mi iau o adeverinta ca sunt gravida (pe care o arat la lucru luni cand o sa anuntz marea veste) si o sa ma plang si de asta.

dma2007 Pauvre, pauvre pussycat. Te inteleg perfect. Aici cand ninge (slava domnului ninge o data la 2 ani) totul e paralizat : autobuzele nu mai circula de la primul fulg, iar masinile merg la melcu ceea ce duce la ambuteiaje interminabile.

Nati, ai dreptate cu Maramuresul, trebuie sa-ti duci sotul acolo. Eu am fost pe undeva langa Borsa acum 7-8 ani de Craciun. Am stat la o femeie si a fost grozav. Am auzit ca acum a devenit mult mai turistica zona, ca au teleski etc, ceea ce e un lucru bun.

_
Vicky 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dma, ce fain ca azi mergi! iti tinem pumnii, sa ne dai de veste cand termini cu toate detaliile! te
eu merg maine sau luni, nu stiu inca..am niste emotii...

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONALAC La multi ani pentru micul Cris! Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de lucruri bune si frumoase!Cat despre excitare exact asta simt si eu. Cand ma excit ma doare burta. Simt contractii nu stiu.....de asta si pentru mine sexul a devenit naspa....

NARCISA si eu ma lupt cu durerile de cap. eu iau paracetamol. Stiu ca e cam unicul medicametn permis.

MCOCA la multi ani si tie pentru anul nou. si eu am fost la paris ....dar te las sa citesti in liniste dupa ce voi raspunde la cateva . Ai purtat tocuri. Mamaaa ce curoajoasa. Eu ca si tine MONALAC obosesc repede. Eu acum cu asta ma simt foarte puturoasa. Scuza-mi ignoranta.....ce inseamna haptonomie? Mai ai urechile infundate? Mie nu mi s-a intamplat sa le am infundate....in schimb mi s-a intamplat sa aud un vuiet in urechi. Din cate am inteles e de la ceara care s-a format. Nu e ca nu ma spal Dar asa se mai formeaza.....nici pana acum nu am fost la medic....aaa abia acum am vazut ce ai scris despre haptonomie.....ca eu scriu in word si pe urma copii pe forum. Faina chestia.....sa ne povestesti si noua ca sa facem acasa. eu oricum imi mangai burta incontinuu si vorbesc cu bb.

IRDA

MADINA si eu cu sexul stau cam prost....nu stiu de ce.....dupa ce am ramas.........si eu zero ca si MCOCA. Bine ca la mine era si frica.....dupa cele prin care am trecut......

NATI sa ai un an fericit si bun. Apropo, daca nu sunt prea indiscreta, cum ai ajuns sa locuiesti in Japonia? NATI si pentru ca ti-a gasit zahar in urina....nu ti-a dat nici o dieta nimic? Eu am o colega care la fel i-a gasit zahar in urina si a internat-o si i-a dat dieta de 1600 de kalorii. Ce era aia slaba....dar sa o vezi acu'. cu aceasta dieta glicemia e in limita.Cred ca aciditatea ai avut-o de la combinatia de madarina cu lapte. Acu'cum te simti?

CRISTINA ametelile pot fi si de la dezhidratare. Am simtit-o pe pielea mea. Si sigur e si de le o lejera anemie. Cum te simti azi? Ti-a trimis parola cineva ?

VIOLETA fata draga. Ce mai faci? Esti bine?

RALU De ce nu-ti pui ticker? Ca sa vedem in cat esti?

ANAXENA ce fain de 2 ori pe zi. Esti tare. De-as avea si eu pofta ta...Cum il simti tu pe bb? Adica ce simti? Eu am simtit de cateva ori asa.....ca niste bobarnace.....nu stiu daca sunt intestinele sau e bb.....sunt tare curioasa cum il voi simti....sau daca intr-adevar e el....sau ea.... Cat pentru vergeturi eu ma dau cu ulei de mandorle dulci. cica e foarte bun. si pe mine ma mananca pielea de burta si mai ales in jurul operatiei de la laparoscopie.

RONTZY de aceste intepaturi nu stiu ce sa zic.....eu nu le am....adica nu le mai am....pe la inceputul sarcinii aveam si eu......pe mine, cateodata ,dar asta cand nu merg la baie.....ma doare in partea dreapta jos.....cand mergi la doctor?

CLOPOTZEL cu intarziere iti spun bun venit aici. Cat despre ceaiuri...ar fi bine s aintrebi medicul ca stiu ca nu toate ceaiurile sunt recomandate in sarcina. Pentur raceala: lichide multe, portocale si kiwi pentru ca contin vitamina C. Si cumnata mea mai manca felii de lamaie date prin miere de albine. Sa nu faci febra. PEntru febra paracetamol. Numai bine!

CRISTINA, NARCISA cum faceti voi musacaua?

DR_ANCA cand mai mergi la urmatoarea eco? Eu o am pe 11 ianuarie si deja sunt super stresata. Am un fix ca burta nu creste....

SURSULA si tu ai fost la Paris? Si eu! Unde ai stat tu? Eu sicner nu m-am impacat deloc cu mancarea de acolo, am obosit de nu am mai putut...dar scriu acusica cum a fost la Paris.

DMA daca vrei da-ne numele doctorului si spitalului unde vei naste...asa vom trece la numele tau. Sau daca vrei iti dau parola si poti sa adaugi tu daca stii. Tin pumnii pentru eco. Abia astept sa te intorci.

NEW_IOANA bine ai venit printre noi. Sa ai o usoara, la termen si un sanatos si mancacios. Da-ne si data ta a nasterii.

ELLA bine ai venit si tu si sa ai o usoara. De ce nu-ti pui si tu tiker?

BUJO hai ca m-ai facut sa rad cu inundatul budei. si eu am avut dureri din cauza constipatiei...dar pe mine ma intepa chiar in

LORI 5 mil jumate??? d-ne ce mult? Dar ce analize ai facut? Bine ca si eu las 130 de euro in fiecare luna dar, cu salariile de aici e altfel. De ce faci triplu test? Cati ani ai? Ti la recomandat medicul? Eu am facut doar dublu test.apropo de zapada si la mine A INCEPUT SA NINGA PENTRU PRIMA DATA IN AN!!

Fetelor : cine trece vreo pe lista, trece si data lor de nastere in lista de jos a zilelor de nastere?

Fac o pauza si ma intorc!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

danangie atat am dat pe setul de analize care mi l-a cerut dct de la buc, cat despre triplu test mi-a fost recomandat de doctor, eu nu am facut dublu test a zis ca el prefera sa faca doar triplu test, nu cred ca e o chestie de varsta pt ca in aprilie fac 29 de ani.

Lori15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

new ioana am vazut subiectul tau unde ai scris despre acidul folic
eu iau elevit si contine si doza recomandata de acid folic

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mama Danangie cat ai scris si nu ai uitat pe nimeni cate ceva pentru fiecare. Bravo ai avut o vointa de fier, te felicit.
Eu merg la eco pe 8 ian si cred ca singura ca sotul munceste si vroiam asa de mult sa fie si el sa ma sustina psihic. Sper sa vin cu vesti bune.
De cand cu sarcina eu am trecut dintr-un teritoriu in altul, adica eu eram o constipata de felul meu si fericita pe tema asta, o data la doua zile suprasuficient, iar acum merg o data pe zi minim la baie cu treburi importante. Nu pot sa spun ca asta ma bucura dar le inteleg si pe gravidutele constipate cred ca e foarte rau si asa.
Eu incep treaba pe 7 si pana atunci ma invart prin casa. A afisat azi ca vine preotul la noi si trebuie sa fac curat desi ieri am ajuns acasa am lasat dezordine la plecare.
Sa ne auzim numai cu vesti bune!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fetele. Am citit cam in diagonala pentru ca.... v-am mai zis.... nu fac fata la ritmul vostru de scris...
Bujo mama, am ras de m-am prapadit!
Nati - eu aveam impresia ca sotul tau e roman. Ce natie e de fapt? Ca din poze nu mi s-a parut deloc a fi japonez. Sau nu am vazut eu bine? Botez placut!
Cu preturile la analize si eco.... Eu m-am consolat, in sensul ca desi platim asigurari de nu mai putem, nu ma astept sa beneficiem de vreo compensare, ca de gratuitate nici nu poate fi vorba... Un eco e 200-300 de lei sau cam asa ceva, depinde de eco, un consult de 70-100 de lei, depinde de consult, o analiza 150-200, si tot asa... Pai daca aiureala asta de Elevit e 40 de lei! Ca sa si mananci sanatos, complet, hranitor, mai costa si asta.. Si uite cum devine un lux sa fi gravida! Dar este spre fericirea noastra asa ca pretul nu conteaza. Pana sa conteze si la noi faptul ca platim asigurari ca fraierii, ne putem consola cu partea emotionala.
V-am zis de patut? Eu am pus ochii pe unul, care nici macar nu e cine stie ce filosofie, si e vreo 850 de lei!!! E de lemn, dar are la capat un fel de comoda cu doua sertare, un raft si masuta de infasat. Am vazut si separate, pe la Ikea, dar fara sertare si nu mi-au prea placut. In total insa, costa mai putin. Si fara saltea, evident. Mai e si aia vre o suta de euro sau asa ceva, daca nu ma insel....
Mai fetele, pai si voi acuma spuneti ca ati fost la Paris? Pai si noi la fel, de pe 21 pana pe 30 ce tare ar fi fost sa fixam de o intalneala de gravidoase romance la Paris
Eu nu imi dau seama clar daca l-am simtit deja pe bebe, dar ieri asa mi s-a parut. Azi o sa fiu mai atenta. Pe Eliza am simtit-o abia pe la vreo 20 de saptamani, a fost cam puturoasa. Dar si cand a inceput sa dea din picioare... nu s-a mai oprit frate!
Dma - mai te-ai descurcat de minune daca ai ajuns in juma' de ora, asa indrazni sa spun.... Tinem pumnii pentru bebelic si asteptam vesti dupa vizita de la medic
Pentru ca fie-mea e bolnava (are enterocolita, pana la urma), am pus-o pe mama sa vina la noi, care s-a suit in tren si a venit. Asa ca azi trebuia sa mergem la serviciu. Daca fata statea acasa (deci, pauza de gradinita), nu avea sens sa mergem cu 2 masini (plus ca eu nu conduc pe zapada). Asa ca a coborat hazbandu' sa dezapezeasca masina. Dupa juma' de ora am coborat si eu, iar dupa 5 minute m-am intors in casa si am facut cerere de concediu si am pus-o pe mail! El a renuntat la ideea cu masina, pentru ca nu catadicsise nimeni sa dea zapada de pe strada, ci dadusera doar o parte din zapada de pe bulevard... Asa ca s-a dus cu metroul iar eu sunt ca boierul acasa si astept sa se opreasca ninsoarea ca sa scot fata cu sania.
Mcoca - eu m-am distrat in sinea mea, ca francezii astia sunt tzacaniti rau mai! Pai la ce frig era in decembrie, mai frig decat de obicei, ei tot fixati pe pantofi au ramas, ba chiar am vazut doi tembeli in tricou!!! Se zgribuleau ca niste vrabii amarate, strangeu gagicile hainutele pe ele, da' aveau gecute de-alea cu decolteu adanc, cu gatul gol.... N-am mai vazut asa ceva! Si era frig mai, daca erau un grad-doua....
Fetele, am si eu deja rezultatul la bitest. Stie careva ce valori sunt normale? La mine scrie asa:
Free Beta HCG - 42.6
PAPP -A 0.711

La "interval de referinta" nu scrie nimic. Asta am luat de pe net, ca nu am ajuns inca la clinica sa iau originalul si sa intreb.
In rest, noi suntem bine-merci. Parca nimic nu este schimbat in viata noastra, decat ca nu mai incap in haine. Am reusit sa imi iau doi pantaloni, vreo 3 fuste si vreo 4 bluze, ca din cele de dinainte nu mai incap decat in camasi. In rest, absolut nimic nu e schimba - nici pofta de mancare, nici aia de sex, nici nivelul de energie... nimic. Nu dorm mai mult, nu mananc mai mult, nu obosesc mai repede. Cred ca fac baiat
Nu mai stiu cine zicea de "teoria" sexului copilului... Nu stiu daca are vreo relevanta diferenta de varsta dintre primul si al doilea copil, dar e clar ca la fete te umfli rau de tot, pe cand la baieti e mai "floare la ureche" - cu exceptiile de rigoare, fireste....
Oricum, majoritatea mamicilor de fete (pe care le cunosc eu) s-au ingrasat mult, li s-au umflat picioarele, au respirat greu,.... complicat domnule.
La baieti, burta creste, dar fundul mai putin Mamicile de baieti pe care le cunosc, au luat asa, civilizat, cam 10-12 kile in sarcina, pe care le-au dat jos aproape integral la nastere. Ba chiar stiu una care avea dupa nastere mai putin cu un kil decat cand a ramas gravida.
Eu am luat aproape 2 kile in 14 saptamani (fara de cele 20 de la sarcina trecuta, din care vreo 6-7 in primele 3-4 luni...), asa ca banuiesc un baietel. Hai sa vedem ce o fi.
Intr-un fel, as fi preferat tot fata, dar pentru ca o sa fie baietel, i-am cumparat de la Disneyland paturica albastra cu Peter Pan!
Voi cand incepeti sa luati lucrusoare pentru bebe? Ce NU vreti sa luati?
Eu nu o sa iau, de exemplu, cos. O sa il pun direct in patut. Nu as lua leagan. Cred ca o sa iau numai scoica - asta se leagana oricum. Nu m-am gandit ce carut sa iau. La Eliza am avut unul care se intindea foarte bine, adica se facea direct landou, fara sa atasez vreun accesoriu pe el. Atata doar ca, ridicat, era cam mare. De data asta, nu as lua o hardughie de-aia care sa imi ocupe juma' de balcon, asa ca trebuie sa incep sa ma uit. Din cate am vazut pana acum, stau cam prost magazinele de profil - ori sunt niste preturi aberante!
Acum va las ca mai am ceva treburi prin casa.
Poate ma ajutati cu valorile normale de la bitest! Multam!

Anca 14 sapt fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna burtici!
am citit ca va procupa gazele
carbunele medicinal nu e bun in sarcina?!
eu zic ca e bun ca e natural....si te scapa de probleme cand ti-e lumea mai draga
biribu,danagie eu sunt ok....facem lectii ca o sa reancepem scoala si .....acum avem treaba cu zapada!
nu mai scap de fi-meu! ar vrea sa stam numai in zapada
ceea ce e normal,asa faceam si eu la varsta lui,acum insa nu-mi mai arede...ca mi-e frig!

va pup pe toate si bun venit gravidutzelor noi!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Free Beta HCG - 42.6 sper ca nu se refera la valoarea bhcg-ului,care dupa parerea mea e mic pt sarcina ta...in cate sapt esti?
pai 42,6 cred ca corespunde la o sarcina de 5-6 sapt..mai bine te mai uiti o data...asta e o parere...

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput