Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

DMA 2007, de faza cu greturile am trecut cat de cat, slava Domnului...Mai am asa, cate una pe saptamana.Incearca sa mananci putin si des si mai ales sa mananci dimineata...Si sa ai intotdeauna ceva de rontait la tine...Cu sanii am si eu probleme, mi-au crescut si sunt durerosi, trebuie sa fac eforturi sa dorm pe burta...
Gazele...deocamdata n-au inceput nici la mine dar ar trebui sa ma astept

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

LA MULTI ANI!
N-am mai fost demult aici...dar uite ca revin cu forte prospete: voi fi mamica de iulie 2008 dupa cum arata lucrurile.
Citesc toate povestile voastre si apoi incerc sa spun si eu cate ceva.

Pupici!
Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce facem pt vergeturi???
nu am deloc,dar ma mananca rau pielea...ma mai dau cu crema cand imi aduc aminte...dar ce e mai bine sa folosim?

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

A...am vazut ca trebuie...DN ( data mea de nastere ) 13.12.72, UM ( ultima menstruatie) 9.10.07.

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ella bine ai venit la Odisee...Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si destept
Anaxena eu am citit si tot citit mai ales ca sunt predispusa la vergeturi ...Cat eram in Ro foloseam Strivectin pentru vergeturi.Este f scump si putin in tub (il cumparam de la Sephora).Am citit si ca Gerovitalul (sau Aslavitalul nu imi mai amintesc) impotriva vergeturilor este foarte eficient.Si nici nu e chiar atat de scump.Aici am descoperit intr-o farmacie un fel de lotiune naturista pentru vergeturi cu care o sa incep sa ma dau pana vine cineva din Ro incoace.Alte optiuni eficiente sunt uleiul de migdale, tonifiantul corporal Herbagen cu citrice (e reparator celular) sau Vergisalul de la Favisan care e special impotriva vergeturilor. Ultimele 3 sunt naturiste

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ella, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

La Multi Ani viitoare fericite mamici!!! Va doresc multa sanatate si fericire si mai ales bbei sanatosi!!
Si noi am petrecut acasa, am fost doar eu si sotul meu, el de dimineata a trebuit sa mearga la servici (lucreaza in ture) asa ca dupa ce cu mari chinuri l-am tinut treaz pana la 12, revelionul nostru s-a incheiat brisc pe la 12.15, cand el a mers la culcare, iar eu la TV. Poate la anu' o sa fie altfel...
ANAXENA, si eu am avut o problema cu gazele, care a durat cam 2 saptamani. Ca si tine, eram ca un poligon de trageri. La mine au disparut brusc de cateva zile.
Eu se pare ca sunt tare ramasa in urma cu mersul la doctor. Am fost o singura data, nu am prea stiut ca sa intreb si mai merg abia dupa 10 ian. cand primesc rezultatele la toate analizele (mai putin triplu test).
Am o intrebare pt. fetele care il simt pe bb: cum il simtiti? Eu de ieri simt in burta parca pulseaza ceva (am 13 sapt. si poate e prea devreme sa fie bb) o fi uterul care se mareste?
Fiindca eu nu am vb. cu doctorul despre sex, daca am voie sau nu, si fiindca ma simt bine, noi nu ne-am schimbat deloc ritualul (cam de 4-5 ori pe sapt.). Acu citindu-va ma gandesc daca nu ar trebui sa fiu mai precauta putin...hmmm...iata inca o intrebare pe lista mea pt. doctor.
Va pup!
Apropo, mai e cineva din tg. mures sau din apropiere in aceasta odisee?

dia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new_ioana spune:

pare-mi-se ca si eu ar trebui sa intru aici..
la mamicicle de august.. sfarsit de august.. ce-i drept
ultima menstruatie 22nov; data presupusa a nasterii 29 august
ce ma bucur ca existati!

sper sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Bine ai venit ella! Sarcina usoara si bb sanatos. Noi avem aceeasi varsta de sarcina, cred, UM-ul meu e 11.10.07.

dia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

seara buna
ella, bine ai venit, sarcina usoara si la termen! te-am trecut pe listuza, dar ca dpn am trecut 16.07.2008 (conform tabelului de pe DC), daca ai alt DPN spune-mi si-l modific
dma am trecut si la tine UMul,numele dr si clinica iti trimit PM cu parola
cristina tinem pumnii la eco de maine, sa ne aduci vestu bune ..iti trimit si tie parola
apropos de partzuri...si io ma inscriue la artileria grea ..asta e...e mai greu la servici

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput