Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mai fetelor, dar ati avut ceva spor la scris de cand nu am mai intrat eu de aseara.
Eu am dormit groaznic asta noapte, de fapt mi-a trebuit o groaza pana sa adorm, am fost agitata rau, asa am patit si dupa amiaza....apoi la 6 m-am trezit, nu ma mai lua somnul si ma luase o stare de greata ca nu stiam cum sa ma mai asez...ufff.
....Sondajul cu sanii este 4 pt santul si 1 pt dreptul daca nu ma insel...Naty - ok!!! abia astept sa te vad azi in pozici!!!
- nu plange ca ai ramas singurica, esti cu noi, si randunoiul vine diseara...eu sa ma apuc de plans, ca al meu pleaca saptamana viitoare in spania pt vreo luna si nu vreau sa ma gandesc ce greu o sa imi fie singura singurica, doar cu catelul...
Cory - ce bine ca ai venit la ciripeala, si ne-ai mai delectat si cu poze, pot sa spun ca tu si Clau sunteti cele sexy randunici
- deci suntem 4 cu "laptaria" pe stanga ( pe mine ma mai striga sotu "lapatareasa lu' taticu" si tare ma mai enerveaza )
delphin - mai mama, tre sa fii mandra ca ai silueta de manechin....iar cu 100 la sani esti sexy rau, ca eu am mai mult si nu imi mai gasesc sutiene pe masura , o sa trebuiasca sa imi iau de alea de baba pana la urma
bubu - sa-ti traiasca printisorul, sa fie sanatos, si sa va aduca numai bucurii....si cand il vad asa de marisor, ma apuca asa o nostalgie, si ma gandesc, cand o sa il vad si pe al meu asa de mare...
- pt tort ai nota 10 cu plus
maia - eu am descoperit ca daca imi schimb pozitia ma mai lasa arsurile astea nesuferite
Roxana - wow! deja 33s....oare ai sa fii prima care da drumul la nasteri pe crenguta?....parca mai ieri asteptam sa vedem care va fi prima care va anunta sexul lui bb...iar acum deja asteptam sa vedem care va fi prima care va naste...Doamne ce mai trece timpul asta
violeta - ce onoare sa te avem printre noi, ca de mult nu ne-ai mai scris
nicol - si bine ai revenit si tie....te asteptam sa ne povestesti ce ai mai facut
Clau - ms mult ca ai facut tu cafeluta...eu m-am trezit de la 8, dar abia acum am intrat, plus cat timp mi-a luat sa citesc din urma, sa va scriu...
nicoleta - bine ai revenit si tie
giani - si mie mi-a dat dr magne B6, am luat cu toate ca am citit ca nu este indicat, dar am mai citit ca medicul trebuie sa evalueze care risc este mai mare, de a lua sau de a nu lua, oricum nu cred ca are ce face rau pt ca sunt vitamine, a si mie mi-a dat numai 10 fiole atat, atunci cand am avut contractii puternice, si cu ocazia asta mi-au trecut si carceii care ma apucau la picioare de imi venea sa ma urc pe pereti
mihutza - ce putin mai aveti pana la luati zborul...o sa ne fie tare dor de tine...sa nu ne uiti si sa ne scrii cat de repede poti

30+ Lucas

Mergi la inceput

Si acum daca tot nu este sefa prin zona....(ca vad ca ne-a uitat), pot sa imi fac si eu un pic de cap si sa ca nu are cine ma trage de urechi....

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani cu sanatate,copii frumosi si cuminti si nasteri usoaaareee!!
Sunt ametita de somn ce-mi este-dar am apucat sa arunc un ochisor prin capitolul asta!
Miha m-ai terminat cu urarea!Asta-i poezie de prima pagina,nu fetelor?!
Am vazut pozici muulte si frumoase tare!
Abia astept sa recuperez,sa vad cum ati petrecut de Sarbatori..
O sa va povestesc si eu-insa acum sunt topita..
Pot sa va spun ca la noi e zapada mai multa decat la munte,masini inzapezite-strazile din cartiere sunt blocate-abia am intrat.. Nu ne asteptam la asa ceva!
Raportez BBloi jucaus tare,puternic..de numa'!!Artificiile din noaptea de Revelion l-au speriat tare,imi sarea mititelul in burtica-disperat,asa ca m-am conformat si am intrat in casa..Raportez si pishuri dese si dureri de bazin ingrozitoare(noaptea indeosebi),tzatzici curgatoare si..again..insomnii..In rest..totul bine si frumos-zbenguiala in zapezica,mers mult pe jos,stat in jurul focului,dans si voie buna!
Fetelor ma retrag sa editez putin listuta si sa beau o gurita de cafea cu lapte ca mi se invart ochii in cap de somn-dar-nu ma culc!
Ah..tre' sa-mi schimb si semnatura..
Va pupacesc pe toate si va imbratisez ssstraans-ca tare dor mi-a fost de voi!
Edit:Ralu ma "mirosisei"!!

Ela.. in 28+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Raluco sa vezi ce iti iei tu , lasa fumurile ca te sparg....

Ela !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mihutza doar 1 week???? ou mai gad!!!!!!

Edit: pana sa trimit io citeva mesaje a aparut sefa!!!!

Giani ,.... 31+ ca am dovada

AMR 9 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Raluca, cum sa va uit... ca prea dragi imi sunteti! sper sa ne rezolvam cat de repede posibil treaba cu comp-ul acolo si sa nu pierd prea multe

ELLAAAAAAA, bine ai revenit!!! ce dor ne fu de tine!!!

Da, Giani, asa zic si io... o mai gad!!

Mihaela 28+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mamici randunici pun si eu 2-3 poze de azi de la sanius http://good-times.webshots.com/album/561990206glOvua

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

He-he!!!! Fumurile erau pt coana Ela, ca stiam sigur ca nu ii place, si asa m-am gandit ca poate scoate ciocul putin pe crenguta sa ma urechiasca daca altfel nu am dat de ea...si vad ca a functionat, asa ca Ela daca nu ne scrii de acum , pun toata ramurica de fumegaie pana apari tu

Ce de zapada Roxana ...numai aici au dat 3 fulgi si pe aia ii viscoleste de asta noapte si e un frig de mori si alta nu...si cainele nu stia cum sa intre mai repede in casa cand l-a scos sotul la plimbarea de dimineata

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Roxanici , ce-mi place , cit de rosu era puiul tau in obrajori.

Raluca daca vrei iti dam tie jumate din zapada din capitala asat minunata. si merci pt raspunsul cu mane b6 , acu is mai linistita ca si io am luat tot din cauza la domnii carcei.

Giani ,.... 31+ ca am dovada

AMR 9 saptaminisioare

Mergi la inceput

Naty - Hai cu pozele !!!!
Giani - acuma vin cu sacu sa strang jumatea pe care mi-o dai
Mami Papaciosu - pe unde umbliiiii? .... hmmmmm ce bine miroase.....poate ajunge si la tine mirosul asta minunat, ca sa iti aduci aminte si de noi sa ne mai scrii ceva
Clabuc, Ursuleata, Adriuta, Ririan si care mai sunteti, ca nu stau prea bine cu memoria pe unde umblati....?
Sovi cand trebuie sa ajunga?

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Miha!!! 1 saptamana??!!!Ou mai gad!!!
Si te mai duci si la servici?!!Cine va face bagajele mamico?!
Si mie imi fu dor de voooi!!
Ralu vad ca Giani a avut reactie prompta()!!Nu va lasam eu asa..de capul vostru!
Stai cuminte cu fumurile ca te ia ameteala!io fata draga!
Roxana cam asa statea treaba si pe la noi-ieri..Se pare ca acum s-au mutat la voi!!Lasa prapad in urma lor..Dar e asa de frumooos!!Mai nasol e ca am auzit ca vine gerul de acum
Ralu..rabdarica..Ajung ei fulguletii si la tine!Atunci sa te tii!

Ela.. in 28+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput