Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata ciripicioaselor!

Trage si omu'chiulul motivat( fiu'miu e in plina criza de personalitate si a decis ca pe anul 2008 nu mai mananca, dar noi nu ne lasam....inca nu am castigat razboiul, dar fiecare batalie e teren castigat in ai arata limitele)...si aici e dezmatz!

Gureshe, maica!

Vazut poze cu ingerasi si cu sexoase de la Iasi, vazut sarbatorit...ce mai, m-am pus la zi!

In C-ta a nins, la Buc. a nins...sa va fie de bine! Eu nu vreau zapada...nu-mi place iarna de loc! Pai zapada si cald nu se poate...si nu suport sa ma imbrac gros caci ma enervez grav!

Naty, pozitie strategica pt. stat la birou...o perna care sa caleze spatele, calculatorul pus cumva in unghi de 45° cu tine si picioarele urcate pe birou. Asa nu se face presiune pe col ci pe fund, in plus burtica e degajata, nu stai aplecata...iar de scris...cu o mana...incetuc, incetuc! si sa fii cuminte!

Despre sistemul fr..pot spune ca e bine. Spuneam candva ca acest lucru cantareste foarte mult in balanta deciziei de a parasi aceasta tara! Ne gandeam si noi sa mergem in Canada, partea fr, sau in Australia sau Noua Zeelanda, dar deocamdata....stam aici!
Pt. femeile insarcinate acoperirea medicala este de 100%, in timp normal e securutatea sociala ce acopera actele medicale in procent de 65% cu o franciza, adica contributie din partea pacientului de 1,3,5,7€etc. in functie de consultatie. Costul consultatiei se avanseaza si esti rambursat intr-o sapt., doua sau de loc caci na' functionarii mai gresesc. Daca vrei sa fii rambursat 100% pe langa securitatea sociala mai ai nevoie de o complementara...mutuelle care ramburseaza restul de 35%.
Sa mergi la dentist sa-ti pui dinti e un lux extrem pt. ca sunt medici care depasesc onorariile obisnuite si incarca facturade-ti vine rau. Normal ca toate depasirile de onorariu le plateste pacientul din buzunar. La fel si cu ochelarii...adica cu ramele, caci lentilele sunt rambursate...si mai sunt!
Mai nou, acum de la 1 ian. lista medicamentelor rambursate s-a scurtat considerabil, plus ca pt. orice cutie de medic. pe care ti-a prescris-o doctorul platesti 1€, la fel si pt. orice act medical. Inca nu stiu cum va fii si cum se va pune in aplicare...cert este ca acest sistem atat de apreciat alta data, devine din ce in ce mai prost!
Sa nu pomenesc de faptul ca celor dependenti de grog nu li se asigura doar o cura de dezintoxicare ci li se pune la dispozitie un tratament de substitutie pe care "bolnavii" internati pe cheltuiala statului il iau cu aceeasi frecventa si ardoare ca pe drog...normal ca aceste tratamente costa de rup....sau cu fumatul...medicamente de substitutie si tratament ca sa te lasi chipurile...sa fim seriosi! I-mi pare rau pt. fetele care fumeaza, dar asta nu e o boala care trebuie tratata...e ca si alcoolul si ca si drogurile tari!

Ar mai fii multe de spus..dar ma intind prea mult. Am scris despre asta ca sa aibe lectura Naty si nu numai!

Giani pt. cei 30 de cm de la care am plecat!

Si eu am sanul stang mai mare, dar nu am avut productie inainte de a naste nici la Seb si nici acum, am avut apoi.

Raluca 100cm pt. mine e enorm. Pt. randunoi e raiul pe pamant! Mi-e nu-mi plac sanii mari, cel putin nu pt. mine...sa fie la altii, dar nu la mine.
Inainte de Seb, asa aveam, cam intre 92 si 97 cm in functie de kg intre care oscilam. Aveam impresia ca lumea( barbatii) nu vede de cat sanii mei. In Ro. cel putin eram tare complexata din acest motiv. Dupa sarcina cu Seb, am pierdut din marime si eram tare incantata...in sfarsit puteam sa fac sport fara sa ma jeneze!
Acum sper sa revin de unde am plecat!

Bafta la Eco azi, randunica grijulie! Votez si eu pt. 2D la morfo. se vad mai bine detaliile.

Eu incep sa panichez...pe 10 am morfo de 32 sapt. La Seb, in acest moment au inceput "pb" cu greutatea lui. Prin urmare eu incerc sa mananc cat mai multe proteine ca sa evit un sejur la spital cu perfuzii si tot tacamul aferent! Parca pe bb il simt mai putin...i-mi zic ca poate a crescut si nu mai are asa mult loc de joaca...

De cateva zile ma tin sa va povestesc o chestie si tot mereu uit!
Spuneam ca eu i-mi combat insomniile cu Harry Potter. Cand am intrat in saptamana 30 de sarcina ii zic sotului, ca sapt. 30 si 31, se formeaza striurile pe creierul lui bb. El zice serios..." Atuncilasa mama Harry Potter, ia si tu Dreptul Penal sau o enciclopedie ceva si citeste, poate e cu folos!"
voila!

Am scris asa un cearsaf...e o forma de protest pt. absenta shefei.... . Mi-am facut de cap!

Editez: Am vazut ca a aparut shefa! La multi ani si tie si sa ai parte de tot ce ne doresti noua! nu-i asa ca nu ma certi ca am scris atata?

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata! Am venit si eu la

Ce frumos ninge!!!

Eu m-am trezit de dimineata chitita sa merg la servici, dar cand am vazut ce grozavie e afara... brrr... m-am bagat la loc in pat. Ar fi trebuit sa ma duc cu masina, si burticii mele numai de dat zapada si de croit poteca nu i-ar fi ars. Asa ca mai bine stau si lucrez de acasa, si am grija de bebelina! Noroc ca acum e foarte lejer la munca si majoritatea colegilor sunt inca in concediu.

O sa ies totusi afara la o plimbarica pentru ca e prea frumos si prea alb. Ma infofolesc bine, si ma duc prin zapada.

Cory am vazut pozele, si sunt taaare frumoase.

Ela bine ai revenit, ca sa stii ca ti-am dus dorul

Ralucutza sa vezi ce bulgari iti trag eu tie cu

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by RalucasS

Si acum daca tot nu este sefa prin zona....(ca vad ca ne-a uitat), pot sa imi fac si eu un pic de cap si sa ca nu are cine ma trage de urechi....

30+ Lucas

Cum adica nu are cine te trage de urechi??? Da io ce mi-s?? Eee, ia vezi ca gata, vin si te iau cu lopata!

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Iertare, iertare, iertare........pt fumurile mele, dar erau pt Ela sa o fac sa iasa din cuibusor sa mai ciripeasca si cu noi

delphin - si eu am fost complexata mereu de sanii mari...din cauza lor nu am putut sa alerg niciodata bine ca imi sareau sus-jos, am mai avut o perioada cand eram mai pe la liceu cand incepusem sa merg mai cocosata ca sa nu se mai vada asa de bine...si tare ma bate gandul de ceva timp sa imi fac o operatie de reductie, dar am vazut niste poze si raman semne tare urate...oricum asta e alt subiect

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Roxana super dragutze pozele si ce pui rosutz in obrajori!

Ela, tot noi ne ocupam si de bagaje, noroc cu randunoiul ca nu mai are treaba cu serviciul si se mai ocupa de micile chestii care mai trebuie rezolvate, pe la banci, notariate sau mai stiu eu ce... ca bagajul imi revine mie... ca doar se stie ca barbatii nu prea sunt ins tare sa fac un bagaj ca lumea

Edit: Raluca, si eu tot cocosata stau un pic, dar nu de sani mari, ci dimpotriva... ca sunt prea mici... noroc acum ca mai am si eu cat de cat ce sa bag in sutiene

Mihaela 28+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Delphinasule esti mortala!!Codu' Penal!!
Cat despre greutatea lui BB..eu zic sa nu te stresezi!Ce treaba are sarcina trecuta cu aceasta?!Papa tu ce trebuie si o sa vezi ca BB creste voiniceste!
Misto cearsafu'!!
Kya!!Zapezeala placuta!
Acum fug sa croiesc un nou capitol..Reviin!!

Ela.. in 28+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

LA MULTI ANI, RANDUNICILE MELE DRAGI!!!

N-am mai scris de mult, dar, astazi, in sfarsit am ajuns la zi cu cititul si mai reusesc sa va scriu si mesajul asta.

Mihutza, super tare poezioara, cat talent ai! Jos palaria (caciula)! Ce putin a mai ramas si o apuci spre State!

Bubu, cu intarziere iti urez La Multi Ani pentru Vladutz, sa fie sanatos si fericit si sa fiti intotdeauna mandrii de el! Te pup mult si pe tine!

Cu si mai mare intarziere ii doresc La Multi Ani lui Sovi, sper sa-mi accepte urarile tarzii, pleaseeeeeeeeee

Kya, tu spuneai de o carte pe care o ai/aveai in plus. Mai e valabil???

Eu am ajuns la servici, dar nu mai stau mult si plec si eu spre casa.

Va pup mult pe toate si, cum am revenit la servici dupa CO, o sa va citesc si scriu mai des!

Laly 28+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, . Ca sa ajung cu picioarele pe biroul meu ar trebui sa ajung cam intr-un unchi de 30 grade, cu cracii in tavan.
Bine ai revenit shefa! Ai primit mesajul meu?
am atipit, acum am gaist pe Antena 1 filmul "Harap Alb", pe care stiu ca-l vazuse sotzul odata cand eram de garda si cica a ras singur in casa ca nebunu...
Raluca, m-ai linistit.
eu nu vad pozele lui Cory...
PAZEEAAA! Ma pregatesc sa pozez in pijama....

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Naty aici este linkul cu pozele lui Cory, eu le-am vazut din prima....si promit sa imi fac si eu poze in pijama ca sa nu fii singura la pijamale
http://community.webshots.com/user/cory3maz?vhost=community

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Crenguta 58!

Ela.. in 28+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput