Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )
Raspunsuri - Pagina 18
mihutza11 spune:
Buna dimineatza!!
si La Multi Ani!
bine v-am regasit in noul an... anul asta ne aduce bebelusii mult doriti... ce nebunie va incepe indata in odiseea noastra!
ma duc sa citesc din urma si revin!
va pup cu drag!
Mihaela
28+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
nicol_conte spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI!
Bine v-am regasit in noul an....din nou la servici!

Randunicile mele dragi, eu am de recuperat o gramada din urma cu cititul,asa ca ma duc sa ma apuc de treaba...oricum sunt aici..

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
23+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
varuna spune:
La multi ani !!!
Sa aveti cel mai frumos an si toate dorintele, chiar si cele mai ascunse, sa vi se implineasca.
Dragele mele am si eu o intebare referitoare la concediul medical. Ce anume va scrie voua la codul pentru boala medicul de familie? Ca a mea mi-a spus ca poate sa imi dea concediul medical doar pentru raceala sau gripa ca nu are competenta sa scrie altceva. Tocmai ce am terminat concediul medical de 14 zile si vroiam sa imi iau altul pana la prenatal, ca altfel stric linistea in familie. Randunoiul meu m-a amenintat ca nu ma duce la servici si nici nu ma ia ca sunt inconstienta ca vreau la munca dupa ce am avut iminenta de nastere prematura. Asa ca please HELP ...
Ana
27+
Mara Sofia
clauclau spune:
Neata si de la mine randunici, e un peisaj de basm in Bucuresti. Si cum eu am terminat cu serviciul, nici ca se putea mai bine. Abia astept sa mergem la sanius in parc, deocamdata randunoiul s-a dus sa faca partie si sa curete masina de nameti. N-am mai vazut atata zapada in Bucuresti de cand eram copil, este foarte fain si ninge intr-una.
Fug sa fac cafea, vad ca Raluca nu a venit cu ea si cred ca va este pofta,nu? Hai ca acus' vin cu ea aburinda....
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
31 + cu
Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Buna dimineata Nicol (spor la citit), Pidana (spor la incalzit burtica), Roxana (spor la sanius) si cui s-o mai fi trezit intre timp. Pidana, ar trebui sa urez spor la deszapezire si sectorului 5 "luat prin surprindere" se pare in toate colturile lui, sotul meu a dat 45 min zapada impreuna cu un vecin si s-au impins reciproc ca sa poata iesi cu masinile si toti oamenii mergeau pe carosabil, caci pe trotuar era cu neputinta; asta pe la 7,45 cand deja tot omul se cam duce la serviciu...
Deci musai sa vad si eu Sicko...
Am ramas singurica 
. A fost asa bine cu sotiorul in concediu, toata ziua invartindu-se in jurul meu...In casa sunt atatea de facut si m-am saturat de stat degeaba dar ce pot face? Probabil voi intra mai des pe forum, dar nu mult ca e tot la birou calculatorul, bietul meu randunel a adormit aseara devreme...
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
nicol_conte spune:
Naty sa stai acolo cumintica in casa, chiar daca te plictisesti 
, si sa nu faci nebunii, da? Pup eu si pe bebica Iulia sa stea cuminte acolo in burtica
...
Pe noi tocmai ne-a anuntat ca putem pleca acasa si sa venim tocmai luni la servici...din cauza de vreme rea....URAAAAA!!!!
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
23+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
Nicoleta spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI!
Revin si eu dupa o pauza lungaaa... Am ramas cu nostalgie de dupa sarbatorile astea. Imi place mult Craciunul, dar voi mai avea parte de unul abia la anul :(... Eh, depresie de gravida!
Noi suntem bine, de Craciun am fost pe la parinti (un tur "al tarii" de vreo 600 de km, obositor, nu trebuia sa facem asta dar deh...), de Revelion cuminti acasa.
Stefan al meu este fericit ca a primit un sac de jucarii de la Mosii de pe traseu, nu mai avem loc prin dormitorul lui si nici in cel al lui bebe, de jucariile lui.
Va doresc multa sanatate in Noul An, sa fie bebeii rabdatori si sa iasa din burtica doar la termen!
Nicoleta
24 plus
si Stefan (27.01.2003)
clauclau spune:
Super Nicol, fugi acasa!
Naty, stai cumintica la caldura, poti sa te uiti la filme sau sa citesti...
Eu ma joc cu Razva...
Azi-noapte am dormit putin mai bine, eram multumita de dimineata! Poate scap de insomnii, desi am vazut ca ma trezesc cu dureri de solduri si-l pun pe randunoi sa ma maseze pana sa ne dam jos din pat.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
31 + cu
Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
gbutucica spune:
Buna diminetza!
sa nu cumva sa iesiti din casa pentru treburi ca e jale.
mergetzi la saniush, da nu in alta parte.ca
Naty tot Bucurestiul este luat prin surprindere. eu vin din titan in 13 sept si utilajele sunt dar cu lamele ridicate.
sunt un pachet de nervi ca nenea de la poarta de la sv meu , sta la caldura in loc sa curete si el nitica zapada..... si nu am avut unde sa parchez masina..............shit.
Mihutza inca un motiv sa pleci , apropo ii gata bagaju'?????
delphin , m-am tot gindit la rusdinea ta ca o ai dejeaba, pt ca tu plecai in sarcina de la 30 cm si acu ai 87cm ceea ce e bine.eu de ex am plecat in sarcina de la 100cm si acu am 104cm , ceea ce e foarte bine.hai nu fi suparata si bb sa fie sanatos, si tu bineinteles.La 3kile si oleaca mi se pare si mie ok.
Cory , vizionat pozici , da nu prea vazui burtik expusa.hmmmmm!Frumoasa Larisica ca si tine de altfel.
am crezut ca te dai lovita cu pozele , dar m-am inselat ce sa-i faci!
Acu am si eu citeva offuri:
1... eu nu am nik lapte in sini si daca nu iii string de poate poate curge si la mine ceva
2... simt in capul pieptului o amorteala, asa parca ma furnica ( ca atunci cind ai mina sau piciorul amortit) , este normal , sau ati avut vreo una asa ceva???
3... eu am tot luat magbe B6 , dar am citit pe prospect ca nu e indicat in sarcina.......sa mai iau?( naty help!!!!!!)

Giani
,....
31+
ca am dovada
AMR 9 saptaminisioare
mihutza11 spune:
asadar...
TOATE RANDUNICILE si multumesc mult de aprecieri pt plugusor! si de asemenea de urarile tuturor!
Giani bine zici cu urarea, tb sa ne pregatim
!! 
Bitza multumesc si sotului tau de apreciere
... si olteanul meu cand aude ceva de bine de olteni de ai lui e mandru foc.. super frumoase pozicile!! imi place mult bluzita! 
Stela foarte dragutza si burtica ta de 2008 
Naty dragutza de tine, multumesc de apreciere si de gandurile bune! si sa porti cu placere rochita! 
Bubu ce dragutzi ati fost de Revelion!!
si 

pt Valdutz! mi-au placut si pozele de la ziua lui Vladutz!
Raluca dragutze pozele! 
Elara vazut si eu poze frumoase la tine! si movulii tare 
Livi si eu sunt la servici, asa ca nu esti singurica! 
Cat despre sani, la mine mai productiv este dreptul... ca stangul e mai micutz bietul.. ce ti-e si cu asimetria asta..
Cory mi-a placut mult "tribul Mazilu"! 
Galerie pt Pidana 

te asteptam cu vestile bune de la eco!!
Ellaaa mamicule pe unde umbli??
Revelionul nostru l-am petrecut la tata... la tv... la ora 0 am iesit sa vedem si noi focurile de artificii si imi clantzaneau dintii (si nu glumesc-erau de necontrolat) asa un ger ce a fost... si ne-am culcat pe la 2 ca nu mai puteam nici unii de somn... asta dupa ce am papat bine de tot... ne-am trezit pe la 9 si am lenevit zilele astea 2 de numa'... n-am facut nimik altceva decat am papat bine, tv si am mai luat si o gura de aer... ca asa de frumos a nins ieri... si acum pe sub stratul de zapada e numai gheatza... asa ca watch out!
si acum din nou la servici... mai am 3 zile de servici... nici nu imi vine sa cred.. de fapt de azi intr-o saptamana suntem in avion!![]()
Va pupacesc pe toate inca o data!!
Mihaela
28+ cu
Andra
Pozici
Bebitza