Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Poate merge acum...am bagat la "share" niste poze.

http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times

cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

O noapte ushoara, fara arsuri, fara insomnii!

cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Dragele mele a nins si la c-ta si este asa frumos...Fiica mea se va putea bucura de cele cateva zile de vacanta cu o bulgareala strasnica.
De arsuri vorbiti?Nu stiu ce sa mai fac caci ma arde pe gat de nu mai pot si cand ma gandesc ca merg la culcare...
Mie nu-mi mai curge secretie din sani...
Va si noapte bune fetitele!
Naty vezi nu-ti mai tenta randunoiul ca...o patesti...Pune-ti pijamalele si gata...

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 30+ cu Vlad Andrei

Au mai ramas 10 sapt.

Mergi la inceput

Salut, Maia!

Noaptea trecuta m-am perpelit groaznic...am avut arsuri cumplite. Tocmai mi se terminase rezerva strategica de lapte...la mine e eficient. Si migdalele neprajite sunt o solutie...da' nici de astea nu mai aveam azi noapte...m-am dres cu apa plata si cu un sandvis cu cascaval. Si m-am cocotzat pe 2 perne. Pe la patru dimineata am adormit.

A nins si pe la Iasi...da' anemic.

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si pe mine m-au chinuit ieri arsurile, azi parca nu; dar (aviz Raluca, Pucca si cine mai era interesata) de cand iau Magnerot in loc de Magne B6 am minimum 2 scaune pe zi, moi si fooarte bogate (pardon, scuzati sinceritatea)
Cory, Sicko zici? Gata, maine pun randunoiul sa mi-l caute, sunt ff interesata; se vorbeste si de sistemul din Franta?-caci am tot auzit pareri pozitive dar n-am o idee f clara. Oricum sunt interesata de US, in fond acolo mi-a zburat definitiv iubirea din facultate, care s-a integrat perfect sistemului si imi tinea predici sa vin si eu dar...nu cu ajutorul lui, caci se temea ca o relatie cu mine ii va afecta cariera, pt ca cica in facultate mereu l-as fi complexat. In fine, lui i-a mers, in 8 ani a facut bani de bani, si-a luat casa in Chicago...cati medici de pe la noi ar visa asta in 8 ani de la terminarea studiilor?...
M-a apucat vorbaria. DECI, fetelor
1. M-am re-masurat, gresisem, am 96 si nu 90 de cm la buric (sunt deci si eu depaaaarte de manechinul francez)
2. Daca ea a dezvaluit secretul iar voi votati in cor poze-poze, maine promit sa execut.
3. Pozicile noi de Cory tot nu le vad...
Pa, pupici.

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

1. Da, Naty, filmul in cauza se cheama "SICKO"!

E un documentar bulversant...inca o data Michael Moore spulbera "American Dream". De ce merita vazut "Sicko"? Explica de ce in America rata mortalitatii infantile e mai mare decat in Ecuador, de ce speranta de viata a americanilor e mai mica decat a cubanezilor lui Fidel Castro...filmul nu trateaza situatia celor care nu au asigurare medicala (astia nici nu iau in calcul asistenta medicala in caz de imbolnavire...pentru ca i-ar ruina...astfel ca prefera sa-si sutureze ranile singuri, fara asepsie, fara anestezie!!!). Filmul e despre americanul OBISNUIT, care ARE ASIGURARE MEDICALA!!! Cand Moore a lansat pe internet intrebarea daca americanii au probleme cu sistemul de asigurari de sanatate, a primit in 24 de ore 3000 de mailuri cu sesizari privind neregularitatile acestui sistem, iar la sfarsitul saptamanii primise peste 25.000 de mailuri care-i confirmau "problema".
Un exemplu micutz care ilustreaza optica unei companii americane de asigurari de sanatate: o tipa are un accident de masina si isi pierde cunostinta; paramedicii transporta victima in stare de inconstienta la spital, este tratata si dupa externarea din spital primeste factura de la compania de asigurari pentru serviciile medicale...i se spune ca drumul cu ambulanta nu i se poate deconta pentru ca " nu a cerut autorizarea companiei de asigurari medicale"! SOCANT! Si tipa se intreaba "Cum aveam sa sun la firma de asigurari de sanatate daca eram inconstienta???"
Daca starea psihica va permite, cautati si vedeti filmul asta...MERITA! Beneficiul psihic major va fi ca veti avea POATE mai multa incredere in sistemul medical PUBLIC romanesc...o sa vedeti ca "spaga" perceputa in Romania e infima fata de sumele astronomice cerute legal in SUA.

2. Pozele mele le gasiti sigur in "Inbox" pe mailul nostru comun. Am verificat pe mail si intrasera.

Sa auzim de bine!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

La Bucuresti a nins si acum, la 6 dimineata, e peisaj de basm Parcul e acoperit de zapada si nu ma satur sa admir...soseaua care ma desparte de parc a devenit un troian urias..dar pe pe mine nu ma intereseaza...eu stiu ca dimineata imi iau bebele si ep tati si mergem la sanius. Poate o sa pun si eu ceva poze, desi sigur o sa fiti socate...nu ma inscriu in niciun fel de tipar, sunt doar o mamica burticoasa care are deja 17 kile in plus.

Zilele care urmeaza sunt dedicate in mod special precupetirii a tot ce-i necesar pt bagajelul de spital al meu si al bebelui. Astept si kitul ala cu mare nerabdare, mai cu seama ca vad ca de o vreme au inceput serios si contractiile Braxton Hicks, deci corpul meu se pregateste intens de nastere.
Trusoul lui bebe l-am facut deja, in mare i-am cumparat tot ce trebuie
Somnul meu insa e complet dat peste cap si am ajuns sa dorm nu mai mult de 4 ore din 24 si nu stiu cat mai rezist Asa am patit si la prima sarcina. Oricum ma asez ma iau niste dureri crunte, asa ca toata ziua sunt in picioare si trebaluiesc

Am vazut si eu Sicko in urma cu 2 sapt...bun documentarul, si intr-adevar te da peste cap: daca nici la americani nu-i pus la punct sistemul asigurarilor medicale...apoi noi ce sa mai asteptam??

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Naty si randunicile stresate de sanii care inca nu curg: mie nu mi-a curs la niciun san, absolut deloc, la prima sarcina. Dar dupa nastere nu mai pridideam: aveam la lapte de ma si congelam rezerve pt cand aveam treburi, pt a-i lasa copilului Mi-am pierdut lapticul du pa 5 luni in urma unei depresii postnatale severe. Deci nu e musai sa va curga sanii inainte de nastere.
Si am mai intalnit un tip de mamici: cele care nu au sani ca niste bidoane (cum s-au facut ai mei) si cu toate astea au la lapte nene pana la 1 an si ceva ai copilului. Nu va adaugati un stres in plus si-asa avem destule, no??

Oana - La multi ani pentru baiatul cel mare! Am vazut pozele lui Vlad, suuuuper frumoase si mi-a placut si cum ai ornat tortul, cred ca era si delicios. I-a placut piciului sa fie in centrul atentiei??

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna dimineata!
Intr-adevar e un peisaj de basm numai sa nu trebuiasca sa mergi la serviciu. In sect 5 e dezastru. Nu au bagat nici un plug pt deszapezire, abia la 7.30 mergea un plug pe linia lui 32 si evident ca tramvaiul din spate era plin ochi, asa ca m-am intors acasa, poate maine se va putea circula. Azi in nici un caz nu ma duc la munca. Daca-i musai sa merg de maine imi iau medical si apoi sa-i vad.
Ma duc un pic sa mai stau in pat, vad ca inclusiv burta mi-e rece desi frig nu mi-a fost.

Dana 23+
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

LA MULTI ANI, RANDUNICI!!!!
2008 sa ne aduca numai bucurii, sa avem nasteri usoare, copilasi sanatosi, destepti si frumosi si sa ne fie casele pline de dragoste!

Desi nu am mai scris de mult, mi-am mai aruncat cate un ochi sa vad ce mai faceti. Stiu ca unele dintre voi au avut de trecut peste greutati in 2007 si inca se mai lupta cu ele, eu va doresc la toate multa sanatate si sarcina usoara pana la capat!

Mihutza, m-ai dat gata cu urarea ta! Esti un mare talent!!!

Am avut si eu de trecut un mic hop, la ultima vizita, in decembrie, medicul a sesizat batai neregulate ale inimii lui bebe, le-am auzit si eu si m-am ingrijorat, mi-a dat trimitere la o echocardiografie fetala si din fericire totul este OK. Inimioara lui bebe este sanatoasa, bataile inimii regulate, iar el este un dulce, are 1500 g si este foarte activ.

Ne asteapta multe emotii in 2008, pe mine deja m-a apucat "febra". Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, desi in primele luni mi se parea ca sta pe loc...Vad ca unele dintre voi deja va afisati AMR-urile!! Sunt curioasa cine naste prima!

Vad ca se discuta despre sistemul medical american. Sunt multe aspecte de considerat, si negative si pozitive. Intr-adevar, daca nu ai asigurare...esti pierdut. Si chiar si asigurarile, exista diferite planuri, optiuni, fiecare cu pretul aferent. Deh, capitalism pana in maduva oaselor, nimic nu e gratis. Tot ce pot sa spun este ca daca ai noroc de un job care ofera asigurare medicala buna, sau un salariu care sa-ti permita sa o platesti singur (cateva sute bune de dolari pe luna), esti un om fericit. In cazul familiei mele, de exemplu, prin asigurarea oferita de jobul sotului suntem acoperiti amandoi si va fi acoperit si copilul nostru. Pana acum, toate cheltuielile de sarcina au insemnat 10 dolari platiti la prima vizita medicala si 5 dolari platiti la farmacie pentru reteta de vitamine prenatale si pastile de greturi in primul trimestru. Asta a fost cota noastra de participare, restul (adica mii de dolari adunati pana acum cu vizitele medicale, echografii, testari, etc) sunt acoperite de asigurare fara nici un fel de intrebari de ce si cum. Tot la fel cum vor fi acoperite miile de dolari pe care ar trebui sa le platim la nastere si care sunt de asemenea preluate de asigurare. Si cum probabil stiti, aici nu exista cuvantul spaga.
Dar exista si reversul medaliei. Asa cum spuneam, fara asigurare esti distrus!

Va pup pe toate si revin curand!

Vio 29+
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput