Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Bitza incearca aceeiasi parola pe care o ai la mail / messenger

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ralu, ti-am vazut pozele....mie imi place cum ai iesit......
Mai fetelor dar aveti niste burtici mari si frumoase....a mea nu este asa de mare......dar daca mi-a zis Iosup ca toate sunt in regula.....nu-mi mai fac probleme.

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Ei, Bitza ai tot timpul sa faci si tu burtica mare...eu ma minunez de la o saptamana la alta cat creste, si cu cat creste cu atat imi este mai greu cu ea. Mi-am masurat si eu circumferinta in jurul buricului si am 108cm . Ar fi trebuit sa mi-o masor si la picioare, ca abia ma mai incap cizmele, care inainte imi erau largi la pulpa. Dar ce mai conteaza, bb sa fie sanatos si sa vina la termen.

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

gata, sper sa fi reusit.....imi ziceti voi daca da, si daca v-au placut....sunt decat trei poze, care am crezut eu ca sunt mai reprezentative

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Am vazut pozele, esti o adevarata Scufita Rosie, si iti vine foarte bine, esti o dulcica. Si masa arata foarte bine .
Iar burtica este foarte ok

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata la ora 12:30 -de fapt sunt treaza mai demult, am vorbit in pat o ora cu o prietena, am mancat ceva intre mic dejun si pranz, am reusit sa rastorn tava cu ouale umplute si ciupercile umplute cu care am venit de la soacra si din care abia asteptam sa gust iar, asta pt ca mi-a fost mila sa-l chem iar pe randunoi sa mi-o scoata din frigider (era grea). Ufff...dar parca se zice ca un mort drag cere de pomana cand iti cade mancarea pe jos, nu??
Bitzule, si tu ai burtica mai mare ca mine , de Raluca ma bine tac , sa stii insa ca n-am dat zoom pe poza cu bucatele de pe masa ca mi-ai facut POFTA!
Randunoiul meu a iesit cu nasul la aer ca s-a plictisit de atatea filme, adevarul e ca asa as fi zburdat si eu un pic la zapezica si aer curat...el a zis ca lasa, ne razbunam la anul pe aia mica si o frecam cu zapada...

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, sa-ti traiasca flacaul cel mare, mult suucces la Mac printre chiote de copilasi!
Si acum sa-i raspund lui Simo 27/28: nu stiu de Australia dar stiam de State si, cum ne povestea si Monica mai demult, si in Canada exista politici destul de...altfel ale medicilor inclusiv, fapt care ma uimise la culme cand am citit, ca nu li se arata pacientilor analizele ci ele merg direct la medicul curant (ceea ce, de acord, usureaza psihologic munca medicului ca nu mai vin oamenii fluturand cu analizele despre care s-au documentat, cu/fara ghilimele, pe net si "stiu ei mai bine" dar pt pacienti nu e prea...democratic). Acum, cu diabetul, fii mai explicita, cum ti-a iesit glicemia? Diabetul de sarcina nu e totuna cu ce am eu, la mine e dinaintea sarcinii; asta se poate declansa IN TIMPUL sarcinii; printre altele, poate avea legatura cu faptul ca bebe Samuel e grasan asa ca nu ti-o fi zis omul aiurea; exista insa la carte valori clare pe baza carora se pune diagnosticul, asa ca zi-mi glicemia. Pe de alta parte chestia cu colul...pai, zi si tu, ca nu trebuie sa fii medic si nici macar sa stii multa fizica pt asta: cand se exercita asupra colului, de catre uterul mare si gravid, o presiune mai mare, cand stai la orizontala sau in picioare si -mai ales!- in fund pe vreun scaun tare, care apasa si de jos in sus?! Plus faptul ca orice efort poate predispune la contractii si alea scurteaza colul cu muulta eficienta! Dar, cica in State filozofia e sa nu intervii in sarcinile la risc nici cu repaus la pat -probabil din motive economice- si nici cu pastile -presupun ca de teama de a nu fi dati in judecata daca Doamne fere apare vreo malformatie- ci ideea e cum o da Cel de Sus, daca e sa se nasca copilul bine daca nu, aia e. Romanii nu inteleg inca, dar pielea si spatele unui medic nu se pazesc sacrificandu-te in genunchi in fata pacientului ci, din contra, detasandu-te cat mai mult de problema... Bun, deci scrie-mi glicemia, acolo nu-i de joaca, si-ti dau mai multe explicatii

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

LA MULTI ANI, VLADUT!

Mami de Vladut, sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii!

Vazut poze sexoase, cum se spune pe aici. Frumoase burticutze! mstela, bitza si celelalte! Dar topul tot clau il tine, nah!

Naty, rochita cu tine cu tot nu ne-o arati si noua?

Simo27, eu zic sa asculti de medicul tau, caci amicul tau dr. nu stie in amanunt sit. colului tau...auzi, sa te plimbi.
Despre diabetul in sarcina...googaleste putin cu diabet gestational si vei gasii mai multe raspunsuri. Inca nu ai facut testul O. Sullivan. adica testul de sange cu glicemie provocata. In urma acestui test, i-ti spune sigur daca e sau nu cazul de diabet gestational. Daca e cazul, intri la regim...adica dulciuri mai de loc...treci pe zaharina daca e nevoie, apoi paine completa, cereale integrale, paste si orez integrale...si daca nu ma insel, varza stimuleaza producerea de insulina. Iar bb va fii mare! Dar nu obligatoriu...incerca-l pe nenea google pana apare naty.

In rest...am iesit si eu ieri la o plimbarica cu Seb, el pe bicla si eu pe langa...tare as fii vrut si eu pe bicla. Poate repet si azi formula, caci a fost placut!

Fetelor ce i-si serbeaza flacaii la Mc. Do., pot spune ca eu sunt super incantata de acest fel de aniversari. Nici o bataie de cap acasa cu copii, nu trebuie sa faci curat dupa ei...etc.

Pana am terminat eu mesajul...a mai trecut o ora juma'

la toata lumea si mai viu!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT!!!!
Ce mai faceti dragele mele? Mi-a fost tare dor de voi!!!

23+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mneata randunici! Hehe,cate mesaje....Asa,asa sa am ce citi.Stati sa va citesc mai intai,sa va vad burticile si apoi comentam
Bubu,sar'na; frumoasa si tu,n-ai ce zice.Si...machiajul de Revelion-gigea ..Si sa traiasca Vladutz,sa fie sanatos..La fel si Stefan
Frumoase toate burticile!
Naty ma bucur ca te-ai distrat de Rev.Sa nu mai scoti platouri din frigider;asta-i treaba randunoilor!
Pupici

Stela23+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput