Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nu-mi place pe pagina doi !

Ce ma bucur sa o vaz pe Giani cum revine la forma consacrata ! Ai scris parca la un moment dat ca esti intr-un "fel de" prenatal..am innebunit eu sau ce ai vrut sa spui? Vezi ca o data acasa, nu mai tolerez absenta, da?? Pe Cory o iert, ca tre' sa aiba grija si de Larisel...dar sa stie si ea ca rabdare multa nu prea am !

Si apropos de absente, sper ca Ela chefuieste la munte cum se cuvine! Dar ce e cu Mami_papatot, ca am vazut ca la ultimul capitol ea a scris ultima: m-am apucat sa sap, si cand colo ea si-a editat aseara ultimul ei post...Maaaaaaamiiiii ( sunt buna de spioana, stiu ), come back!! Tocmai tu, veselia intruchipata, sa lipsesti in prima zi a anului??!!?

Bubule, sa iti traiasca Vladutzul, sa creasca maaaaaaaaare mare!!!! Ce mai, e ditamai flacaul ! Petrecere frumoasa astazi, si succes cu cei 10 pici!

In rest, ma bucur sa citesc ca ati petrecut toate cu bine! Eu inca astept ninsorile alea grele promise, ca la Ploiesti e taaare uscat pe jos...Oricum, am adorat ziua de ieri, ca orice 1 Ian, cand totul e amortit, si e atata liniste!!! Am legumit minunat, sper sa imi iasa si astazi !

Pup si va doresc o zi gigea!!!

Olga 30 cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata...
Eu am facut cafeluta si acum ma duc in pat sa ma uit cu randunoiul pe antena1 la un film cu Louis De Funes, ca suntem inebuniti dupa el amandoi...
Va pup si va las si voua niste cafeluta si niste ceai...

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

OANA,La multi ani,ptr VLADUT!Sa va traiasca ,sa creasca mare,cuminte si sa va aduca numai bucurii in viata!

Simo,mamica lui DAVID,31+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna dimineata randunici!!

La noi eo zapada maaaaaaaaaaaaaaare, mare si frumoasa, a nins aproape toata noaptea si parca iar vrea sa ninga!!

Azi am implinit 31 sapt, sunt mandra de ele!

livi +31 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Giani,nu-i asa ca-i bebelusul meu grasan?!Dr mi-a zis ca daca as ajunge la termen cu sarcina(slabe sanse)ar fi nu bebe de 4300-4500!Si am burtica destul de mica,ca ma si gandesc unde creste asa de mare...trebuie si eu neaparat sa mi-o masor!Intr-un fel sunt linistita ca bebele meu e grasan,ca daca s-ar naste mai repede nu as avea asa mari probleme cu el,dar daca e asa mare,nu stiu cat il mai poate tine colul meu......dar sper ca Doamne-Doamne nu ma lasa!Te

Naty,poti sa-mi spui si mie ceva despre diabetul de sarcina?Ca au venit la noi niste prieteni din Australia,el e dr ginecolog acolo si dupa ce s-a uitat pe toate analizele si "actele" mele mi-a spus ca crede, ca as avea diabet de sarcinasi ca ar trebui sa-mi fac analize...oricum acolo sunt altfel tratate viitoarele mamici!Mi-a mai zis ca ar trebui sa ma plimb,nu sa stau in pat,ca nu are nici o legatura deschiderea colului cu plimbatul,ca pot sta linistita in poponet si multe altele,dar eu sincera sa fiu nu il pot asculta,mi-e tare frica sa fac ce mi-a zis,eu imi ascult dr meu!Dar m-a cam speriat cu diabetul asta... Te

Simo,mamica lui DAVID,31+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu LA MULTI ANI pentru Vladut!
Sa fie un baietel norocos, sanatos si cuminte.
Distractie placuta azi!

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna dimineata si de la noi
am facut si va astept la ciripeala, ca pe la pranz am un musafir ,vine o prietena -colega de servici in vizita.
scriu cam greu ca puiutza mea imi da picioare in coasta cand stau in fund(cred ca nu are loc) si sunt nevoita sa stau sprijinita intr-un cot,si scriu doar cu o mana.asa se intampla si seara cand vreau sa dorm pe o parte,ma ingoldeste rau, ca pana la urma cedez si schimb pozitia pe spate....care nu mi-a placut niciodata.dar ce nu face mami pentru iubirea ei mica!!!!!
Bubule sa-ti traiasca prichindelul,La multi ani sanatosi si voiosi!!!!
Iar tu ai fost superba in pozele de la rev!!!!Acum ma duc sa descarc si eu cateva......

Pidana casa de piatra si d ela mine, si numai bine iti doresc!!!!Ziceau ceva fetele de pozele de la nunta???ca eu nu le-am vazut!!!!......sper ca nu ma- luat iar amenezia de gravi si sa fi gresit persoana pe care o felicit.

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Pun si eu cateva pozici facute de revelion, nu sunt prea reusite din cauza ca sunt facute cu web-cam
->

30+ Lucas

Mergi la inceput

sunt suparata......nu-mi amintesc parola de la contul pentru poze......si am introdus tot ce vor ei pentru una noua,iclusiv codul ala de securitate si tot degeaba

IRINA
+25
sufletel

Mergi la inceput

yupiiiiiiiiiiii, mi-am adus aminte.......bleaga de mine in loc sa bage Id-ul si parola de la yahoo.........le bagam pe alea de pe forum

IRINA
+25
sufletel

Mergi la inceput