Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )
Raspunsuri - Pagina 12
elara spune:
Hello. 
Naty, sa stii ca si eu banuiam ca asa e logic referitor la menajarea unui col scurt, doar ca eu nu banuiam care e explicatia din spatele unei abordari atat de diferite a problemei de catre unii medici. Acu' m-am lamurit si eu...
Fetelor, mi-au placut mult burticutele voastre. Dar pe a mea nu a vazut-o nimeni? Ca si eu am pus pozici in album (e drept ca au intrat pe pag 3.....dar altfel nu m-am priceput).
Eu inca nu mi-am masurat burtica dar sunt f mandra de ea, asa grea cum e ea si datatoare de dureri de spate.
Giani, vrei nr. dr. de la Giulesti pt kinetoterapie?
Elara
27+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Simo27 spune:
Naty,glicemia mea la ultima analiza facuta,acu 2 saptamani era 81!Dar e in limite absolut normale,ptr ca min e 70 iar max 115,asa ca...nu mai stiu nici eu!O sa-mi fac luni,marti sa vedem cand o sa pot testul de care zicea Delphin(mersi mult de sfaturi
) ,cel cu glicemie provocata,sa vedem ce iese!Ma gandeam si eu ca,poate din cauza asta este si SAMUEL asa grasan...a,si prietenul asta imi zicea ca daca e diabet de sarcina trebuie ca dr meu sa fie tare atent la lichidul amiotic,ca are tendinta(lichidul)sa fie mai mare in placenta,si asta ar putea provoca travaliul,dar se poate rezolva problema prin extragerea lichidului...cica,nu doare asa tare
,ca se face cu anestezie locala!Asta mi-ar mai lipsi,ca le-as avea pe toate!A,m-am uitat la rezultatele de la morfo-fetala de la 22 de sapt si acolo scrie ca e in limite normale...se poate schimba?Ca dr meu nu mi-a mai zis nimc de atunci despre lichidul amiotic...am atatea in cap,ca nu mai pot!pupicuri
Simo,mamica lui DAVID
,
31+ cu SAMUEL
kitzy spune:
Burtica mea in zona buricului avea saptamana trecuta 35 de cm. Mi se pare putin pt 6 luni, dar pe sub haine se vede bine burtik.
Joia trecuta am fost la eco, bb-lina e bine, e tot fetita, mi-a zis ca am colul lung si inchis, dar eu eram inca ingrijorata pt ca o simteam in continuare jos si pt linistea mea mi-a facut un control local si a zis ca totul e ok. Vreo 2 zile am simtit-o prin zona buricului apoi iar jos, cred ca se intampla sa mai stea in picioare.
23+ cu
Diana
delphin spune:
Eu..eu am vazut si o alta burtica mov...tz...se pare ca e o culoare la moda, trebuie sa-mi iau si eu ceva mov ca sa fiu in rand cu lumea...eu am ramas pe negru si ceva colorat...roz
.
Ralucutza galatzeanca, de multe zile ma tin sa te intreb, starea ta de oboseala...analizele de sange ce zic de Fe? Iei Fe? Ar putea fii un motiv.
Mi-am masurat si eu burta...dar eu am in dreptul buricului mai putin de cat 3 cm. mai jos...adica in dreptul buricului...nu mai spun ca mi-e rusine... si apoi mai jos cu 3cm, am in circumferinta +2cm. Dar eu stiu ca fac bb micutz. Cam 3,200kg o mica estimare. Vom vedea pe 10 la eco morfo de 32s.
pozici
bb2
burticutza
RalucasS spune:
Naty - 
vrem poze cu rochita, si cu burtica, sa te mai vedem si noi 

kitzy - nu ai cum sa ai 35 de cm, noi am masurat
circumferinta, adica am pus metru ca un cordon in jurul buricului si de aceea ne-a iesit in jur de 90- 110
delphin -
eu trebuie abia saptamana viitoare sa ma duc sa imi fac analizele, sunt aceleasi ca in trim I, si nu stiu daca in vreo una din ele imi iese si valoarea fierului.
-HL, calcemie,glicemie, test hg sau hep (n-am inteles exact ce scrie), ex.sumar urina, VDRL, test Hiv
Oricum de la 6s tot iau vitamine prenatale - (Centrum Materna )in fiecare zi cate o tableta,( cu mici exceptii cand mai uitam sa le iau cate o zi) sper sa nu am probleme de genul asta...
Acum in alta ordine de idei, mie nu mi se pare bb micut la 3200gr...Si sa nu mai spun ca pe mine m-a apucat acum paranoia nascutului inainte de termen...
poate asa imi trece
Elara - nu stiam ca si tu ai poze puse, dar acum le-am vazut si ai o burtica foarte sexy
Oricum toate sunteti niste randunici de nota 10 cu burtici pe masura...va dati seama ce puisori o sa iasa....?
30+
Lucas
gbutucica spune:
Salutare!!!!!!!!!
Raportez si eu o burta de 104 cm in zola lu buricu.
Stela , am vizionat pozicile cu burticutza ta si tare mndra esti de ea , si tu tare frumoasa.
Clau m-am laudat cu burta ta si cu puiul tau frumos la sotz, si a zis jos palaria.
Livi la mai mare ( adica 9 ) cu bine .

Simo , va trebui sa gindesti pozitiv in privinta termenului, eu itit doresc ca al tau flacau sa fie de 4,5 si la termen.

Olga , eu teoretic sunt in prenatal , dar inca vreau sa mai merg la sv , din aceleasi motive ca si tine.In plus cred ca as innebuni sa stau o zi intreaga acasa , eu is mai zvapaiata dupa cum zicea si Mihutza in uratura.si nu suport sa stau , imi zice sotzul ca atunci cind nasc bb meu va zice “hai ca avem treaba” , pt ca eu nu stau o clipa….
Bubu la multi ani pt Vladutzul tau , si vazut si la tine pozici,mmmmmmmmhh ce fruomoasa esti si tu.
Irina si eu ma pling de acelesi suturi , dar la mine sunt exact in ficat, ...ca mai rid cateodata si ii spun sotului ca am ficatul ca si sos de centura, adica valuri valuri.Bre bitzule dsa si la bucate ai tu acolo
Raluca vizionat si pozele tale…. Ce mai se vede neamul moldovenesc bre.
Delphin ….mama eu is zapacita cu masuratoarea ta facuta la 3mm mai jos de burta……. practic am ris nitzel cu lacrimi.
Elara sarumina pt intentie , dar deocamadata nu vreu sa fac kin……kinetoterapie de aia.
Kytzy pe unde umblasi maica, zapada mare in cluj ai????si nu inteleg cum ai tu 35 cm de ce nu masori perimetrul in zona burtii?
Da, Naty ….. vrem poze
pupici apasati pentru restul care someaza( adica se hodinesc)

Giani
,....
31+
ca am dovada
AMR 9 saptaminisiaore
o fi chiar baiat?
delphin spune:
Bon, am sa incerc sa vorbesc...mai pe inteles...
Tine Geani:
Circumferinta burtii in dreptul buricului= x cm
circumferinta burtii 3 cm mai jos de buric= x+2 cm. Voila!
si nu mai radea bre!
3200kg si eu gasesc ca e ok, trebuie si scos daca e mai mare...altfel spus, pt. mine important e sa fie sanatos, apoi cu kg mai vedem...Seb a avut 3kg fix.
pozici
bb2
burticutza
Ali_bia spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Ce mai faceti?
Unde trebuie sa intru sa vad si eu pozici???
nu prea stiu
A... si ce tresa fac ca sa pun si eu poze? Explicati-mi mai pe indelete ca is tare grea de cap
Va rog frumos

_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
25+
Bebe2
bubu05 spune:
Wow, cate urari am primit! Sunt foarte emotionata, va multumesc mult de tot si m-am umflat putin in pene ca v-au placut si pozicile! Diseara va pun si cu Vladut!
Bitzule, m-ai dat gata, cat de sexoasa esti si tu, super bluzita rosie!
Ralu, frumoasa burticuta si la tine!
Elara, esti frumoasa foc si tu si sora, movalinde amandoua! De unde ti-ai luat pulovarasul mov, e superb??
Ma duc repede sa ornez tortuletul ca astept alti musafiri si intru mai pe seara...daca mai pot, ca sunt cam obo...maine ma duc si la servici 
Inca o data va multumesc la toate din suflet!

Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Gata, am ornat tortul, i-am facut o moaca de ursulet din bombonele m&m, a iesit super!
La Mc a fost tare dragut, eu sunt anti-mc, dar nu ai ce face, frate...o data la 2 luni tot scapam pe-acolo, dar ii iau doar sandwich toast la happy meal, ca e cu sunca si cascaval. In fine, noi ne-am simtit super, am stat separat de pitici, la un pahar cu ceai/cafea, iar pustii s-au distrat cu doamnele de acolo, super de tot.
In primul an merita sa-i faci ziua acasa, al doilea an, asa si-asa, deja sunt mari si te ia ameteala de galagie, plus pregateli...dar de la 3 ani, nu se mai merita, in locuri de joaca e super!
Nu Clau?
Si e super ieftin, acasa cheltui cred mai mult, cu cate pregateli trebuie sa faci...
Hai ca m-am intins, mi-am odihnit putin burtica, baietii mei dorm. Ma duc acum sa fac un blat de pizza si sa pregatesc umplutura.
Mai intru pe fuga, dar vad ca dormiti toate...
Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze