* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *
Raspunsuri - Pagina 20
nemary spune:
Lala D, sa-ti traiasca Andreiutul, sa va bucurati de el. i-am vazut si noi pozele si chiar ne minunam cat par are.
Mari
35+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Cyntia, felicitari pt. bebe. ne pare tare rau ca te-ai chinuit atata, speram ca bb Octavian este bine, mai ales ca a luat nota 7. multa sanatate si refacere rapida. 
Angelique, bine ai venit acasa. Noul an sa va gaseasca sanatosi si mancaciosi. multi pupici lui Viktoras si tie. 
Mari
35+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
LA MULTI ANI tuturor! noul an sa va gaseasca sanatoase si pline de ganduri bune, pt.proaspetele mamici sa va traiasca copii iar gravidutelor le doresc sarcina usoara in continuare.
2008 sa ne aduca numai impliniri si bucurii.
Mari
35+ bebe 
odiseea
bb_yasmi spune:
hello
woww ce multe fete dragi mie de aici au nascut!! felicitari mamicilor!! recuperare rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!!!
LAURA IUBITA MAI AI 3 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE!! MULT NOROC, NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS CA MAMI LUI!! ASTEPT CU NERABDARE SA VAD CE SE ASCUNDE ACOLO IN BURTIK LA TINE!!!
SA AVETI NASTERI USOARE!!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
greta4you spune:
sunt Cynthia, am nascut prin cezariana dupa 12 ore de travaliu ingrozitor, un baietel de 3100g, apgar 7, ora 10.30
[size=3][Felicitari Cynthia!!!! sa-ti traiasca baietelul..iar tie iti doresc multa sanatate si refacere rapida..../size=3]
...se pare ca aseara contractiile alea...si-au facut efectul....ma bucur ca sunteti bine...multi pupici...
AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
mariaanna spune:
Fetelor, va doresc sa aveti un an nou fericit si plin de impliniri!
Va multumesc pentru incurajari si pentru suport.
Ma intreba cineva daca am facut ecografii 3D.DA, AM FACUT SI ECOGRAFII SI TRIPLU TEST SI AR FI TREBUIT SA SE VADA.De fapt, abia acum mi-am dat seama cat de ,,bun ' era doctorul meu...
Asa a fost sa fie...Nu mi-am dat seama ca nu mai misca deoarece la primul copil nu am avut contractii pana in momentul nasteriii...iar acum, miscarile erau de fapt contractii...
Nu puteam sa ma gandesc la ceva rau, amandoi parintii fiind sanatosi si fara vicii,iar primul copil fiind sanatos tun si mare la nastere( 4, 150kg si 56 cm).
E foarte crud ceea ce s-a intamplat, dar totusi, ii multumesc lui Dumnezeu ca eu am scapat cu bine din aceasta incercare...Poate ca a fost mai bine sa se intample acum, decat mai tarziu...Uneori, se intampla pur si simplu, fara nici un motiv!
Dorinta pe care mi-o voi pune la miezul noptii va fi sa fim sanatosi si sa ne dea Dumnezeu cand va dori el, un alt copil SANATOS!
Va pup pe toate!
Cyntia,Miky, felicitari si insanatosire grabnica!
Si eu m-am ales cu o epiziotomie de toata frumusetea, dar va trece!
Sper sa ne mai intalnim pe forum , la alte subiecte.
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
greta4you spune:
...in prag de an nou vreau sa felicit toate proaspetele mamici..sa le traiasca ingerasii si sa le aduca doar bucurii...iar celor care isi asteapta inca clopotzeii...nastere usoara si bebelusi sanatosi...Doamne ajuta!!!
Angelique....bine ai venit...pipici pentru tine si bebe Victor...
...La multi ani!!! tuturor mamicilor si viitoarelor mamici..fie ca anul 2008 sa ne aduca doar bucurii ..sanatate si impliniri...totodata vreau sa mai spun ca va multumesc ca ati fost pana acum alaturi de mine si ati facut sa-mi para usoara sarcina...nu stiu cum ar fi fost fara voi....
...Va pup...ne vedem in 2008 ...toate cele bune...si Doamne ajuta!!!
AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
ancasoare spune:
Stie cineva cat e de periculoasa varicela in sarcina la 35 de saptamani? Eu tocmai am aflat ca nepoata-mea are eruptie de varicela, eu ma intrat in contact cu ea pe 26 dec si mi-e teama sa nu fi luat si eu ... am citit ca e contagioasa cu 4 zile inainte sa erupa...![]()
Bad Dobby!
35+
BB Stefan Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr
miri_mik spune:
ancasoare... daca n-ai facut varicela, nici vaccin, si nici herpes... povestea e cu cantec. daca poti, suna la spital, si intreaba-i ce masuri sa iei. daca e cazul sa iei. curaj! poate e doar o sperietura si atat, dar daca nu, macar sa stii ce trebuie sa faci.
pupici
miri_mik
38s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
grati.ela spune:
FIE CA BUCURIA, DRAGOSTEA SI SPERANTA SA VA INSOTEASCA IN FIECARE ZI A NOULUI AN! DUMNEZEU SA VA FIE ALATURI IN REALIZAREA FIECARUI VIS! LA MULTI ANI!
35+ Tudor Gabriel
AMR 28 de zile