* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

FELICITARI, CYNTHIA!! SA-TI TRAIASCA BEBELUSUL!!! SA FIE FRUMOS SI MANCACIOS!!

ANGI, WELCOME BACK!!! LASA CITITUL SI PUNE NISTE POZE CU BEBE VIKTOR!!

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cynthia felicitari si recuperare rapida! Bun venit micului Octi sa creasca mare, sanatos si voios! Abia astept sa ne povestesti cum a fost, imi pare rau ca te-ai chinuit!
Angi bine ati venit acasa! Vrem pozici!

39+ AMR 3 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Cynthia felicitari mamico, bine ai venit pe lume Octavian. Refacere rapida si imi pare rau ca ai avut travaliul asa greu

Angi bine ai revenit acasica, cred ca esti tare fericita, primul Revelion cu bebicul in brate! Of Doamne, cum trece timpul, parca acum umblam pe forum pe la miresici, apoi un lung drum pe la aspirante si acum la scutece

Va doresc un An Nou cu multe multe bucurii, cu sanatate si muuulta iubire, cu nasteri usoare si bebei sanatosi, mancaciosi, cuminti, va fi un an frumos pentru noi toate, ne vom tine bebeii in brate, de abia astept sa vina 2008
Va pup
LA MULTI ANIIIIIIIIII

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Am intrat doar sa va uram:

LA MULTI ANI, CU SANATATE, CU BANI, CU NOROC... DE TOATE!
SA FITI FERICITE ALATURI DE BEBELUSI (IN BURTICA SAU IN BRATE) SI DE CEI DRAGI!
IN 2008 SA VA INDEPLINITI VISELE DIN 2007 SI SA VA FACET PLANUTI PENTRU 2009!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angi, bine-ai revenit! ah ce astept povestea, detalii, impresii calde! muuuah! lui bebe viktor!

am terminat, si sunt terminata. nu ca as fi facut ceva deosebit de special (ciorbita, salata de boeuf, oua umplute - mai ramane somon si foie gras in meniu, gratar din mushchiulets de vitel cu cartofi "a la mirika", panetone si tort si... gata meniu aniversar. vedea-o-as cand le mancam pe toate:)) si curatenia, in sufragerie si ce mai tine de partea de jos a casei. ce folos ca bruno m-a ajutat, tot el le intoarce pe toate acu:)))in dormitoare... neah, am facut sapt trecuta. acolo stam doar cat dormim. eventual o sa "le suflu de praf". la pisici face sotul si-o sa iasa cu scandal ca n-o sa vrea:d

miri_mik 38s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

sunt Cynthia, am nascut prin cezariana dupa 12 ore de travaliu ingrozitor, un baietel de 3100g, apgar 7, ora 10.30

iupiiiiiiiiiii! sa fie intr-un ceas bun!
scuze fetelor ca n-am fost pe faza, eram cu nasul in scutecul lui bruno:)

miri_mik 38s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

red]FELICITARI CYNTIA!![/red] SA-TI TRAIASCA BAIETELUL,SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!
vroiam sa va intreb de apgarul asta...am vazut ca are 7...inseamna ca are ceva probleme??o inceput sa ma streseze nota asta...sper ca e totul bine cu baietelul cyntiei!

Moni 36+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"poze de tot felul[/url]

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor!

Am intrat ca sa va urez La multi ani cu sanatate! Sa dea Domnul ca anul care vine sa va aduca numai bucurii si mult noroc si ca relele sa stea departe de voi!!!

Noi incheiem anul in forta. Macar de s-ar duce relele cu 2007 (desi in afara de sfarsitul asta fulminant...am avut chiar un an fff bun).
Abia s-a ma intremat cat de cat Luca si am luat-o eu de coada. Am mancat ieri niste ficatei si cred ca nu au fost tocmai in regula. Am febra, crampe la stomac de ma cocoseaza, stare de rau... Sper ca macar sa nu-i transmit durerile mele Anitei (desi pare ca o doare si pe ea burtica). Probabil ca am facut o toxiinfectie alimentara...
Asa ca...noi petrecem revelionul cu sticksuri, banane, mere coapte, orez fiert si algocalmin pt febra. Probabil ca o sa ma chinui sa rezist pana la 12 si apoi....somn de voie (asta daca nu mi-o fi prea rau...).

Va pupacesc cu mult drag pe toate si va urez petrecere cat mai placuta!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Heloooooooooo!!!!!

Suntem acasaaaaaa!!!!!!

O sa intru la noapte pana atunci va doresc un An nou fericit, cu bucurii alaturi de puii vostri si iubitii vostri!!!

Va iubesc pe toate, sunteti surrile mele dragi!!!

Fug sa citesc din urma!

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 28!

bine ai ajuns acasa angi!!f frumos ca treceti in noul an cu bebe acasa!!REFACERE RAPIDA SI UN AN NOI FERICIT VA DORESC!

Moni 36+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"poze de tot felul[/url]

atat mai avem

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Cynthia, sa-ti traiasca baietelul, sa aiba parte de o viata plina de bucurii, fericire si noroc!!!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by AngeliquedeS

Heloooooooooo!!!!!

Suntem acasaaaaaa!!!!!!

O sa intru la noapte pana atunci va doresc un An nou fericit, cu bucurii alaturi de puii vostri si iubitii vostri!!!

Va iubesc pe toate, sunteti surrile mele dragi!!!

Fug sa citesc din urma!

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

Bravo Angi!!! Bun venit acasa micutului Viktor!!!! Abia astept sa ne povestesti cum a fost....
Multi pupici!!!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput