LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 9
m_monique spune:
La multi ani minunatelor! sa aveti un an 2008 asa cum vi-l doriti!
sofia . sa cresti mare, sa fi sanatoasa si norocoasa.
Andrei (16.12.2006)
adinazot spune:
SOFIA,sa cresti mare ,sanatoasa si cuminte!!!Mamico,sa-ti traiasca printesa!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
kikineata spune:
Fetelor, va rog raspundeti-mi si mie la o intrebare!
Sara merge de vreo 3 saptamani. Imediat dupa 3 zile mergea binisor apoi din ce in ce mai bine, strabatea toata casa. Si acum face la fel doar ca dupa 5 - 10 pasi mai cade. Uneori dupa 20 de pasi. Dar cade destul de des cum nu facea pana acum. E normal? Adica stiu ca dupa progres urmeaza uneori stagnare ...dar si regres?? Nush ce sa zic sunt putin suparata, a cazut atunci din pat pe 24 dec apoi pe 26 si-a spart buzica, zilele alea a fost OK dar acum ma gandesc sa nu fie ceva mai serios. Spuneti-mi cum au evoluat cei care merg? Eu ma asteptam gata merge super bine si nu se va mai poticni deloc, nu va cadea....
O fi de vina si faptul ca adoarme doar pe la 12 noaptea de 4 zile, nu mai zic ca numai afara adoarme asa ca facem plimbarea de noapte de ceva zile, poate nu mai doarme orele alea odihnitoare, ii e somn mereu si nu adoarme cu nici un chip in casa, tot programul e dat peste cap. Nu carut, nu scaun de masa, nu in pat, nu in brate....doar afara. Idei cum mai adormiti voi copiii???
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
La Multi Ani, Sofia! Sa cresti mare si frumoasa, sa ai grija de fratiorul tau!
Gargarita Gargaritelor
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Sara merge de vreo 3 saptamani. Imediat dupa 3 zile mergea binisor apoi din ce in ce mai bine, strabatea toata casa. Si acum face la fel doar ca dupa 5 - 10 pasi mai cade. Uneori dupa 20 de pasi. Dar cade destul de des cum nu facea pana acum. E normal? Adica stiu ca dupa progres urmeaza uneori stagnare ...dar si regres?? Nush ce sa zic sunt putin suparata, a cazut atunci din pat pe 24 dec apoi pe 26 si-a spart buzica, zilele alea a fost OK dar acum ma gandesc sa nu fie ceva mai serios. Spuneti-mi cum au evoluat cei care merg? Eu ma asteptam gata merge super bine si nu se va mai poticni deloc, nu va cadea....
O fi de vina si faptul ca adoarme doar pe la 12 noaptea de 4 zile, nu mai zic ca numai afara adoarme asa ca facem plimbarea de noapte de ceva zile, poate nu mai doarme orele alea odihnitoare, ii e somn mereu si nu adoarme cu nici un chip in casa, tot programul e dat peste cap. Nu carut, nu scaun de masa, nu in pat, nu in brate....doar afara. Idei cum mai adormiti voi copiii???
Draga mamica de gargarita... nu stiu cum e cu mersul, ca noi nu facem nici 2 pasi...in schimb cu dormitul...e jale, au fost mai mult de 10 zile consecutive cand dupamasa n-a dormit decat plimbat in carut, si noaptea pica de somn si tot nu vroia in pat decat dupa 12. Erau dintii de vina...avem 2 incisivi mari si latiiesiti in 3-4 zile. Baga-i dejetu-n gurita si pipaie...daca te zgarie ai pus-o pt urmatoarele 7 zile
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Gargarita Gargaritelor
la fel a fost si la noi o perioada cadea f des dupa cadea cand era f obosita
ce sa mai zic de orarul de somn rar se culca mai devreme de ora 12 uneori adoarme la 1,f rar mai adoarme la ea in patut ,ea care de micuta adormea singurica in patut....metode de adormit? adoarme in patul mare in fund uitandu-se la tv
speram sa treaca repede perioada asta
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
Sofia de Aelita
Felicitari minunat-o sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
Alexandra-nu stiu ce sa zic,imi pare tare rau,inanatosire grabnica
Cleomoni-La multi ani si voua,un an nou mai bun si plin de realizari,ma bucur ca nu ne-ati uitat de tot printesele
kikineato- acum am vazut ca esti capricoarna de-a mea
Aniversare 1 An
luna 14
Sarbatori fericite !!!
kikineata spune:
Dbunny, Bambo, multumesc! Mai astept fetele care se pare ca inca chefuiesc.
Mie mi se pare ingrozitor pt. ca ea adormea in 10 min, acum urla, am vazut cum e sa urle...pana acum n-am avut ocazia. Si afara e visco, ingrozitor sa te plimbi la 12 noaptea, nici nu poate respira de vant.
Mai trineti minte ca va ziceam io de ticul ei cu aplecat capul spre umar si ca avea respiratia cu hacuri, ei bine dupa raspunsurile voastre atunci m-am calmat am zis ca probabil sunt niste chestii car etb ignorate...si da s-a dovedit a fi un tic asa cum parca spunea acs?? si aia cu respiratia era o imitatie de-a ei cum ne miram noi...hei! ...acum nu astept doar raspunsuri incurajatoare , dar parca si sa merg iar la medic pt. cazatura?? of.
Da Dbunny are gingiile de sus inflamate rau la 2 dinti de sus in fata, dupa ce si-a spart buza la cel din stanga care e aproape iesit cred ca a facut si un hematom, asa vad io cat poat ca nu ma lasa.....dar astia ies de mult de vreo luna ii vad si nu sparg...mi-e sa nu se fi spart, rupt dintele in gingie...sunt nebuna...la gara cu mine mereu ma gadesc la ce-i mai rau.
Bambo, garga n-are stare, o pun in pat, nu se uita la Tv, merge si in pat, cade, se ridica iar, sta in cap, tumbe....dar nu adoarme...a invatat sa faca NU din cap si seara face asta continuu ma mir ca n-ameteste, ca noi am ras rau prima data si ea acum vrea sa ne faca sa radem.
Ieri si azi chipurile la pranz am adormit-o in casa in scaun de masa dar seara urla numai cat il vede.
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Da Bambo sunt Capricorn si ma mandresc cu asta, pt. rabdare, curaj, perseverenta, pfui modestia asta...dar cu perfectiunea asta a noastra uneori o iei in bot ca viata nu e chiar asa roz. Bine per total mi se pare o zodie super buna.
Noroc ca mi-ai amintit ca vine ziua mea. Revelionul l-am facut in strada, in fata blocului, plimbam garga urlatoare, noroc ca au inceput artificiile si a amutit, dupa ce ca are ochii ca margelele, ei avea ochii cat cepele, cand s-au linistit a adormit. Cui sa cer foc de artificii zilnic?? Cu primaru' tratez??
Stii ce nu inteleg cum puii mei cade asa in fund cand acu cateva zile cadea doar pe palme si asa usor si lin se sprijinea, acu parca-i turmentata!Batea casa lung si-n lat fara nici o cadere, se ridica asa frumos o lua de la cap, fara sprijin deloc. A baut masa si s-a-mbatat ea??
Gargarita Gargaritelor