LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 10
kikineata spune:
Si na ca totul sa fie perfect, o masea pusa mi-a cazut, intre alte doua s-a spart o bucata buna din ele, si la alta pusa facusi ceva gingivita care tb curatata si dentista mea nu e! SHINEVA sa-mi zica ccc ca anul 2008 va fi bun pt. Capricorn si...conjunctia lui Saturn cu Jupiter (nush ce-nseamna asta dar asa retin io de la exprimarile astrologilor) va aduce sanatate tuturor din familie, odihna, somn prelungit, slabit 20-30kg, tonus maxim...si tati, tati celi bune di pi lumi!!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Haidi fetili, iesiti la interval si linistiti o mama dusa cu pluta!!
Sau asa macar de ziua buna! Marani, A-deju, Roxanica, Donia, Dandusa, Dianocica, Ruxandra, Chris, Alexandra (cum sunteti?), Lavinia, Ktrinel...Laura, Chinico a la Romanica...sunteti toate la-ntalneala la danutz???
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
bamboletta spune:
Kikineata-idem face si antonia in pat cand trebuie sa adoarma ziua doarme la fel ca inainte adoarme singurica in patut dar seara nu vrea,cred ca toata treaba asta e de la dinti maselute
asa a fost si la noi cu cazaturile si la fel imi faceam probleme ca ar fi ceva in neregula,dar a trecut si au venit altele
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
Capricorn 2008: horoscopul carierei
Stim ca nativii Capricorn sunt seriosi, harnici si de cele mai multe ori se pricep la afaceri, dar pe tot parcursul anului 2008 planeta Neptun se afla in casa bunastarii materiale, ceea ce i-ar putea face pe nativii Capricorn sa nu fie tocmai cu picioarele pe pamant in domeniul financiar. Tranzitul lui Neptun nu are efecte distructive, dar predispune la visare, la apropierea de arta si spiritualitate, la introversiune - iar aceasta atitudine nu este recomandabila in afaceri sau in administrarea banilor.
eAstrolog va sfatuieste sa fiti foarte atent in perioada iunie-octombrie 2008, cand planeta Neptun se afla in miscare retrograda. S-ar putea sa aveti senzatia ca nimic nu mai merge asa cum ati vrea.
Aceeasi prudenta este recomandabila si in perioadele in care Mercur este in miscare retrograda (in prima jumatate a lunii februarie, prima jumatate a lunii iunie si prima jumatate a lunii octombrie), cand este nevoie de mai multa precautie in afaceri, de pasi marunti si bine ganditi.
Capricorn 2008: horoscopul dragostei
Pentru nativii Capricorn, anul 2008 se anunta ceva mai linistit in ceea ce priveste familia, dragostea, partenerii si prietenii. Nu se intrevad evenimente sau dificultati deosebite.
Aceasta acalmie in planul relatiilor si in viata sentimentala va permite sa va concentrati asupra celorlalte domenii, dar s-ar putea sa fiti tentat sa va neglijati prietenii sau familia. Aveti grija sa nu transformati o perioada cu predispozitii astrale bune intr-una tensionata! Familia si prietenii sunt cei pe care va puteti baza la nevoie, iar dragostea va ofera energia si motivatia de care aveti nevoie permanent.
Capricorn 2008: horoscopul spiritualitatii
Anul 2008 se anunta excelent pentru nativii Capricorn, mai ales datorita prezentei planetei Jupiter chiar in semnul Capricornului.
Jupiter favorizeaza evolutia: acum puteti sa va bucurati de fiecare minut din existenta dumneavoastra, iar viata vi se pare mai frumoasa ca oricand. Aveti o deosebita incredere in sine si luati decizii inspirate, mai ales in privinta evolutiei personale. Starea de spirit excelenta si optimismul parca va dau aripi, ceea ce trebuie sa recunoasteti ca nu e caracteristic pentru dumneavoastra.
Planeta Uranus se afla in casa comunicarii, favorizand schimbul de idei, o viziune mai larga, deschidere catre nou. Comunicarea este punctul dumneavoastra forte in 2008 si profitati din plin de aceasta perioada favorabila. Acum puteti sa va dedicati studiului si sa va valorificati modul original de a gandi si ingeniozitatea.
Saturn se afla in casa calatoriilor lungi si a spiritualitatii. Prin urmare, in 2008 s-ar putea sa abordati cu seriozitate aspectele spirituale ale vietii, prin studiu, domeniu favorizat si de Uranus. Din cauza tranzitului lui Saturn in casa calatoriilor, nu sunt recomandate calatoriile lungi.
Capricorn 2008: horoscopul sanatatii
In general, nativii Capricorn dispun de o sanatate buna in anul 2008, fara probleme deosebite. Singurele predispozitii astrale mai putin favorabile in ceea ce priveste sanatatea sunt legate de sexualitate, dar si acestea doar in anumite perioade.
In ianuarie-februarie 2008, mai mult barbatii Capricorn sunt cei care trebuie sa isi menajeze aparatul reproducator si cel excretor. Va recomandam sa duceti o viata echilibrata, fara abuzuri si sa reduceti alimentele excitante.
De asemenea, tranzitul planetei Marte prin una din casele sanatatii predispune la mici accidente, deci atentie sporita!
Prezenta planetei Pluton in una dintre casele sanatatii in prima jumatate a lunii ianuarie 2008, apoi de la jumatatea lunii iulie si pana la sfarsitul anului 2008, impune prudenta in viata sexuala - nu numai barbatilor, ci si femeilor Capricorn. Evitati excesele si nu va asumati riscuri inutile!
In prima jumatate a lunii iunie 2008 sunt mai vulnerabile: sistemul nervos, aparatul respirator, maduva spinarii, urechile si corzile vocale.
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
Tocmai am aflat dintr-o sursa sigura pediatra noastra(care o au cam toate mamicile de fulguleti din iasi) ca "panadolul" adica paracetamolul se da maxim de 2 ori pe luna ca e super toxic si poate da insuficienta hepatica daca e folosit in abuz acum nu vreau sa va sperii,intrebati-va si voi pediatrii
Aniversare 1 An
luna 14
Sarbatori fericite !!!
dandusa spune:
La multiiiiiiiii aniiiiiiiii,Sofiaaaaa
sa cresti,mare,sanatoasa si la fel de frumoasa
Felicitari mami Aelita,pentru primul anisor de mamicie
nu am onorat intilnirea la Danutz,deoarece avem muci curgatori pin' la izmene...,toata familia...Crinuta este cea mai mucioasa...,apoi tati ei,apoi bunica Dida si eu...
nu am iesit afara de doua zile...,zici ca-s la inchisoare...,dar nu avem incotro...,bate vintul fff tare si este fff frig...
nu am prea multa treaba...,dar alerg dupa bubulina si invatam jocuri in trei...,cind adoarme bubu doar in doi...,asa ca ma intelegeti...
noaptea dintre ani am petrecut-o acasa...,eu,bubu si tati...,am urmarit cu interes jocul artificilor...,apoi am adormit toti trei...,sampania am servit-o pe la 19,de frica ca adormim pina la miezul noptii...,sanchii...,aveam o pofta sa ma imbat...,dar n-am avut cu cine...,sotul era cu paracetamoale si altele...,cam astea au fost distractiile noastre...
Kiki
draga mea,imi pare rau de cazaturile lui Garga...,daca-ti aduci aminte de perioada de inceput a Crinutei...,eram la fel de disperata...,a inceput sa mearga bine si apoi au inceput cazaturile...,nu era zi sa nu cada de citeva ori...si plingeaaaa,mama,mama...,dar acum au trecut...,alearga toata casa...si nu se mai impiedica...,se tine bine de tocul usii daca are vreun prag de coborit/urcat...si se vede ca-i muuult mai stabila pe picioarele ei...
cu somnul...,la noi nu au fost probleme imediat dupa ce a invatat sa mearga...,doar de cind a venit Claudiu...,de pe data de 10 Dec,nu mai adoarme la ora la care adormea...(max 21),ci la ora 12,sau putin dupa...,este fff entuziasmata de prezenta lui...,daca iese din camera si ne lasa pe noi doua...,se duce la usa si-l striga...,trage de mine sa-i deschid usa...etc...,daca intr-un sfirsit adoarme...,in max o ora se trezeste...si nu adoarme imediat ca in alte dati...,nu!,se trezeste de-a binelea si incepe sa-l strige...,asa ca nu am incotro...,o duc la el si incepem o noua ora de joaca...
trebuie sa recunosc ca mi-este atit de drag de ei...,incit nu ma stradui fff tare sa o readorm la loc...,pentru ca efectiv moooor si ma topescccc de dragul lor...,sa-i vad ca se cauta unul pe altul...,ca fug unul de altul...,ca-si simt lipsa...
de miine promit sa fac ceva si sa-mi culc copilul la ore normale...
ps:aseara am adormit la 1...
Cleo,
muuulti pupici de la noi,multe imbratisari...si multe urari de bine
Alexandra,
sosete cu otet ai incercat?,apoi impachetari?
cum este Mark?
Asiza,
asteptam vesti,cum a decurs calatoria...,cum sinteti...,impresii de peste tot si binenteles muuulte pozeee,sa nu ne uiti
Donia,
mi-am pus dorinta...,acum astept a 14 a zi...sa dau friu liber imaginatiei...,pina atunci ne "incalzim"
Dia,
tot fetita vrem si noi...,as vrea sa nu aflu ce este...,as vrea ca de data asta sa fie o surpriza...,ne vom gindi la nume si de baietel si de fetita...,hahahaha,asta zic acum...,sa vad cit ma tine...,ca-s asa de curioasaaaa din fire...,da' ma rog...,vedem...
Luciaro,
am facut planul pe 2008 si planul pe 2009...si mereu zic sa nu mai facem...,da' nu ne putem abtine...
deci pentru 2008,facem bb 2 si stam la Buc...,inchiriem apt in C-ta ca tot sta degeaba...,in felul asta avem rata unui credit pe care nu l-am luat inca...,speram...sa-l luam...,asa...,apoi in 2009,in primavara,ne facem casa in C-ta...si dupa, ne mutam definitiv acolo...,toti 4...,suna bine...,stiu...,acum sa vedem ce-o mai apare pe drum...,ca asa ni se intimpla de fiecare data...,doar ca de data asta sper sa apara ceva bun...
offtopic:lista mea de mesenger nu apare...,la voi este ok?,am citeva zile bune de cind nu pot sa folosesc mesengerul...,ma vede careva online?ca eu sint...,pe bune...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
adinazot spune:
DANDUSA,eu acum te vad,ti-am si scris!!!
ALEXANDRA,multa sanatate lui Marc!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
m_monique spune:
dandusa eu te vad on line pe mess, si ti-am si trimis mesaj
kikineata linisteste-te. si zmeul dupa ce a inceput sa mearga mai bine a inceput sa cada des, si a facut cunostinta si cu tocul de la usa. cred ca a prins curaj nu prea era atent la mers. acum s-a redresat. merge bine, dar mai si cade. cel mai des cade in fundulet.
deobicei cand cade il las in pace, si se ridica singur. uneori cade si se loveste putin. atunci se uita la mine si nu stie ce sa faca: sa planga sau nu. eu ii zambesc, ii spun "sus baiatu" si uita sa mai planga.
Andrei (16.12.2006)
saryta spune:
LA MULTI ANI! SOFIA
multa sanatate si fericire. Aelita sa-ti traiasca printesa.
SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
m_monique spune:
azi am fost la intalnirea de la danutz, unde ne-am simtit foarte bine.
l-am cunoscut si pe maria-sa, care e un frumos si un scump.
ne-am reintalnit cu luca si yagmur, aka si cristina, teutz si alexia, si ziggy.
zmeul, luca si maria-sa ne-au demonstrat ca solidaritatea masculina se manifesta inca de la aceasta varsta. cum incepea unul din ei sa planga, ceilalti doi se solidarizau imediat cu el. si au tras niste concerte... domnisoarele se uitau la ei cat sunt de plangaciosi, si profitau de ocazie, si se jucau linistite cu jucariile lui rares.
la un moment dat s-au calmat. zmeul, ca orice barbat, s-a calmat numai dupa ce a mancat.
danutz imi pare bine ca ne-am cunoscut si multumim inca odata ca ne-ai gazduit.
am plecat de acolo cu un zmeu superobosit, care a adormit pe drum. cand l-am adus acasa sforaia de zor.
edit: a facut danutz o salata de boeuf
Andrei (16.12.2006)