LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sorcova vesela,
sa traiti sa infloriti
si cu spor sa forumiti..
..la anul si la multi ani ..sa ne dati si noua..., ba nu:
sa imi dati si mie ...un covrig , o merdenea sau any leftover-uri de pe la mesele voastre bogate....ca moooor de foame...am plecat nemancata (azi lucrez) si nu e nimic deschis..

mey, neam de petrecaretzi ..nu va dezmintiti...la neamul romanesc ma refer,...ca cel canadian e linistit de rev, adica cluburile si restaurantele duduie, dar nu mare lucru pe strazi...toata casa dormea la 12 ...pe mine m-au trezit artificiile de la mall-ul din spate...le-am admirat de la fereastra 15 min si m-am bagat inapoi in pat langa Julia....2 nopti la rand a facut febra...maricica, adica masurata cu mana, ca altfel de nu e chip. asa ca am stat cuminti.ieri am iesit la patinoar (acoperit) sa ne dezmortim oasele ...a fost super. a patinat si soacra . a cazut. si atat

kiki, ce faci fata, ma invoci pe meleaguri bucurestene? ..am i a ghost ? ...:)))nu mai stii ca noi suntem un grup international ?...kkk ...:))) nu ca mi=ar displacea sa ii fac o vizita lu Danutz...alo, ce faceti voi acolo??? ...in legatura cu regresele, e adevarat...si eu va povesteam mai demult acelasi lucru despre Julia....dar de cand merge ea ..:)...am uitat si eu si voi...mi se pare acum ca fata asta s-a nascut mergand...parca a trecu o vesnicie de cnd a inceput...nici nu mi-o mai pot aminti altfel :))...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ba da femeie (Ktrinel cine altcineva??), Doamne iarta-ma cum sa nu stiu ca KKK e grup international, doar ca era imposibil sa nu-mi amintesc si de tine....tu trebuia sa ignori intrebarea cu prezenta la Danutz....si Donia la fel. Doar sa-mi sariti in ajutor s'atat!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

...si ca sa dispersam ceata definitiv....auzi Femeie?? Daca pe tine te-as putea uita din cand in gand, n-as putea s-o uit pe Julia, Pricepi substratu'??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

clar ca ziua....asta senina de 2 ian...cu -14C feels like -20C..iti dai seama ca sunt super treaza dupa ce am dat cu nasu' pe-afara...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Sofia!
Sa cresti mare si sa ai parte numai de fericire in multii ani care te asteapta!
Felicitari aelita! Sa ai parte de bucurii nenumarate din partea copiilor!

quote:
Originally posted by kikineata

Ba da femeie (Ktrinel cine altcineva??), Doamne iarta-ma cum sa nu stiu ca KKK e grup international, doar ca era imposibil sa nu-mi amintesc si de tine....tu trebuia sa ignori intrebarea cu prezenta la Danutz....si Donia la fel. Doar sa-mi sariti in ajutor s'atat!

Io m-am prins! Da' tot m-am simtit bine sa fiu invocata.
Si cu mersul... stiu ca tot vorbeau minunatele despre cazaturile fulguletilor umblatori, asa ca le astept si eu... desi trebuie sa spun ca nu imi amintesc de cazaturi la Roxana, dar ea si-a dat drumul cu mersul la 1 an si 2 luni... precauta.

Cleomoni, un an bun si voua, iar Lizi sa infloreasca! Ma bucur ca ne-ai mai dat un semn de viata.

dandusa, ce planuri bine puse la punct aveti, sa dea Dumnezeu sa va mearga totul ca pe roate! Plus dorinta de la miezul noptii
Eu mi-am pus dorinta sa aflu ce dorinte am... ca e o ceata in capul meu, nu stiu incotro ne vom indrepta anul asta... pana acum doar Marineland e singura certitudine

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Beeeeey! In Romania inca se petrece? Aaaa, pana la Boboteaza, cum de am uitat? Si Europa? Numai in Canada se munceste in lumea asta???
Ce bine a fost cu sotul acasa in ultimele zile... am avut si eu vacanta, de azi suntem inapoi pe baricade.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

Beeeeey! In Romania inca se petrece? Aaaa, pana la Boboteaza, cum de am uitat? Si Europa? Numai in Canada se munceste in lumea asta???
Ce bine a fost cu sotul acasa in ultimele zile... am avut si eu vacanta, de azi suntem inapoi pe baricade.

Si Spania e pe baricade

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PRINTESA SOFIA!! AELITA, SA ITI TRAIASCA SI SA ITI DEA O MANA DE AJUTOR CAND VINE ALA MICU :))

donia, asa e la romanika, trai pe vatrai...io nu stiu de ce se plang:))...vacanta e luunga si plina de veselie...io acu ma conversez cu diverse colturi ale lumii...si toti is pe baricade, pe bune dublin, hong-kong, paris..toti...capitalistii astia obsedati de munca :))...

dbunny, nu te mai apleca peste marginea butoiului, te rog, te vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Noi am avut o noapte linistita, a adormit cu noi in pat la 10.30 si s-a trezit o singura data la 3.30 pt laptic. Ma declar multumita, dar azi vad ca tuseste putin ...se aud muci in gat iarasi...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani fericiti si plini de bucurii!!

sunt la munca de 4 ore si nu am reusit sa va citesc pana acum...
sunt de abia la pag 7

ruxandra am vazut filmul de vreo 3 ori si m-a marcat la fel de profund de fiecare data

fug sa mai citesc/lucrez

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput