LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
flore26 spune:
LA MULTI ANI, 2008!!!
Pentru 2008 va doresc 2 lucruri: TOTUL si NIMIC!...TOT ce va doriti, si NIMIC din ceea ce nu va doriti...Noi am petrecut extraordinar...am fost la un bar, trupa noastra de prieteni, din care 4 gravide, 3 familii ce bbii acasa, si 2 familii cu copii dusi la alte chefuri...a fost ca in vremurile bune, cu rasete, distractie, ffff mult dans si voie buna...Alessia a ramas acasa cu mama; s/a culcat la 21 s/a trezit la 5...in 5 minute am ajuns acasa, am prestat tzitzi si apoi am bagat un somn pana la ora 1 dupa/masa ...acum suntem fresh, si gata pentru noul an!Flore Alessia Liane (16-12-2006)
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...
miraco spune:
La multi ani!
La multi ani, minunatelor! In noul an va urez sa fiti iubite, sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de minunile care ne umplu viata de fericire, sa fiti implinite pe toate planurile, iar cand o fi si-o fi mai greu sa gasiti forta interioara sa treceti peste toate si sa stiti ca nu sunteti singure, zeci de suflete se gandesc si se roaga la greutatile fiecareia.Va multumesc ca existati,desi acum la fulguit am scris mai rar, v-am citit din umbra si v-am simtit foarte aproape.
Va pupam!
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami
Dbunny spune:
Noua anul nou ne-a adus doi incisivi mari si lati si se mai marcheaza ceva pe-alaturi...vai da' greu e cu dintii astia...asa nopti rele...azinoapte s-a purtat foarte bine, a dormit cata vreme am cinat noi cu familionul si-apoi a dansat cu noi...pana la 2. Apoi toti 3 ne-am culcat dar nu mai mult de 9.30...
Alexandra...la o raceala temperatura n-ar trebui sa fie chiar normala...otita ati descartat? dinti ? pt mine temperatura peste 38 inseamna ceva viral...tinem pumnii I-ai pus comprese? paracetamol?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
deeaA spune:
La multi ani,minunatelor!!!Fie ca noul an sa va aduca tot ceea ce va doriti!
Iar din partea mea(ca bonu)muuulta sanatate si iubire!
Pooop tare toate mamicile si bb-eii!
Ma duc sa recuperez din urma,ca ramasei fara tastatura(acu sunt pe cea virtuala si mi-e cam lene sa scriu la ea).
crykett spune:
LA MUULTI ANI! 2008
Anul acesta sa aveti parte de tot ce va doriti .Noi am petrecut acasa linistiti .Azi am fost la parinti mei.Andrei e bine nu a mai singerat amigdalita,slava domnului.Alex-sanatate multacristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004
crykett spune:
quote:Andrei are amigdalele foarte mari din nastere,acum are o tuse nenorocita de care nu mai scapam cu nici un siropel si inevitabil amigdale sau marit mai mult si asa a plesnit un vas de singe de pe amigdala.Sper ca m-ai inteles (ca sunt dupa petrecere)
Originally posted by ruxandra_sb
Crykett, ce sperietura ati mai tras si voi . V-au spus cumva ce a determinat asta?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004
Cleomoni spune:
In primul rand vreau sa va urez un sincer La multi ani si Bunul Dumnezeu sa va aduca liniste si pace in inimile si casutele voastre, iar bebeiiiii sa fie sanatosi si cumintei:),...........,
In al doilea rand vreau sa imi cer milioane de scuze ca nu v-am mai scris dar sa stiti ca nu v-am uitat si suntem cu sufletelul si cu gandul la voi eu si printesa mea obraznica Elisabetha-Mariuca
Am atatea intrebari si imi e asa dor sa palavragim de as sta un an intreg sa va povestesc ce am mai facut si voi sa imi povestiti fiecare in parte, cum si in ce fel a fost primul anisor.
Va pupacesc pe toate si sa stiti ca o sa tin minte toata viata si eu sper ca anul acest sa am mai mult timp sa va mai scriu.
luly spune:
La multi ani, minunatelor!
Sa aveti parte in noul an de fericire, sanatate si toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
danutz spune:
Neatza,
Pe fuga si cu cafeaua in bot!!!
ANUNT: Din motive de vreme vitrega, intalneala de azi de la Eroilor se muta in apartamentul propriu si personal. Ora ramane aceeasi 11.15-11.30 sau alte ore in functie de urletele si cheful fulguletilor.Pt detalii sunati .