LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxandra_sb spune:
Donia, Ktrinel, Mamaana, Almo.. ati trecut?
pe plaiuri mioritice inca se la greu.. eu vb de una singura
pe-aici ninge linistit. Flacaii is afara, unul se da cu farasul si se tavaleste prin zapada, celuilalt ii serveste tati pranzul. Pe Grigore l-a durut in pix de Revelion.. si-a executat programul obisnuit.. fara nici o jena..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
bamboletta spune:
La multi ani 2008!!!
Va doresc un an super
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
Am petrecut super am fost la artificii si show de lasere dupa ne-am dus la nasi si am dansat
pe antonia am lasat-o cu mama acasa a adormit pe la 1 dupa ce a alergat-o bine pe bunica toata casa cand ne-am intors pe la 4 dim a facut ochi si a inceput sa planga si sa ne certe (a fost prima data cand a stata asa mult fara mine) mama ce suparata era pe noi am zis ca de acum nu mai plecam nicaieri fara ea
a adormit asa fericita intre noi
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
Primiti cu sorcova?
"Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-imbatraniti,
Peste vara primavara,
Ca un par, ca un mar,
Ca un fir de trandafir"
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
Aniversare 1 An
luna 14
Sarbatori fericite !!!
danutz spune:
Prin locurile mele natale se merge azi cu semanatul, adica se arunca cu o mana de grau sau orez prin casele oamenilor si se zice:
'SANATATE-N ANUL NOU SI LA ANU' CU SANATATE!
lA MULTI ANI!'
Io inca cica ma dreg, ca aseara am cam amestecat licorile, neste vin cu neste bere cu un pic de Metaxa si cu sampania de rigoare. Melanjul asta a fost minunat pe moment, dar acu' ma simt de parca m-a calcat trenu' in luna a 3-a fiind!
Ne-om auzi mai incolo, daca o sa am curaj sa parasesc baia!
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, 2008!!!!!
Sint la refacere..... atata am dansat, baut, mancat.... dar a fost super..... cel mai fain a fost dimineatza cand ne-am apucat de karaoke... n-as fi crezut ca voi ramane doar eu cantand pe la 8 dimineatza
Ma pregatesc sa plec spre casa si apoi diseara iarasi la chef ca nu am terminat sarmalele, piftia, friptura, salata boeuf, etc, etc...
Multa bafta si refacere grabnica
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ancader spune:
LA MULTI ANI!!!!
Bine ai venit 2008!!!!
Noi am petrecut super aseara. Andre nu a vrut sub nici o forma sa adoarma pana la 12 noaptea, asa ca l-a prins anul nou treaz, a fost super incantat de spectacolul de artificii, a fost si cu sorcova la tati, nas, unchi, a strans si ceva banet,si am reusit pe la 01.30 sa-l culcam, dupa care noi am plecat la o petrecere la niste prieteni(copilul a ramas cu soacra),m-am distrat pentru tot anul care a trecut, am,ce sa mai a fost super.
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
Donia spune:
La multi ani in 2008!
Am ajuns si noi Cristi nu a simtit nimic, a dormit tot timpul. Roxana s-a chinuit saraca sa stea treaza si am ciocnit impreuna un pahar de sampanie pentru copii, facuta din suc de mere... luati exemplu, ce metaxe, beri si alte amestecuri dubioase? Si uite acum ce bine ma simt... doar ca imi e puuuuutin cam somn, ca azi noapte am rezistat si eu pana la 1!
Azi planuim o ghiftuiala sanatoasa (?) la restaurantul chinezesc, cu fantasticele picioare de crab () si mai apoi un sanius, ca aici a nins frumusel, deci il lansam si pe Cristi pe partie... una mica, pitica, si flancat de parinti, desigur.
ruxandra, ai nervi tari! Vai, la Hotel Rwanda te uiti tu in noaptea de Rev? Da ceva Tom si Jerry nu se gasea pe acolo? Eu nu mai fac fata la filme din astea nicicum, daca nimeresc ceva la TV schimb canalul imediat si inca mai si intorc capul pana se schimba imaginile...
danutz, frumoase traditii... da' io ma gandeam ca daca mi-ar intra acum cineva in casa si mi-ar arunca o mana de grau... nu stiu cum as reactiona desi nu sunt curatenie freak
bamboletta, multumim de sorcova! Cu ce te servesc? Un cozonac, un suc?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ziggy spune:
LA MULTI ANI!
SANATATE MULTA VA DORESC IN 2008
De petrecut noi nu prea am petrecut, nu am avut cu cine sa lasam copilul pentru a ne distra putin, el a dormit de pe la 22, pe la 1 am atipit si noi, mai mult pentru ca stiam ca se va trezi de dimineata Calin.
alexandra_25 spune:
Mark a facut din nou temperatura.......39,2...e normal dupa atata antibiotic?Ne-am racit si noi si cred ca iar a luat raceala...chiar nu mai stiu ce sa fac....!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia