LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 6
adinazot spune:
ASIZA,drum bun,va pupam,aveti grija de voi!!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
Dbunny spune:
An nou fericit plin de bucurii si sanatate ca-i mai buna de cat toate tuturor minunatelor si fulguletilor!!
Alexandra ...exact asa am patit si eu cu buba...dar pe spate, si eram gravi de 3 luni nu-ti spun ce mai chiuiam in dispensar la curatare...vreo 10 zile am tot fost, dat nu i-am lasat sa extraga punga goala, mi-a fost foarte frica de cele 2 fire care trebuiau cusute pe viu data situatia gravidoasa...
Asiza drum bun sa aveti drum linistit si sa te conectezi repede!
Dani e ok dar nu doarme deloc bine noaptea e foarte agitat, asa ca intrerupem ventolinul si mandarinele!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
danutz spune:
La cumpana intre ani va urez sa aveti parte de tot ce va doriti: de sanatate, de multa liniste dar si de distractii, de un job bun si banos, de case frumoase si a voastre, de intregirea familiei, de un alt bebelus, de vacante si plimbari, de bani fara necazuri, de intelegere si iubire in doi sau unde nu-s doi, sa apara calul balan, afacerile sa merga si sa infloreasca, de doctori sa nu aveti nevoie si multa multa fericire!
Eu una-mi doresc sanatate multa, o casa mai mare, poate si un job mai bun (daca nu-l mainii pe Dumnezeu) si sa ma bucur in continuare de iubirea jumatatii mele!
Noi asteptam musafirii, sa inceapa petrecerea, sa curga sampania si sa ne revedem mahmure si fericite!
Asiza, drum bun, Denis nici sa nu simta, voua sa vi se para aproape si te asteptam cu vesti!
P.S. Intalneala e ON, contati pe mine!!!
a_deju spune:
dragele mele minunate, va doresc un nou an minunat , plin de toate cele bune si la cat mai multi de-acu' incolo, impreuna :)
dandusoooo, nu rata momentu' magic, confirm si eu zisele doniei, si-anume ca la doishpe (fix fix fix ) se indeplinesc dorintele :)) testat si aprobat (de asociatia medicilor dentisti din romania... ). asa ca da-i bataie :))
ktrinelu', m-am ras ca te-ai gandit fix la mine, n-am io puteri chiar atat de magice, oricat as incanta in pottereasca... dar daca te ajuta la ceva, mai stiu un fraier care muncea pe 24 (mihaiul, evident..), asa ca..e posibil :) mi-a placut mult mesajul tau de sfarsit de an
asiza, drum bun, sa ajungeti cu bine si va doresc o noua viata minunata!! sa nu ne uiti
acestea fiind zise, imi mut ochiul vigilent spre parcarea din fata lu' blocu', s-arunc cu cartofi in freza oricui i-o veni sa bubuie vreo nucleara taman sub geamu' cupilului :)))
va pup cu muuuuuuuult drag!!!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
bebinuta spune:
Minunatelor, am revenit in Timisoara de vineri, dar nu am reusit sa scriu si nici sa citesc prea mult.
Oricum nu am vrut sa ratez macar urarile de Anul Nou.
LA MULTI ANI!!! UN AN NOU FERICIT !!! TOT CE VA DORITI SA SE INDEPLINEASCA!!!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
ruxandra_sb spune:
La multi ani!
.. Sa te vaz 2008..
astia au cam terminat-o cu bubuiala si conu inca n-a dat ghiers..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
aka spune:
La Multi Ani 2008
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Donia spune:
Cum e in 2008? Sa venim si noi?
Cred ca mai stau in 2007 vreo cateva ore... ne distram inca prea bine, acum plec la artificii...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
Cum e in 2008? Sa venim si noi?
Ciudat.. tocmai am urmarit www.cinemarx.ro/filme/Hotel-Rwanda-1261.html" target="_blank">Hotel Rwanda, www.youtube.com/watch?v=mYwuXvA589A" target="_blank">trailer aici si sunt inca.. www.youtube.com/watch?v=zj47ap8mI54" target="_blank">A tribute to Paul Rusesabagina (Hotel Rwanda)
Da! Da! Va asteptam
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)