LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
Dia1609 spune:
teutz, sper sa nu urmeze cizmele la carat in gura! extraordinar ce copii inventivi avem :))
ktrinel, admirat julia si nametii de zapada! ce bine-i statea juliei in caruciorul papusii! noi cand ne-am intalnit cu bea si chinico, bea s-a asezat in caruciorul papusii si oana a plimbat-o ... dovada e in poze la chinico, care nu are cablu sa le descarece, asa ca ... le vedem mai la anu'! nu stiu cum a incaput julia in carucior, ca oana are unul tare asemanator (cumva l-a adus soacra din ro? ; si la noi tot soacra l-a cadorisit) si de abia isi baga funduletzul in el :)) ... pupam julia si mama si trimiteti niste zapada si la tm!
ruxandra, wow, ce mese pe conu'! tot asa s-o tina, macar cat e la munte!
Dia1609 spune:
donia, ce coincidenta, si noi tot in noaptea de anul nou am spus ca vrem bb... si oana nu s-a lasat mult asteptata :) ... asa ca dandusa, dati-i bataie, si sunt sigura ca bb2 va veni sa va intregeasca familia fericita!
gata, acum am disparut, ca mai am o gramada de treaba cat sotul e afara cu oana... deci:
LA MULTI ANI!, SA FITI FERICITE, IMPLINITE, SANATOASE ALATURI DE FULGULETI SI DE SOTI! SI SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!
ne auzim la anu'! pe toata lumea, inclusiv pe fetele din umbra :)
saryta spune:
Asiza - drum bun si sa te instalezi repede.
Dandusa - sper ca dorinta ta legata de bb2 sa se indeplineasca cat mai repede.
SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
auras_v spune:
LA MULTI ANI ! 2008 sa va aduca multa dragoste , fericire si sanatate , sa va bucurati de minunatii fulguleti si de restul familiilor voastre si sa vi se implineasca toate visele si dorintele ...
aka spune:
repede, repede cat inca doarme gazuta
multumesc ca ati avut rabdare sa cititi povestea noastra. mai ales ca nu am talent de povestitor deloc .
teutz venim si noi. sper sa mergem undeva la caldura.
dandusa imi pare tare rau ca nu mananca Crinuta. stiu cum e cu stresul din cauza asta, si eu zic sa nu ma necajesc dar cand vad ca nu vrea...ii dau bonnisan de ieri si azi a mancat cateva lingurite in plus. sper sa fie un pas spre revenirea apetitului. bafta la bb2. si totusi nu ai pe cineva sa-ti tina cartea de munca, ca banutii aia sunt putini dar sunt buni in situatii de urgenta...
Tudor de shoshica
Anateo
Asiza drum bun si sa ne revedem cu bine .
ce imi doresc. in primul rand sanatate pentru toti membrii familiei, mai multa intelegere din partea celor din jur, rabdare, un nou job, parca as vrea si niste bani pentru un teren pe undeva pe la munte prin locuri neumblate.
in noaptea asta stam acasa cu Cristina. doar noi 3.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
aka spune:
minunatelor, pentru noul an va dorim multa sanatate, fericire si multe bucurii alaturi de fulguleti si familiile voastre. va pupam cu drag pe toate
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
adinazot spune:
Dragele mele mamici si dragi fulguleti ,noi va dorim din SUFLET un AN NOU FERICIT,CU MULTE IMPLINIRI,SANATATE MULTA SI IMPLINIRI!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
doradora spune:
va dorim sa aveti in an numai cu bucurii de la fulguleti! distractie placuta la noapte mamicilor si taticilor, nu bebicilor, ei trebuie sa faca nani! va pupam si ne vedem la anul! LA MULTI ANI!
chris + alexandra
bebeii nostri
alexandra_25 spune:
"La Multi Ani" mamici...tatici si fulguleti...sa aveti un an nou plin de impliniri,bucurii si sanatate!
Mark e mult mai bine,am fost cu el la control...trebuie sa continuam cu antibioticul...in schimb eu am patit-o....mi-a iesit o bubita pe burta...mi s-a inflamat...ieri am fost la urgenta...mi-a facut o incizie si mi-a curatat....a fost atata de adanc puroiul incat mi-a facut o gaura...merg in fiecare zi la pansat si dupa ce se curata trebuie sa-mi puna 2 fire...iau antibiotic injectabil...asa ca mai rau nu se poate!
Acum chiar ca ceea ce imi doresc in noul an e numai sanatate!
Asiza...drum bun si o sa ma gandesc la voi!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Yagmur spune:
LA MULTI ANI! 2008 sa fie si mai perfect decat 2007. Sa avem copii sanatosi, mancaciosi, veseli, plimbareti. Tot ce va doriti sa se implineasca.
Ce imi doresc eu: un copil sanatos, un job mai bun si in capitala, printul calare
Ne vedem pe 2....
Va pup pe fiecare in parte si sa stiti ca ma gandesc la voi, chiar daca apar rar cand ajung intr-o casa de oameni cu net.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca