Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 19
OanaRusu spune:
Am actualizat prin listutza ![]()
Ati observat ca jumatate dintre burtici avem primul prunc in 2006? ![]()
O sapatamana grozava!!
PS Ada, m-au palit si pe mine dimineata greturi..... na ce chestie.... da' au pierit in termen rezonabil ![]()
Oana
19+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Bun venit Anca si boariu30 

Sper sa va placa aici ![]()
Oana
19+, mamica de
vela spune:
boariu30, bine ai venit.Vad ca si tu speri sa fie mai usor.Curaj, cum a spus si danybv, chiar daca nu e mai usor e mai repede.La mine e si diferenta mare fata de prima nastere, sper ca in 11 ani s-o mai fi schimbat cate ceva.
Noi mai avem un pic si suntem gata si cu bagajul de spital.
Am citit pe undeva ca in loc de clisma se poate folosi un laxativ bun, stiti ceva?Oare permit astia prin spitale?
vela
37+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
danybv spune:
Acina, multumesc mult.
Mie mi-au facut clisma la spital cand am ajuns , nu e prea placuta dar n-ai incotro.Pup fetele.sarcini usoare in continuare.
danybv
Mamy de
Maria si
Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
Ada_S spune:
Anca si boariu30, bine ati venit.
Eu sunt de parere ca e mai bine clisma, laxativele pot da dureri de intestine in timp ce clisma e de moment, ce-i drept e neplacut.........
Fetelor stiti ce am observat in listuta
ca toate gravidutele din cele care stiu sexul copilului au fetite in burtica......cel putin deocamdata.........sa vedem pana la final cand vom sti toate ce avem in burtik.
Aaaaaaaa si s-au nascut si 3 fetite pana acum.
Eu as fi fericita sa am si o fetita![]()
Ada
12+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Ada_S spune:
OanaRusu, ai mancat ceva ce nu ti-a picat bine? Eu sper ca la 19 saptamani sa nu am probl de genul asta.
Eu nu mai vomit dar imi este rau in continuare.
Pt ca te ocupi de listuta.
Ada
12+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
OanaRusu spune:
Ada, am baut obisnuitul lapte cu inca - habar n-am ce mi-a venit asa brusc - insa nici pe masina nu ma simt grozav uneori, mai ales cand vremea e foarte urata afara - dimineata era umed si ceata deasa, vad ca vremea rea imi intensifica senzatia de rau.
Si mi-a trecut dupa iaurt - eu care inainte de sarcina asta n-am mancat iaurt simplu nici tinuta la nas ![]()
O sa scapi tu mai iute
doar ai organismul tau
nu zanatecul meu ![]()
Despre clisma, sa stiti ca eu una mi-am pus supozitor cu glicerina seara - ca eram cu termen depasit si oricum stiam ca va fi cezariana si ca ma interneaza in ziua urmatoare - asa ca mi-am golit f bine intestinul seara precedenta - adica duminica.
Luni dimineata m-a internat, da' n-a vrut Paul afara nici cu fanfara, asa ca 2 zile am trait cu apa, 2 banane si o jumatate de corn - nu mi-au mai facut nici o clisma. Miercuri pe la pranz mi s-a declansat, m-am dilatat si am intrat in cezariana - la Tg Mures nu se face "la rece" (nedeclansata nasterea, adica fara 3-4 cm dilatatie) decat la hipertensiunea mamei sau alte belele - noi amandoi sanatosi, placenta tanara, pana nu m-am dilatat nici vorba de bisturiu.
Si dupa nastere mi-au dat voie sa-mi pun supozitor cu glicerina pt primul scaun - da' din fericire n-a fost nevoie, aveam la mine si am dat la altele ![]()
Insa intreaba vela pe medicul tau de supozitoare
ca eu precis nu-s medic sa fac recomandari ![]()
Oana
19+, mamica de
mariaanna spune:
Buna,fetelor!
Din nou, la apel!Multumesc fetelor care se intereseaza de mine :Cristinagoji si cami.Sunt bine.Inca nu m-am recuperat fizic.Asta va dura ...Multumesc pentru urarile de bb2, dar peste cel putin 6 luni voi indrazni...
IrinaL, felicitari, mamico!
Cricri, boariu, bun venit printre noi!
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara , daca e cazul, sau crestere placuta copiilor vostri!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
m_floruta spune:
Am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar dupa ce am primit invitatia de la o prietena care deja si-a comandat si primit de la ei lucrurile dorite,am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile interesate,sa profitam cu toate.
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza :)
Pupici la burtici,mamici si puiuti :x
jozsaerika spune:
buna fetelor 
ma pot inscrie si eu in randul vostru? bb2 are DPN pe 26 mai si nu vrea sa se arate inca ce este
...speram ca fetita 
va pupam
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze