Mamici ce asteapta al doilea copil (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Danybv, felicitari a fost greu dar a meritat Maria e o scumpica.
Scuze ca insist, totusi in comparatie cu prima nastere nu a fost mai usor? Andrei ce greutate avea la nastere?

vela36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Ada,multumesc de galerie, totusi sa mai asteptam un pic, v-am zis ca trebuie s-o astept pe dr sa vina din strainatate, cel putin eu nu stiu Alexia ce parere are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

cricri77 bine ai venit la noi, iti doresc sedere placuta.

Vela am zis ca o pregatim doar, Alexia mai are de stat un piculet acolo.Pana atunci facem repetitii

Ada 11+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ada_s , saru`mana .
Vela, Andrei a avut la nastere ; 3, 500 g si Maria tot la fel : 3,500 g.Intradevar la Maria a fost mai usoara nasterea a durat mai putin ca timp dar durerile la fel de mari .Da bine ca a trecut , acum asteptam sa creasca .

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Ada, maine intru in saptamana 38, deci Alexia e la termen si se poate sa nasc in orice moment, dar mi-e un pic frica ca a plecat dr si e drept ca am nevoie de incurajari chiar daca nu recunosc.
Danybv, multumesc de raspuns, imi fac si eu tot felul de scenarii si incerc sa compar prima sarcina cu a doua.La prima sarcina Vlad a avut 4kg si ma gandeam ca Alexia o sa fie un pic mai mica dar dupa cum imi creste burta cred ca o sa fie la fel ca fratele ei.Bineinteles ca ma bucura evolutia ei dar ma gandesc si la momentul nasterii.....
Anca, bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boariu30 spune:

buna fetelor
si eu sunt mamica de baietel din 25.03.2006 si acum astept o fetita!, azi- maine- poimaine, termenul este sfarsitul lunii!
la voi cum a fost adoua? a venit mai repede si mai usor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Danybv, sa-ti traiasca minunile!!! Ai doi copii extraordinari!
M-am umplut de emotie vazand-o pe Maria, asa mititica si scumpica. Sa fiti sanatoase amandoua!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
8+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Danybv sa va traiasca inca o data papusica .. e scumpa tare si chiar daca ai trecut prin niste momente nu prea placute rezultatul e .. superb!!

Cricri bine ai venit!! sarcina usoara in continuare!!

Irinal felicitari!! sa va traiasca papusica Ileana!! abia asteptam poze si pozici.

Vela mai stam putinel sa se intoarca medicul tau si facem galerie curand, da?

Boariu bine ai venit si tu si facem galerie curand pentru nastere usoara!!

Cami 24+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele.Noi am avut o noapte mai buna din partea colicilor sa dea DD sa fie din ce in ce mai usor ca este mai bine.Maria papa mult lapte ,Andrei sta numai pe langa ea si o admira
CamiM , ClaudiaH , Vela saru`mana pentru felicitari , sa va daruiasca si voua Dumnezeu bebei sanatosi de care sa va bucurati.

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Irina felicitari , sa-ti traiasca printesa !
Dany te-ai chinuit pt Maria dar merita, rezultatul e super.Am vazut pozele.
Oana te rog baga-ma si pe mine in listuta cu DPN 29 mai si du carut roz.iubita din burtica se va numai-Ana.Saru'mana.
In rest suntem bine, miercuri mergem la eco morfologica, va mai povestesc dupa .
Pupicei tuturor.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput