Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 17
danybv spune:
Pup toate fetele si va multumesc pentru sustinere si urari.Eu mi-am mai revenit un pic asta dupa ce ieri am stat numai in pat .Bebelusa are inca colici , este tare greu ca plange si chiar nu am cum s-o ajut mai mult decat sa-i dau tratament si sa astept sa-i treaca .Din cauza oboselii si a stresului si productia de lapte scade si nu fac fata doar cu sanul trebuie sa-i dau si supliment ca altfel cred ca nici n-as mai sta in casa de cat urla dupa papa.
Am reusit si am pus si eu cateva poze cu Maria.
Va pup si va doresc o zi frumoasa alaturi de cei dragi voua.
danybv
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
MARIA
POZE MARIA
OanaRusu spune:
Danybv, pentru mine a mers fff bine ceaiul pt mamici de la Humana si, ceva mai bine, cel de la Hipp.
Asta pe langa ceai de chimen zilnic ![]()
Nu vreau sa te bat la cap, eu am avut pb cu lactatia la Paul si am gasit tot felul de trucuri - dc vrei, iti povestesc 
Oana
18+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by danybv
Pup toate fetele si va multumesc pentru sustinere si urari.Eu mi-am mai revenit un pic asta dupa ce ieri am stat numai in pat .Bebelusa are inca colici , este tare greu ca plange si chiar nu am cum s-o ajut mai mult decat sa-i dau tratament si sa astept sa-i treaca .Din cauza oboselii si a stresului si productia de lapte scade si nu fac fata doar cu sanul trebuie sa-i dau si supliment ca altfel cred ca nici n-as mai sta in casa de cat urla dupa papa.
Am reusit si am pus si eu cateva poze cu Maria.
Va pup si va doresc o zi frumoasa alaturi de cei dragi voua.
danybv
http://community.webshots.com/user/danybvMARIA
POZE MARIA
pe Maria, ce frumusete mica
, uf, parca nu mai am rabdare sa am bebe asa mic si scump!!Sa creasca mare si sanatoasa!!

Oana
18+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
OanaRusu,
acum vad ca parca i-au mai trecut colicii putin .Iar cu laptele ii dau sa suga la ambii sani si uneori ii mai dau seara completare : nu se satura, este o mncacioasa .
In rest totul este bine acum .O sa vezi ca dupa ce nasti te obisnuiesti cu bebe mic .
danybv
MARIA
POZE MARIA
OanaRusu spune:
Nici nu-i vorba sa nu ma invat cu bebe mic... adica sa-mi re-amintesc...
Acum abia il pot prinde pe Paul sa-l pupacesc- doar cand are el feeling mamos vine (noroc ca ii vine suficient de des
), asa ca pe bebe mic il pot pupacii cat vreau pana creste ![]()
Oana
18+, mamica de
cricri77 spune:
Buna fetelor,
sunt noua aici, am un baietel de aproape 2 ani si in 23 iulie asteptam al 2lea bebe.
M-as bucura sa povestesc cu voi, noi ne-am mutat de doua luni in Cluj si din pacate nu cunosc aici mamici sau gravide.
Va salut pe toti si va doresc la toti multa santate la copii si la bebelusii din burtica.
OanaRusu spune:
Ia uitati ce am gasit eu ![]()
IrinaL19.01.2008(ora 14:25)- 40s+1z - natural.
Ileana - 3900g
Felicitari Irina!!!!

Sa creasca mare, sa pape bine si sa vii sa ne povestesti!!!
Oana
18+, mamica de
danybv spune:
Ai perfecta dreptate si la mine pe Andrei abia reusesc sa-l dragalesc pe cand cu Maria 
fac ce vreau .
danybv
MARIA
POZE MARIA
danybv spune:
Si iata ca a sosit si ziua in care trebuie sa va spun si povestea nasterii Mariei :,,In data de 10 ianuarie adica joi dimineata am plecat la Brasov ca sa nasc .Binenteles ca pe drum am avut de intampinat multe obstacole: ceata foarte deasa pana la Ploiesti, pe urma ceva probleme la masina dar am reusit si am ajuns cu ea la service auto si am reparat-o si uite asa am ajuns seara la ora 17 la Bv.Vineri dimineata pe la ora 3 m-am dus la baie si acolo am observat pe chilot ca am o scurgere cam deosebita si mi-am dat seama ca era acel dop mult asteptat (dopul gelatinos)si am observat ca am contractie din 5 in 5 minute si era chiar dureroasa.Am mers linistita in pat si nu am dat inca alarma in casa .Am stat asa cam 1 ora si ceva tot urmarind ceasul sa vad contractiile daca sunt regulate sau nu .Pe la ora 6 dimineata am vazut ca deja incepeau sa fie mai dese si asa ca mi-am trezit sotul si l-am anuntat asa finut : "taty am contractii in curand voi naste " sa-l fi vazut pe sotul meu ce linistit era .M-am imbracat si mi-am luat bagajelul si am plecat la maternitate.
Am asteptat la urgenta a venit dr si m-a consultat si mi-a zis :pai nasteti cat de curand ... mi-a spus ca am dilatatia de 4-5 cm deja .Asta se intampla la ora 7 dimineata.La ora 8:30 a venit o doamna dr si m-a suit pe masa si mi-a rupt membranele (apa) tin sa va zic ca a fost ingrozitor de dureros .Pe urma m-au pus sa stau in pat si mi-au bagat o perfuzie ca sa grabeasca nasterea mai repede ca nu avea rost sa stau pana seara sa astept sa nasc.Perfuzia au pus-o pe la ora 10 si pana la 12 au fost acele dureri ingrozitoare cand se coboara bebe in bazin ...doamne nu am sa uit prin ce dureri am trecut, pur si simplu nu-mi mai simteam spatele si burta ziceai ca ma taie cineva cu cutitul .Am inceput sa merg prin sala cu tot cu perfuzie dupa mine numai puteam de dureri , asistenta care ma supraveghea imi tot zicea sa nu ma screm dar in ultima faza nici nu mai puteam sa-mi controlez corpul si psihicul de la acele dureri, am reusit sa-mi rup colul uterin putin si binenteles ca nu am scapat nici de ciorchinele de hemoroizi.Pe la 12 si 10 minute a inceput nasterea care a avut trei reprize de impingere si la a treia impingere mi-am vazut printesa cum iese : a fost ceva deosebit.Am uitat sa va zic ca mi-au facut o serie de injectii : 3 in burta ca sa inmoaie colul, in putulica 2 si in mana 1 perfuzie , si inca 2 nu stiu pentru ce anume.M-au cusut jos doar un pic am doar doua ate care se vor topi singure.Cel mai important este ca bebelusa este sanatoasa si ma bucur ca am scapat de durerile nasterii....Deci cam asa a decurs nasterea .
danybv
MARIA
POZE MARIA
Ada_S spune:
Ce de vesti bune!!!!De bucurie m-a lasat si raul un pic.
Danybv felicitari pt printesa e foarte frumoasa.
Irinal felicitari si tie, asteptam fotografii si sa ne povestesti si tu cum a fost.
Vela, tu urmezi acum, pregatim galeria.

OanaRusu
, nu am reusit sa vad pozele, am citit doar povestea nasterii. Impresionanta poveste. M-a amuzat faza cu rujul, mai ales ca am o amintire de la o prietena din TG Mures. Eram cu mama in spital pt operatie si atunci am cunoscut-o, inainte de operatie toata lumea era stresata numai ea se farda si era inebunita ca nu isi gaseste rujul preferat si deja au venit sa o duca la operatie.Atunci am zis ca nu e ceva in regula cu ea.........dar nu e asa am devenit prietene foarte bune, inca mai tinem legatura.
Big kiss si pt fetele care m-au sustinut si mi-au dat sfaturi. Sper ca pe la 15 saptamani sa scap de aceste greturi. In legatura cu ingrasatul, trebuie sa spun ca si eu am luat aproape 4kg dar nu stiu cum ca abia mananc.De la prima sarcina am ramas cu 7kg in plus dar atunci am luat vre-o 34kg(asta cu regim).
Sper sa pot scrie mai des.
pt toate mamicile.
Ada
11+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2