* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (104) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, uite si eu p eaici!

LUMI, felicitari pentru clopotel!! ce de mamici se aduna...

mariaanna, nu-ti fa griji, stiu ca vrei sa ne menajezi de povesti triste, dar cand ne-am adunat aici ne-am asumat ca pot aparea povesti triste, si am mai trecut prin ele, suntem aici pentru tine si nu trebuie sa te simti singura sau, doamne fereste, ca deranjezi. Stiu ca sotul si copilul tau sunt langa tine si asta conteaza enorm!!

deci am fost pe la angi, e ca o floare, sta turceste, se ridica, se misca, foarte bine recuperarea dupa cezariana. azi a inceput sa-i vina colostru, in curand laptic, ce mai, tot tacamu'
pe contrul comun de poze (adica aici http://www.flickr.com/photos/22011381@N06/sets/72157603584829421/ ) aveti poze cu Mihai Viktor si mami, cum il hraneste cu seringa -pe moment

cam atat, fug acuma, revin

Monica 39s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

andradda, miki_mamica , geo_ionita, lumi, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi!!

monica, ce dulce este bebe viktor .. cred ca angi e super fericita!!!

39+ EVA MARIA
AMR 7 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dragi zuzici,

astazi am trebaluit de mama focului si nu am avut timp sa intru. ierri am fost in vizite la mama si apoi la niste prieteni ... unde am papat fripturica cu usturoi si cartofi praji si cu cola .. si noaptea am dormit cam nasol .. plus ca m-am deranjat la stomac .. in fine ..

azi am pregatit niste salate ptr revelion si mai am de impachetat tortul .. am facut diplomat .. o sa pun pozuci .. asta imi place cel mai mult .. e asa racoritor .. yummyy ..

mai am sa fac putin curat si gata .. ma relaxez ..

bebelina vad ca e cuminte, Doamne ajuta sa fie asa pana pe 5 ianuarie.

ma duc sa vad daca s-a racit crema ca sa impachetez tortutul .. revin ..

39+ EVA MARIA
AMR 7 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Yuuuhuuu! Ce frumos e Viktorash a lu' Angelique... Papa din seringa, ca un pisoi Seamana cu mami lui, bucatica rupta! Hihihih!

36+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

va vine sa crede-ti ca am intrat la fix pt a putea sa il vad si eu pe bebe Viktor ....ce dulce mic este ,felicitari inca o data Angi pt minunatul bebelus
eu nu mai pot sta sa citesc capitolele din urma ...asta este ,nu am voie sa stau in fund asa ca o sa intru regulat sa postez cateceva ca sa nu va face-ti griji din cauza mea dar mai mult nu mai pot ,suntem bine dar mai trebuie sa treaca ceva timp .....nu stiu daca intru maine asa ca......

UN AN NOU PLIN DE FERICIRE ,SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME,NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI

[blue]CATE UN PUPIC PENTRU FIECARE ZUZA[/blue]

32+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Irina...

Sa te lamuresc de ce rad. La mine principiul ala cu lasatul burtii nu se poate aplica. Si nici bagatul unei palme intre sani si burta. Pentru simplul motiv ca eu am o burta de gravida de 5-6 luni acum, in prag de nastere. Dar doctorul meu mi-a spus ca urmatorul control e pe 9 ianuarie si atunci, daca corpul a inceput niste pregatiri de gen contractii subtile sau col macar putin dilatat sau inmuiat (sper sa ma lase sa scriu inmu-iat ), ma opreste in spital si ma ajuta cu o supa de medicamente, ceva. Ceea ce ne linisteste pe amandoi (pe mine si pe al meu sot). Pe mine ca mi-era groaza cand ma gandeam ca ud salteaua (am o relaxa si mi-era ca mi se rupe apa in pat - dar FIX in pat, nu stiu de ce), iar pe Dani ca ninge puternic in perioada aia si nu avem cum sa iesim cu masina din curte. Si se gandea deja pe cine stim noi cu "jip", dar care sa faca si sub 10 minute pana la noi de cand il anuntam. Mda... asa ca nu va fi nastere indusa "la rece", sa zic asa, dar nici naturala 100%. Plus ca orice doctor cred ca functioneaza mai prietenos si mai bine cand nu-l trezesti la 3 dimineata din somnul cel mai dulce.

Cat despre pregatit... acum mi-am terminat dosarul cu toate analizele, am spalat o caruta de lucrusoare, dar mai am dupa Anul Nou. Apoi intru la calcat. Personal? O sa ma epilez cum voi putea, imi voi spala parul si nu voi uita sa imi pun macar un creion negru la mine si un strugurel de buze. Asta daca nu ma apuca nasterea pana pe 9.

quote:
Originally posted by IrinaL
Creato, de unde a stiut dr. ca nasti mai devreme? Adica ce semne sunt? Crezi ca e asa decisiv lasatul burtii? Eu m-am pregatit oricum, mai am sa-mi pensez sprancenele, ca nu pot sa nasc asa neglijenta...

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Clopotel cu nume de domnitor celebru, bine ai venit pe lume!!!! Lumsta, ne bucuram extrem de tare ca te-ai alaturat mamicilor cu bebelusi fabricatie 2007! Sa fie intr-un ceas bun! Ca tot ziceau fetele ca s-au terminat nasterile de anul acesta!

quote:
Originally posted by lumsta

hello fetelor!

am un piticot de 3 kg si 51 cm...nascut natural!

Rares Stefan(dn 27 dec 2007) e cumintel si dulce foc...iar mama e fericita, si se reface!

va pup! sa aveti nasteri usoare!

LUMI cu RARES STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

Irlandeza, dar o sa-ti faca anestezie, nu? Ca atunci nu te doare, e altceva decat la controlul ala manual... Oricum, iti tin pumnii, ai tras si tu sarcina asta...

Irina 37+Ileana

Sper sa-mi faca epidurala. Altfel nu stiu daca rezist.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 4 zile ?!?!

Mergi la inceput

Dolofanelul Viktoras e superb!!!! Iar Angi arata chiar foarte bine! Se vede treaba ca s-a spalat pe par, si-a facut manichiura, pedichiura si alte cele.

Multumim de pozisoare, cam putine, dar sa speram ca Angi ne va pune mai multe.

Am remarcat si intoarcerea Ceskai. Bine ai revenit cu tot cu bebe Benji. Stiam povestea, ne pare rau ca ai suferit atata timp, dar important e ca ai avut toata familia alaturi de tine si, astfel ai trecut mai usor peste acea zi jumate' de travaliu.

Asteptam povestea nasterii si reactiile la cald cand l-ai vazut pe bebe Benji.

Acestea fiind spuse.. eu ma retrag. Mai am de intins o masina si apoi m-as baga la un Heroes.

Ne auzim!

PS: azi terminam si noi saptamana 37, de maine sarcina e considerata la termen si putem naste oricand in siguranta. Psihic, e confortabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Pentru Irlandeza...
Cum ai facut sa iti apara numai seturile de poze pe pagina principala? Vorbesc de flickr... Mie imi apar toate pozele insirate si pe margine "albumele"
In alta ordine de idei, tare frumoase pozicile, hihi! Cata coama ai si e rosie, de Irlandeza autentica... Cum te descurci cu atata par? Ca eu rup jumate din el la baie...
Ce frumosi sunteti voi doi... Dar ce e sotul tau? Ca am vazut ca ai poze cu el in concert... Canta la vreun instrument/ e dirijor? Oricum e tare fain sa ai asa o mandrie... Felicitari!

36+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput