* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (104) *
Raspunsuri - Pagina 15
irinouka spune:
CESKAAAAAAAAA!!!
bine-ai revenit! suntem informate, stim despre nasterea lui benji si ca ai trecut prin momente destul de grele!
te imbratisez tare-tare si de-abia astept sa citesc jurnalul din spital!
irina
38
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
IrinaL spune:
Felicitari, Lumi, sa-ti traiasca odorasul!
Ceska, felicitari si tie si numai bine pentru bb Benji. Vrem povesti despre nastere si vrem si poze si multe vesti bune de la voi.
Irina 37+
Ileana
grati.ela spune:
1. fetelor,la ceza trecuta dr m-a pus sa ma demachiez, sa-mi sterg lacul de pe unghii...freza Dnei Fofo era facuta cu simt de raspundere dar tot am beneficiat de o berbereala inclusiv pe burtik.
Acum am mai imbatranit si asa mi-e o jale sa ma arat nemachiata...voi avea toate cele facute si curatzite dar fara picturi...
2. asta noapte am visat ca imi luasem bilet pentru Brazilia...avion de pe Otopeni (desi n-am calcat vreodata pe acolo), cazare la hotel de 5 stele...numai ca domnul sotz a intarziat cu dusul la aeroport si am pierdut avionul...eram un pachet de nervi, tunam si fulgeram, cautam o alta cursa in acea zi si deodata am avut o revelatie: unde Doamne ma duceam eu insarcinata in 9 luni?! Si m-am trezit...tot eram furioasa pe sotz si el nu avea habar de ce.
3. am facut shpagatul in baie si ma dor ligamentele de la coana Fofo...
4. eu am groaza momentului in care de buna voie si nesilita de nimeni voi intra in sala de operatie...asta e partea cea mai nashpa...imi amintesc ce imagini de MASH erau la Braila: masa de operatie ingusta care scartzaia, scarita de metal cu pete de rugina, un borcan mare ca de muraturi deasupra mesei, o chiuveta trista intr-un colt, un cantar balantza langa...moshuletul meu gineco imbracat in alb si coana anestezista..lipoveanca roscata total neinspiranta. Acum macar va fi mai modern...doctorasul tanar si ametitor de frumos, anestezistul si el tinerel (nu e tocmai pe gustul meu...are nasul cam mare)....
5. Iry, anestezist bun caruia ii iese epidurala la Filantropia este dr. Soare.
6. Va mai scriu...aaaa! a fost super malube!
35+ Tudor Gabriel
AMR 28 de zile
grati.ela spune:
Felicitari Lumi pentru flacauashul STefanutz! Sa fiti sanatosi!
35+ Tudor Gabriel
AMR 28 de zile
grati.ela spune:
Urari de bine si lui bebe Luca de Miky-mami. Sa va bucurati de copilash si sa-i dea Dumnezeu sanatate si mult noroc!
35+ Tudor Gabriel
AMR 28 de zile
Mitsu-bishu spune:
Na, ca sunt si eu cat de cat la curent... Am citit tot tot tot ce ati scris de la ... 5 cand m-am culcat eu
la ora asta...
Anyway... Nu tineam neaparat sa postez ceva, dar am fost putin socata de mesajul mariaannei...
mariaanna, pe langa faptul ca m-a uimit ca ai revenit asa de repede si ai intrat glontz pe forum... Cata putere poti avea! Da, e putin trist ce ai scris, dar noi cunosteam povestea inca de dinainte de a intra tu si nu ne-ai facut rau, ne-ai lamurit putin si ne-ai invatat sa apreciem si mai mult minunile pe care le avem in burtici... Nu vreau sa fiu cruda. Tu suferi enorm acum, imi dau seama - si mie mi se intampla sa nu mai miste bb pentru un timp si ma pun pe un bocit si ma apuca o jale sora cu dorinta de sinucidere.. Ca eu nu mai am un alt copilutz care sa imi aline durerea... Si mi se pare aiurea ca nu vrei sa mai intri sa mai scrii, ca si tu esti mamica, chiar daca fetitsa ta s-a decis sa fie ingerash... Capul sus si gandeste-te ca esti femeie si ai darul minunat de a aduce vieti pe lume... Si poti sa mai faci daca iti doresti cu adevarat si iti vei infrange teama de o noua lovitura....
si sper sa fii la fel de tare si de lucida in continuare!!! Si succes in a ramane inca o data
!!!
36+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
gattasalvaje spune:
Hello Zuzele !
Geo Ionita , sa-ti traiasca Clopotzelul venit in ziua sfanta a Craciunului ! 

Se spune ca micutzii nascuti in ziua de Craciun sunt niste copii luminati .
Mai , Sara mea mica e o minune de copil...ptiuu sa nu-i fie de deochi !, e asa cuminte...doarme in reprize de 4-6 ore , se trezeste , urla de foame , o pun repede la san , mananca cu pofta 20-30 min. dupa care adoarme frumos si se mai trezeste iar dupa 4-6 ore.
Azi noapte s-a trezit pe la 12.30 , apoi la 5.30 ...boierie ! Am timp o gramada sa ma ocup si de mine , plus ca o am pe mama care vine zilnic si ma ajuta, n-am taine cu curatenia , cu gatitul...eu ma ocup numai de mine si de copil . De-ar tine asa...pai sa tot faci copii !
Mitsu Bishu , te plangeai de tensiune mica ...epidurala poti face chiar si in conditiile aste , iti baga efedrina sa-ti ridice tensiunea si esti monitorizata tot timpul. Cat despre gandurile tale negre si biletelele pe care vrei sa le lasi...scoate-ti-le din cap...gandeste pozitiv !
Eliza , decorurile tale de Craciun m-au lasat paff ! Esti cumva decoratoare ? Si sa nu-mi spui ca pozele acelea outdoor erau din gradina ta...pur si simplu minunate !
Monica Doc , si tu mai ai un picutz pana la termen...si chestia cu burtica coborata in preajma nasterii nu se aplica in toate cazurile. Burtica mea nu a coborat decat in ultima jumatate de ora de travaliu.
Doamne , Marianna ...acum ti-am citit povestea , m-am cutremurat ...de cata suferinta ai avut parte ...! In timpul sarcinii n-ai facut nicio eco 3D , nu s-a vazut malformatia ? in fine...intrebarile si presupunerile acum nu-si au rostul...Dumnezeu a avut un plan foarte crud pentru tine. Te admir pentru taria ta si pentru faptul ca nu te dai batuta ...trebuie sa apara si soarele pe strada voastra !
Irlandeza , mai cate probleme ai avut tu in sarcina asta , saracutza de tine...motanica ta ar trebui sa-ti ridice o statuie cand va fi mare !
Ceska , bine ai revenit !Sa-ti traiasca bebe BENJI, sa pape la tzatza , nu te descuraja...orice inceput e greu . Incearca sa-l hranesti la san exclusiv, bea multa bere fara alcool...este o minune pt lactatie , cel putin la mine.
Waaw , inca un clopotzel ...Lumsta , sa-ti traiasca Rares Stefan , sa creasca mare si sanatos !

Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Mitsu-bishu spune:
Hello, Gatta! Merci de incurajare, cred ca o sa stie doctorul ce sa imi bage, ca eu nu o sa tin minte
... Mi-au mai trecut cat de cat gandurile negre.
Altceva voiam sa spun... M-am uitat iar la galushcutza ta pufoasa la pozici si am vazut ca inca o tii cu manushele (in poza de pe pat, tu in tricoul cu England, ea in... manusi, ca's mai mari decat ea
)... Inca nu ai voie sa ii tai unghiutele sau cum? Sau sunt anti-frig? 
36+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
ginnette spune:
IrinaL,
Da, sunt fire care se absorb (desi, nu cred c-ar mai fi contat dak erau din ata "normala").
Mariaanna
D-zeu te va rasplati pentru puterea de care dai dovada ca sa treci peste aceasta trista intamplare.
Nu ai deranjat pe nimeni cu nimik; cum au spus si fetele, aici impartasim si bucuriile si durerile
Acum, mandra mea doarme - asa face ziua: mananca si doarme, si noaptea ne plimbam prin camera; oricum, cred ca ma'excrocheaza' putin, sentimental: trage cate-un chiot, alerg si o iau in brate si apoi, incepe sa rada (ma rog, sa schiteze un zambet de babutza).
E asa dragalasa ca ma topesc
!
Roxana si Adela
!
Ingerasul nostru
Poze
grati.ela spune:
Ce Adelutza frumushik aveti! Sa-i dea Dumnezeu sanatate,noroc si multa iubire!
35+ Tudor Gabriel
AMR 28 de zile