* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (104) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

laura ioana, ce putin mai e si la tine!!! iar ma apuca induiosarea si ma gandesc ce furmos e sa stii ziua in care iti vei vedea bebelul. imi plac programarile astea, ceva de speriat!
pregatim galeria, sa stii. sa nu iti fie frica, n-ai voie! si, mama-mama, ce curioasa sunt sa aflu ce ai ascuns in burtica timp de noua luni!!!!!!!!!!

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

irlandeza, cel mai bine cred ca ar fi sa beau un guiness de la tine si unul de la mine. ca sa fie treaba treaba. :-) si poate cate unul impreuna prin 2009, cand sunt sanse mari sa ajung pe-acolo, pe taramurile tale verzi. :-)

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irinouka, It's a deal !!!!

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 4 zile ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Mariaanna, . Te admir mult, esti tare curajoasa si sunt sigura ca toata suferinta ta va fi compensata pana la urma. O sa depasesti impreuna cu familia momentul greu si sper sa aflam cat de curand vesti bune. Mii de imbratisari.

Creato, de unde a stiut dr. ca nasti mai devreme? Adica ce semne sunt? Crezi ca e asa decisiv lasatul burtii? Eu m-am pregatit oricum, mai am sa-mi pensez sprancenele, ca nu pot sa nasc asa neglijenta...

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Laura Ioana, ai cerut tu cezariana? Sau cum?

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Irlandeza, dar o sa-ti faca anestezie, nu? Ca atunci nu te doare, e altceva decat la controlul ala manual... Oricum, iti tin pumnii, ai tras si tu sarcina asta...

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna tuturor zuzelor!
Si LA MULTI ANI!
E primul mesaj ce il postez fara sa fi citit capitolele ratate.
Pot spune doar atat ca "teoretic" nu ma incadrez la acest capitol. Sunt mamica de decembrie 2007-asa cum mi-am dorit!
Nu stiu daca Angelique v-a informat?!
Pe 23 dec 2007 in a doua zi a zodiei Capricorn la 23:26 -aproape in ajun de Craciun- a venit pe lume fiul nostru BENJAMIN.
3000g, 47 cm, circ cap 36cm. Scor APGAR 8-10-10. Travaliu lung dar care a meritat-desi spre final declaram sa auda tot spitalul ca nu mai vreu! Inteleg acuma pe oricine spunea ce grozav e sa fii mamica in ciuda tuturor greutatilor in sarcina sau la nastere. Nu regret nici o milisecunda toata truda si efortul din spital. Mi-a fost alaturi de la inceput si pana la final sotul si chiar socrii si-au intrerupt concediul si soacra a venit la spital in ultima noapte a stat 8 h cu mine chiar la timp sa prinda venirea pe lume a celui de-al doilea nepot. Prezentat de tatic cu f multa mandrie.
Nastere grea, cu anestezie si perfuzie pt dilatatie apoi epiziotomie le-am facut pe toate. Mai putin cezariana. Desi cu atatea interventii externe aproape ca nu e nastere naturala. Dar nici indusa nu a fost!
Am tinut din totdeauna jurnal de cand sunt aici si am fost f riguraosa chiar in cele 36 h de "groaza". Si retraiesc culmea recitind numai momentele frumoase.
O sa incerc sa prelucrez cele cam 50 pagini si va pun un link la document. Daca sunteti curioase cumva.... sa imi spuneti
Suntem de ieri dupa masa acasa. Am facut icter si l-am tratat cu fototerapie. Mama mea a ajuns tot ieri din Romania si deja ne rasfata cu bunatati pt masa de Revelion. In plus a stat de straja la hotarele somnului lui Dudu mic azi noapte. Astfel eu am dormit in total cam 3,5 h. In rest alaptat schimbat alintat leganat in somn. A fost o tragedie inceputul lactatiei in spital. Pompat plans pompat plans. Insa a meritat. Actualmente stam la fiecare san cate 15 min si completam cu sticluta prelapte hipoalergen. Asta a primit si in spital pana am avut lapte sa ii dau. Azi dupa ora 15.00 vine moasa in prima vizita acasa. Avem o lista cu intrebari dar mai ales vrem sa vedem daca am scapat definitiv de icter! Sa ne tineti pumnii.
Nu stiu cand si cum voi avea timp sa intru sa recuperez capitolele trecute. imi doresc mult sa stiu ce s-a mai intamplat cu noi, zuzele!
Probabil noaptea daca nu am somn.
Promitem sa revenim si cu actualizare pe webshots cu poze cu noi in varianta SCHAUFFELE -trei in unu! Acuma cand va scriu e in grija sotului iar Benji saluta cu mana dr la frunte, in somn. O sa vedeti poza curand pe webshots. Sunt atat de fericita ca ne merge bine si sper sa ne mearga si mai bine. Sotul e nespus de tandru cu Benji aproape ca il trezeste din somn cu atatea mangaieri si pupici!Revenim.........

Ceska, 37 sapt+ cu Benji
AMR 3 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
http://good-times.webshots.com/photo/2749359160102658297jDKzxK Aici incepe "lumea lui Benji"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

hello fetelor!

am un piticot de 3 kg si 51 cm...nascut natural!

Rares Stefan(dn 27 dec 2007) e cumintel si dulce foc...iar mama e fericita, si se reface!

va pup! sa aveti nasteri usoare!

LUMI cu RARES STEFAN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lumsta

hello fetelor!

Rares Stefan(dn 27 dec 2007) e cumintel si dulce foc...iar mama e fericita, si se reface!

va pup! sa aveti nasteri usoare!

LUMI cu RARES STEFAN

felicitari, lumsta, sa fii sanatoasa si rares stefan sa ramana asa cumintel! multa fericire va doresc!

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

hello fetelor!

pupici!

LUMI cu RARES STEFAN

Mergi la inceput