* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (104) *
Raspunsuri - Pagina 17
Miutza spune:
Lumsta, felicitari!!! sa-ti traiasca baiatul si sa fie mereu sanatos si norocos! sa pape bine si sa se faca mare si puternic!
Miri, daca-s atacuri de panica e grav, ca ma apuca seara si noaptea si tot mai des...cred ca pe fondul fricii mele de a naste noaptea uff...desi, chiar daca e sa ma apuce noaptea, tot mai dureaza ceva timp pana iese bebe cu adevarat. ar trebui sa ma imbarbatez 
Mitsu, eu am reusit sa adorm dimineata pe la 7 abia si m-am trezit la 11. scuze ca am iesit asa brusc fara sa-mi iau la revedere dar venise sotul dupa mine fff ingrijorat, credea ca mi s-a facut rau... thx pt aprecieri vis-a-vis de poze
acum sunt varza, ce mai! dar nu vreau sa dorm acum pt ca sper sa reusesc la noapte, ma gandesc ca daca voi fi epuizata, voi dormi dusa. sotul meu iubit pregateste sarmalutzele pt maine si alte bunatati hihi yummy! am mare noroc ca se pricepe, ca-i place sa ma ajute si mai ales ca vrea hihi...
revin fetele zuzele!!! 
Miutza
36+
Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Irlandeza , mai cate probleme ai avut tu in sarcina asta , saracutza de tine...motanica ta ar trebui sa-ti ridice o statuie cand va fi mare !
Nu-i nevoie de statuie. Eu sper doar sa fie sanatoasa si ascultatoare. Ca la cate vezi la TV, copii care-si neglijeaza parintii batrani si bolnavi.......
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 4 zile ?!?! 
Mitsu-bishu spune:
Aaaa, gata, mi-am dat seama cum se face ! Stupid me! ![]()
Miutza, no problemo, nu e nevoie de la revedere pe forum, suntem intre noi... Daaaa... Eu ma gandesc sa fac noapte alba ca sa pot dormi maine seara ca azi m-am trezit pe la 14:00 fara ceva si am mai dormit si la pranz vreo ora... de pe la 16:00 asa...
.. Sunt de groaza! Cre'ca a dat hepatita-n mine!
36+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Mitsu-bishu spune:
Ia sa vedem daca ne-a iesit semnatura... ![]()
36+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Pentru Irlandeza...
Cum ai facut sa iti apara numai seturile de poze pe pagina principala? Vorbesc de flickr... Mie imi apar toate pozele insirate si pe margine "albumele"
In alta ordine de idei, tare frumoase pozicile, hihi! Cata coama aisi e rosie, de Irlandeza autentica... Cum te descurci cu atata par? Ca eu rup jumate din el la baie...
Ce frumosi sunteti voi doi... Dar ce e sotul tau?Ca am vazut ca ai poze cu el in concert... Canta la vreun instrument/ e dirijor? Oricum e tare fain sa ai asa o mandrie... Felicitari!
Ma bucur ca-ti plac pozele. Cat despre coama mea... intradevar e mare. Si culoarea mea naturala e un castaniu spre roscat, desi in poze eram vopsita. Acum nu m-am mai vopsit de la Paste si nici nu o s-o fac decat la botez, poate sau din nou la Paste.
Iar sotul meu a terminat Conservatorul, canta la clarinet. Muzica clasica. Suntem mandri de el. De fapt, toata familia lui e cu muzica. Bunicul clarinetist, tata la violoncel, mama profa de muzica si fosta cantareata de muzica clasica, iar sora lui, cantareata de opera, prin toata lumea. Mai putin cunoscuta in Ro. , ca a refuzat sa dea cu
.Despre poze , vad ca ai inteles deja.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 4 zile ?!?! 
Miutza spune:
Irlandeza, asa e, ai un par superb. sper sa-l mosteneasca si Patricia ;) cat despre sarcina ta...ofofofof imi amintesc ce mult au durat greturile la tine si ca ai fost cea mai chinuita dintre noi la capitolul asta ufff...si acum, nu pot decat sa-mi imaginez cum e sa nu te poti misca fara ajutor si imaginatia imi spune ca e groaznic!
eu ma gandeam ca odata cu sarcina avansata vei lua si tu o pauza de la chinuri dar nu, vad ca Patricia e hotarata sa-si faca prezenta simtita la maxim pe toate caile... cu siguranta insa vei uita de tot cosmarul asta cand o vei strange in brate
te pup! 
Miutza
36+
amr 4 saptamani!
Miutza spune:
aaa, am uitat! bebe Viktorash e delicios! si Angie e f senina si arata f bine
daca se si simte bine, ma bucur si mai mult pt ei!
Miutza
36+
amr 4 saptamani!
micsunea spune:
Ce de noi bebelusi si noi mamici in doar cateva zile!!!
Geo Ionita, felicitari! Bine a venit clopotica ta! 

Andradda, felicitari! Alesia Stefania, bine ai venit! 

Lumsta, felicitari! Rares Stefan, bine ai venit! 
Miky Mamica, felicitari! Luca Gabriel, bine ai venit! 
Ralluca, felicitari! Radu Teodor, bine ai venit! 
Mary Mary, felicitari! Radu Stefan, bine ai venit! 
Micsunea
36+
POZE DE LA INTALNIREA CU MIRI-MIK
SI POZE DE LA CRACIUN
http://community.webshots.com/user/micsunea
Miutza spune:
fetelor, nici eu nu vreau sa ma duc la spital nemachiata...nu ies nici sa iau paine fara ceva make-up acolo...hmmm despre oja nu mai zic, unghiile mele nu stau nici macar cateva ore fara oja (colorata, nu lac transparent) deci sper din suflet sa nu ma puna sa-mi sterg unghiile
mi-am amintit de un babism tare ciudat! cica sa nu ai nicio bratara sau alta bijuterie rotunda (inele, verigheta, lantisor etc) cand nasti pt ca nu te poti dilata! pe de o parte imi vine sa ma tavalesc de ras ca nu vad nicio legatura dar apoi...cum acum suntem destul de credule si avide de trucuri/sfaturi care mai de care mai logice sau nu...ma gandesc ca poate exista vreo baza reala pt sfatul asta...hmmm... oricum, nu cred ca avem voie cu bijuterii..sau avem? eu parca n-as lasa tot acasa, m-am obisnuit cu bratari, inele... iar Mosul mi-a adus un inel superb cu piatra de malachit despre care am citit chiar ieri ca ajuta la o nastere usoara (culmea! chiar acum, cand am nevoie!)... normal ca nu am sa cred eu acum ca daca port inelul ala voi naste in 7 minute ca iulia dar...nici rau nu-mi poate face, nu?
am luat-o razna rau de tot
a, si imi dau seama ca n-o sa pot purta multa vreme bratarile mele ca sa n-o zgarii pe printesa la baita sau cand o schimb etc ...dar sper sa ma pot obisnui fara ele usor si repede
moaaammaaa ce probleme existentiale am la ora asta!
Miutza
36+
amr 4 saptamani!
micsunea spune:
M-am uitat si la poze in astea 2 zile in care n-am scris... Ce de poze!!! Si ce de poze noi!!! Si ce frumoase sunt toate!!!
Ellenutza, am vazut salopeta rosie, e tare draguta!
Ereena, mi se pare ca arati asa de calma in poze!
Eliza din USA, tu cu AncaDiana sunteti manechinele trupei, ce slabute sunteti, dar burtica e la fel de mare si la voi!!! Hi-hi-hi![]()
Greta4you, am vazut si pozele cu burtik si cele de dinainte de sarcina, esti adorabila in toate pozele!
Ma intreb cum o sa aratam dupa sarcina, cu toatele... Si cum o sa fie intalnirile la restaurant, fara burtici dar cu copilasi de aceeasi varsta?
Jelimoni, deci ai o sora geamana care nu e geamana? Sunteti frumusele amandoua!
Irinouka, tare mult mi-au placut pozele tale...
Creata2008, ce de poze!!! Pai cred ca ai avut un an minunat, cu casa noua cu sarcina, cu camera noua pentru bebelus, Doamne, ce an plin si plin de lucruri frumoase! Si foarte frumoasa casa... Ce-ar fi sa incerc sa-l "emigrez" pe sot in Romania?
Micsunea
36+
POZE DE LA INTALNIREA CU MIRI-MIK
SI POZE DE LA CRACIUN
http://community.webshots.com/user/micsunea