* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (104) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Raca, eu dupa Anul Nou o sa ma apuc sa ii fac lista sotului meu, cu telefoane. Cu carbon copy la mami. Ca sigur va fi varza, asa ca imi trebuie si un back-up, nu-i asa? Si acolo va avea lista cu telefoanele obligatorii, apoi sms-urile obligatorii si alte sms-uri pe care, daca are chef si timp si nu uita, sa le trimita. Mi se pare o varianta buna si astfel ma asigur ca totul este organizat, asa cum imi place mie.

Multumim de aprecieri pentru camera Mariucai!

Alina, eu raspund pe masura ce citesc, asa ca de-abia acum am ajuns si la mesajul tau referitor la casuta si la camera Mariucai. Multumim mult de urari!

Despre m2... acum, intr-o zona ok, cu niste facilitati, e undeva intre 40 si 120 euro. Depinde ce vrei de la teren. In Clinceni, de exemplu, poti sa mai gasesti usor la 40-50 Euro. In Magurele e mai greu. E oras, e de fite.

Dar, dupa cum spuneam si aseara, nu as da pentru nimic in lume viata noastra de la casa. Pentru niciun apartament super spatios, intr-o super zona... Nu ne mai intereseaza. Evident ca nu am uitat unde am stat 27 ani, dar... Si, ca un alt argument al vietii la curte. Ai mei au stat toata viata lor in acelasi apartament. Si tati spunea ca el nu pleaca nicaieri, ca acolo ne-am nascut amandoi (eu si fratele meu), ca exista un trecut, ca ii place etc. Ma rog, sagetatorii, in general, se ataseaza de lucruri, oameni, idei. Si nu prea ii scoti din ale lor. Dar acum toata viata lor s-a schimbat in bine si sunt fericiti. Si sa nu cumva sa-ti imaginezi ca ai mei se suie fiecare in masina proprie si pleaca la job. Nuuuuu... se suie frumos in microbuz sau in ratb. Dar fiecare si-a gasit alte placeri si si-a descoperit noi hobby-uri.

Pe de alta parte, noi cand am inceput casuta, nu aveam copil. Si a fost muuult mai usor. Fondurile destinate pampersilor si hainutelor s-au dus spre gresie, faianta si caramida. Am avut noroc ca am prins un tren. Prietenii nostri, care au teren langa noi, se chinuie de 1 an jumate' sa termine casa. Dar e extrem de greu cu un copil mic sa faci acest lucru.

Una peste alta... da, e foarte frumos si bine la casa, dar daca ramaneam gravida cat eram in garsoniera, era extraordinar! Aruncam tot si ii faceam loc bebelusului. Chestiune de optica.

Mergi la inceput

Laura si Irlandeza

Tribunele sunt cu voi!!!!!! Sa auzim peluzaaaaaaaaaa din dreapta! Si acum pe cea din stangaaaaaaaa! Si acum, toata lumea in cor!!!!!

Nasteri usoare, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

neata, fetelor!

Mariana, suntem toate alaturi de tine! te imbratisam cu mult mult drag!! Dar cum e posibil sa nu fi vazut la ecografie ca inima are malformatie?

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 6 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Creata, multumim, multumim. Deja ma apuca fiorii.
Mie MI-E FRICA DE MOR. Nici controlul manual nu l-am suportat, asa ca ma gandesc cu groaza cum or fi contractiile. Macar de-o fi sa ma chinui, sa nu ma lase mult, si sa-mi faca cezariana.
Of, Doamne, numai acolo ma gandesc in fiecare zi.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 4 zile ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna! Scuzati interventia dar voiam sa o felicit si aici, din tot sufletul, pe Ven, pentru al doilea ficior (de data asta ti-a iesit capricornul asteptat........poate a doua oara imi iese si mie)! Bebe Mathias, bine ai venit in lume!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si pumnii stransi si nasteri usoare si frumoase celor care urmeaza!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutare, dragelor!

marianna, , te rog sa nu iti faci mustrari ca povestea ta ar deranja pe cineva sau ca prefera vreuna dintre noi ca tu sa nu mai scrii, ca sa nu ii scada moralul. prostii! esti de-a noastra si ti s-a intamplat ceva groaznic si suntem alaturi de tine.
iar o poveste impartasita, chiar daca e trista (sau mai ales daca e trista) poate ajuta mai mult decat credem, asa ca iti multumesc, eu, una, pt ca ai gasit forta sa scrii.
se spune ca ce nu te doboara te face mai puternic iar din ce ai scris reiese clar ca vei trece peste incercarea asta, mai ales pentru andrei.
ai grija de voi!

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Putina prelucrare psihologica. Gandeste-te ca o vei tine pe Patricia in brate. Atunci de ce frica??

Cat despre par... te inteleg perfect! Si mie imi ia 'fo 2 ore, de cand incep cu spalatul, pana la pieptanat. Norocul meu ca nu ma pieptan decat o data la cateva luni. Ca altfel... Cere ajutor la greu. Despre epilat, eu nu-mi fac griji. Oricum, cu orice m-as face, oricat m-as chinui, nu va iesi perfect si voi intra pe mana asistentelor. Asa ca, nici din punctul asa de vedere nu am ce face. Nu controlez eu show-ul. Dar daca iti va fi frica in continuare, puneti o dorinta de Anul Nou... Eu anul trecut mi-am pus dorinta sa avem o fetita. Si o avem! Asta daca nu e Denis, pana la urma.

quote:
Originally posted by irlandeza

Creata, multumim, multumim. Deja ma apuca fiorii.
Mie MI-E FRICA DE MOR. Nici controlul manual nu l-am suportat, asa ca ma gandesc cu groaza cum or fi contractiile. Macar de-o fi sa ma chinui, sa nu ma lase mult, si sa-mi faca cezariana.
Of, Doamne, numai acolo ma gandesc in fiecare zi.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 4 zile ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

creata, n-o sa fie denis, cu siguranta! :-)

irlandeza...asa de greu dar atat de putin...macar tie nu tre' sa iti spuna lumea s amai faci un efort, sa tragi putin de tine, pt ca asta faci in fiecare zi. cred ca beau o bere guiness cand o sa aflu ca ai nascut!

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Creata, mersi mult de incurajari legate de casa...asa e practic..suntem vecini...SI noi cand am cumparat terenul ne-am gandit ca in curand va fi parte din Bucuresti..Acum..Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim sa ridicam casuta..mica mica..si plina de iubire:D

IrinaL...referitor la tarifele de Municipal..sa stii ca si noi suntem un pic in ceata...difera de la dr la dr...iti trimit un PM mai incolo saiti zic asa...in mare...Iar desprfe epidurala...cica nu e neaparat nevoie sa vb cu dr anestezist inainte..ci mai degraba cu ginecologul..ca majoritatea anestezistilor fac asta...deci o va face cel care e de serviciu in momentul cu pricina...

Andradda..felicitari pentru printzesica....sa fie sanatoasa si norocoasa...da frumos nume v-ati ales:D

LaLa..sunt foarte fericita cand citesc vesti bune despre Bibi...sa va dea Dumnezeu putere ...putere multa...hai ca greul a trecut..acum incepe o alta etapa..si apoi..veti pleca acasa...si veti uita totul..va veti bucura de familie..si acu vine gradinita..scoala..si..ai sa vezi ce repede trece timpul..acu o mariti...ca se tot vb de combinatii acii pe net...cred ca daca ma aude tasu fii'mii ca vb de combinatii ma strange de gat..cica isi ia permis de port arma..just in case:D...asa ca...Va puuuup apasat

Doc..multumim de vestile de la Ange..ne bucuram tare pt ea...

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irinouka, dau eu guinessul.
Creata, si eu doar cand spal parul il piaptan, dupa , nu se mai poate.
Si exact la asta ma gandeam si eu, daca o iesi Patrik pana la urma? Dar nu conteaza, numai sanatosi sa fim .
O fi cumva pana la urma. Tot incerc sa ma imbarbatez, da' nu prea imi reuseste.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 4 zile ?!?!

Mergi la inceput