* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (104) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tinna, cand vii la prietena ta in vizita, neaparat trebuie sa treci si pe la mine!

Pana atunci, te asteptam cu vesti si poze cu Angi si bebe Viktor!

Simona, am citit povestea. Mi-au dat lacrimile. Ai povestit foarte simplu si frumos. Sa va traiasca Craciunita!

Saru' mana si de aprecierile legate de camera Mariucai. Si mie mi se pare aerisita acum. Inainte, cu mobila adusa de la garsoniera, parea foarte mica. Acum, aranjata si vopsita proaspat, colorata vesel, mi-am dat seama ca este destul de mare si ca ai spatiu o gramada in mijloc. Am loc si pentru paturi suspendate, cand o fi cazul. Sa speram ca repede, ca mi se aduna iernile in cununa.

Irlandeza, daca ai terminat si cu patutul, nu-ti mai ramane decat sa te epilezi, sa te speli pe par si sa iti faci manichiura si pedichiura. Sa fii pregatita cu-adevarat!

Mergi la inceput

Mariana, noi am scris pagini intregi cu gandul la tine si zeci de mesaje au fost postate pentru a iti arata ca am fost si suntem alaturi de tine. Din tonul tau razbate tristetea si supararea, dar, totodata, am vazut ca nu te dai batuta si mergi mai departe. Si mi-au dat lacrimile! Puterea unui om nu sta in caraterul sau in ceea ce se vede, ci in dorinta de a razbi si a trece peste incercarile vietii. Toti avem parte de lucruri bune sau mai putin bune, totul e sa stim cum sa facem fata ultimelor, cum sa invatam din experientele noastre, precum si ale altora.

Evident ca ce s-a intamplat cu tine ne-a afectat pe toate... Sa nu crezi nicio clipa ca noi suntem alaturi doar de fetele care nu au probleme. Dar mesajele care au venit erau de incurajare si de ruga pentru tine si pentru familia ta.

In curand, dupa ce lucrurile se vor linisti cu voi, din punct de vedere psihic mai ales, te asteptam sa ne impartasesti noua ta exprienta.

Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Creato, iti multumesc si tie si celorlalte fete.Nu am citit totul din urma, dar stiu ca ati fost alaturi de mine...Nu sunt suparata pe nimeni, ci doar vreau sa nu va deranjez cu povestea mea trista.Probabil voi reveni candva,dar pana la a va anunta ca voi avea un alt copil, va trce mult, mult timp...cel putin un an...
Nu am avut timp sa schimb semnatura

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Miri, mai aveam niste pagini de citit din capitolul trecut si, ce-mi vad ochii?? Ti-a scris pe zgarie-norul din centru?? Ca in filme??? IN-CRE-DI-BIL!!!!! Ce surpriza fenomenala! Ce romantic! Nu-mi vine sa cred, cat de misto poate sa fie ideea!!!!!!!!

Lasa aparatul de glicemie, cu toate ca imi pare rau si pentru el, mai ales ca era util rau, dar aceasta actiune a sotului tau umbreste orice altceva! O incununare extraordinara a ultimelor zile de sarcina!

x 1.000

Mergi la inceput

Eu zic sa nu te gandesti la zile, luni, ani, ci sa lasi sa vina totul de la DD. Asa cum e firesc... Vei vedea la timpul respectiv ca este momentul perfect pentru a trai o experienta noua.

quote:
Originally posted by mariaanna

Creato, iti multumesc si tie si celorlalte fete.Nu am citit totul din urma, dar stiu ca ati fost alaturi de mine...Nu sunt suparata pe nimeni, ci doar vreau sa nu va deranjez cu povestea mea trista.Probabil voi reveni candva,dar pana la a va anunta ca voi avea un alt copil, va trce mult, mult timp...cel putin un an...
Nu am avut timp sa schimb semnatura

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Alina, acum am citit de problemele voastre. Ooo, imi pare asa de rau. Si de Luca, ca e bolnavior, si de tine, de voi. Oooof, asta-ti mai lipsea acum! Dar pana la anu'-ti trece, o sa vezi!!! Ca am schimbat placa cu "pana te mariti iti trece!".

La faza cu perineul, eu am auzit ca pot exista probleme mari la contactul sexual daca broderia nu e facuta cu simt de raspundere. Dar cel mai bine ar fi sa citesti despre asta, ca poate exista si alte modalitati de a rezolva, in afara de operatie. Cu toate ca nu cred. Daca ai un orificiu intredeschis, atunci nu cred ca poate fi corectat altfel decat prin operatie.

In fine, capul sus si cheer up! Numai azi nu e trecerea in Anul Nou!!

Pupam fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariana esti extraordinar de curajoasa si de tare! Sau incerci sa fii si asta e bine pentru psihicul tau! Suntem toate alaturi de tine si asteptam sa ne dai o veste buna cat de curand! E foarte bine ca il ai pe Alex langa tine, el te va ajuta sa treci mai usor peste tragedia asta!

39+ AMR 6 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, eu sunt, in mod oficial, urmatoarea la nascut Va spun drept imi cam tzatzaie Incerc sa nu ma gandesc defel!
Joi, 3 ianuarie, ora 7,30 ma infiintzez la spital cu bagajul in dintzi, mi se fac analizele (nush exact care se fac inainte de cezariana) si, tot in cursul diminetii, are loc cezariana....Sa va mai zic de morcov? Nu va mai zic
Azi noapte am avut cam 2 ore in are nu am putut dormi si am avut contractii nedureroase cam la 10 minute Acu' vad ca nu mai am, dar ma gandeam ca am imbulinat-o!

Felicitari Miky-mamica, sa creasca mare puiul tau si tu sa-ti revii repede

39+ AMR 6 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Irlandeza, daca ai terminat si cu patutul, nu-ti mai ramane decat sa te epilezi, sa te speli pe par si sa iti faci manichiura si pedichiura. Sa fii pregatita cu-adevarat!

Da' crezi ca pot ? Manichiura nu-i o problema, dar baia......Unde stam avem doar dus, eu in picioare nu pot sta. Ultima data m-am asezat pe un scaun si mama si sotul ma spalau , parul e mai problema. La picioare nu ajung ca sa-mi fac pedichiura, din casa nu pot iesi, si nu cunosc nici o cosmeticiana sa vina acasa. Asa ca o sa fiu mai putin pregatita din punctul asta de vedere.
Azi mai fac o baie "in scaun", cat e si sotul meu acasa. In rest doar la chiuveta, nici in lighean nu pot sta.
Dar lasa ca recuperez eu dupa.....

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 4 zile ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura I, si eu am morcovu' infipt adanc. Avem acelasi DPN. Acuma nu stiu daca motanica mea vrea sa vina atunci sau mai tarziu. Cat despre dormit..... eu nu dorm cu noptile, sau mai prind cate 2-3 ore de somn pe noapte , asta din cauza durerilor. Dar or tece si astea . Sanatoase sa fim, si sa ne vedem bebeii in brate, sanatosi de asemenea.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 4 zile ?!?!

Mergi la inceput