Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
myral spune:
Mama tot imi da eroare si am trimis de trei ori nu ma puneti sa streg ca nu stiu si n-am timp.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
urmychance spune:
multumim fetelor pt urarile de sanatate.
si "la multi ani" bebelusilor care mai implinesc azi o lunita.
prisi spune:
Myral e usor de sters, trebuie sa fii logata si sa dai click pe cosul de la mesaj
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
isa13belle spune:
Buna mamici!
Noi va citim cu drag da nu prea scriem.
Astazi avem si noi 3 luni, , 5,5kg si 60cm..
Nu stim daca mai apucam, asa ca va uram de pe acum "Un an nou plin cu bucurii si sa auzim numai de bebelusi sanatosi si voinici !!!"
Andries, de care "magazin al Annisiei" este vorba?-cel de langa Jolidon???
Pupici
isa13belle mama de Sofia Diana 30sept
Andries spune:
Uite ca m-am ambitionat sa caut si eu pozele Teodorei, Doamne mare-i gradina ta si putini iti sar gardul , Teo dar stiu ca ai niste nervi de otel daca a rezistat cumnatica neparuita sau nesifonata, eu cred ca-i turnam, asa din "greseala" un pahar de vin pe ea sau ceva mancare sa fie nevoita sa se schimbe , bine ca nu si-a facut si buchet de mireasa, am mai auzit eu de gelozii din astea bolnave, dar nici asa...Teo sa fii tu sanatoasa, ca altii daca au buba la cap mai greu se trateaza.
peseu: daca ai chef sa-i faci figura, la nunta ei (nu va putea sa nu te invite, nu?) ii trantesti un pahar de cola pe rochie, daca vrei sa fii blanda o lasi pana dupa biserica si-o aranjezi la restaurant "la primire", tzoc, tzoc doi pupici pe obraz, o imbratisare si gata...rochia-i varza, ii strici bucuria fix cum ti-a stricat-o si ea tie ba chiar mai rau.
Andries
myral spune:
Prisi am reusit, hi,hi,hi ce greu era!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
isa13belle spune:
La multi ani, pentru Antonia Maria de mandarinutza,Elisa Lavinia de myral,si Vlad de raminarosca.
isa13belle mama de Sofia Diana 30sept
aeperju spune:
quote:
Originally posted by prisi
zambiti va rog
ca tot se vorbi de diversificare http://www.trilulilu.ro/florin3g/d89c264df7cbd1
iar aici somnicul http://www.trilulilu.ro/florin3g/07368687ca3d1f
poze
oooo Doamne! Super! Ce am mai ras....
emma
prisi spune:
Andries pai mai bine nu se marita, sa vezi "distractie" pe saracul baiat , cu pachet all-inclusive: nevasta si soacra duse cu capul
poze
prisi spune:
eu sunt cu bebe in brate , ca doar asa e vesela si astept poate vrea sa adoarma , ca nu stiu ce are azi, poate am laudat-o ieri prea tare
poze