Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Myral sant pe pag mai jos...le-au vazut si alte fete ,deci nus probleme.

Rox multumim.Presepele il face fiecare cum doreste si depinde si de spatiu.Voi nu fa-ti mai dus nicaieri sau am pierdut eu firul

Vmkris multa sanatate si un calduros "La multi ani!" sotioarei.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabi, eu am crezut ca ii dai completare ca scrisesei ca mananca cam 90ml si la alaptati au mai scris fetele ca pot face mai rar la 3, 4 zile.HaveF8 imi cer scuze dar scrisesei la cap trecut ca la 4 luni ii dai deja si suc cu pulpa si supa de legume si cereale de asta am presupus ca ai inceput diversificarea de vreo luna sigur, inca odata scuze tu iti cunosti copilul si sigur faci ce e mai bine pt el mie mi se paruse cam mult pt 4 luni chiar si pt cei pe formula.Si cu asta am incetat sa-mi spun parerea, nu vreau sa deranjez (desi nu asta e intentia mea ), pe mine ma ajuta ffffff mult sfaturile fetelor de aici de asta le dau si eu mai departe.Urmy esti tare haioasa cu rezumatul, sanatate si tie si lui Tudor.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Ali gata am reusit eu sunt mai nu am dat pagina mai jos, am vazut dulcea craciunita si pe Enrico (ce nume frumos) si presepele.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Pentru fetele care au si-au inscris copii la Evenimentul Zilei si nu au aparut in supliment.
Am scris redactorului care s-a ocupat de lista si am primit urmatorul mesaj.

"Buna ziua,

Au fost niste incurcaturi, mai multe taloane/inscrieri au ajuns dupa deadline. Tocmai de aceea, in ziarul de maine, luni 31 decembrie, vom publica o lista suplimentara a copiilor cuminti. Diplome sper sa ajunga la toti copiii care s-au inscris, chiar si la o zi-doua dupa deadline.
Cu bine,

Al dvs.,
Calin Hera "

Sper ca Edy sa apara maine.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
Flori multa sanatate si fericire intregii familii
Urmy multa sanatate si tie si puiului, sa va faceti repede bine

Andreea nu stiu cum se cheama, dar am facut niste bezele cu nuca umplute cu o crema de ciocolata si urmeaza sa le glazurez maine, ca altfel trebuie sa mai fac o tura

azi am un copil mofturici, iar tati e plecat pana in oras, asa ca nu am reusit sa fac decat ciorba si sa pun carnea de friptura la fezandat, il astept pe tati sa pot continua

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Andries am retinut manevra sper din toata inima sa n-am nevoie de ea, bine ca ai fost pe faza. Si chestia cu copiii mai slabuti si boala e adanc inradacinata desi si cea mare a fost f rezistenta la raceli.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna mamiclor va doresc un nou an fercit cu multe impliniri pentru voi si bebici LA MULTI ANI:

ricea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gata,am venit si noi de la cumparaturi,dar nu le-am luat pe toate,am mai lasat si pe maine,pe ultima suta de metri.Mai da ce aglomeratie,zici ca vine sfarsitul...de an
Azi umplu niste foi de napolitane si maine fac ceva de mancare,dar nu prea multe feluri,mai mancam si uscaturi..Dupa ce ca n-am mai reusit sa slabesc,am mai pus 1-2 kg,acum de Craciun

Myral si eu sper ca nu deranjez pe nimeni daca-mi spun parerea sau fac diferite remarci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by myral

Andries am retinut manevra sper din toata inima sa n-am nevoie de ea, bine ca ai fost pe faza. Si chestia cu copiii mai slabuti si boala e adanc inradacinata desi si cea mare a fost f rezistenta la raceli.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Sa dea Dumnezeu sa nu ai nevoie de ea!! Caci e horror.

Andries

Mergi la inceput

Prisi ca tot mi-ai facut pofta de prajitura ma laud si eu ca vine soacra si imi aduce si mie. Apropo soacra mea in fiecare luna face ce face si ajunge de fiecare data pe 30 sa vada ce achizitii mai avem la incheierea lunii. Azi avem 4 luni La multi ani tuturor bebeilor care implinesc cateva lunisoare! si la multi ani si pt mamica Flori!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput