Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti, eu aproape am terminat treaba pe azi, restul maine.Am reusit sa adorm un baiat care azi a avut o fata tare trist, a scos cateva chiote si rasete in rest trist dar nu marait, stia mititelul ca am treaba, sau era suparat ca nu am stat sa ma joc cu el...tati nu este suficient. Acum dorm baietii mei, asa ca fug repede sa prind si eu putin somnic.....ca acum ii este foame...

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca am deschis pagina de 2 ore si nu am apucat sa scriu. Am un bb extrem de marait, nu inteleg ce are. Nu vrea nimic, se plictiseste imediat, trebuie plimbat mereu in brate si sa ii fac jucarele.

Andries, doamne ce tarie ai avut, bine ca a fost ok. Chiar ma gandeam sa pun mana sa citesc si eu despre primul ajutor ca nu se stie. Pe la 8 luni s-a sufocat Alex, insa am rezolvat-o cu intorsul cu capul in jos. Ea nu a bagat prostii in gura pana acum la varsta mare, este incredibil, in loc sa se potoleasca dupa 3 ani atunci a inceput. Multumesc pentru sfatul cu antibioticul, nu il voi da. Numai ca sunt disperata, vreau sa o vad bine odata, si sa o pot duce la gradi ca nu mai pot cu ea pe acasa de atata timp. Mai ales ca am aflat ca am examene in ianuarie si nu am invatat nimic. In plus nu mai suport nici sa o vad stranutand pe langa frate-sau, oricat incerc sa il feresc tot mai ajunge pe langa el.

A-alinta, eu ii tai si unghiutele de la mana si de la picioare. Si Andrei a avut umflatura rosie la deget la picior si i-a trecut de la sine.

Flori [s[ sa fii sanatoasa si fericita!

Danuta, iaca o sa ma uit ce am prin dormitor si sa iti zic ce mi-a placut, ca eu una nu prea tin minte filmele. Oricum aseara am reusit sa vad Transformers.

Urmy, multa sanatate, ai grija sa nu dai baiatului. Eu as zice sa nu il incurajezi la ridicatul in picioare.

Ali, nu m-am dus nicaieri, nu am zis ca ma duc. Au venit tone de musafiri zilnic, iar de Rev vom fi 20 persoane pana la urma, imi vine sa ma urc pe pereti. Dar nu ma mai plang si asa suntem in ceva certuri conjugale.

Off doamne, se plange la greu. Am ramas cu el acasa, cica sa ma odihnesc ca nu sunt in apele mele, iar tati e cu Alex la o petrecere pentru copii, numai ca in loc de odihna am primit numai maraieli si scandal si cocosare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

rox - port masca la gura si la nas.E al naibii de cald cu masca asta.Alta metoda sa il pot proteja nu stiu. Ar tb sa ma feresc de el, dar nu am cum. Il mai pasez si lui taica-su dar mai mult sta cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana de ce nu o rogi pe mama ta sa stea putin cu Andrei sa poti si tu sa pregatesti cina de Revelion si sa te odihnesti un pic? Stiu cum e cu doi, imagineaza-ti ca eu am doar doua camere si permanent este cate unul calare pe mine, la noi gradi se deschide in 7 ian, nu mai devreme, cred ca pana atunci imi fac astia mici creierii praf...Victor de cand ma vede ca ii dau bibe lui Mirciulix vrea si el sa ii dau mancarea in gura desi poate sa manace cu lingura si furculita bine mersi. Si o mai vrea si la el in camera, nu in bucatarie.

Eu cu mama mea...trebuie s-o rog insistent ca ea are tot felul de treburi, chiar ma gandeam ca in ian dau anunt la ziar si-mi caut bona. Tu cum vrei sa faci cu bona, cum o cauti?

Urmy eu cand am fost racita nu am purtat masca, dar aveam grija sa nu vorbesc de fata cu bebe deloc, e al naibii de greu sa nu deschizi gura, dar ce sa-i faci? Mai poti incerca niste hexoral spray, e bun ca mai curata gatul de microbi, la fel si strepsils, doar ca nu stiu daca alaptezi sau nu. Daca alaptezi nu poti lua hexoral, nici strepsils, dar poti incerca sa te speli mai des pe dinti si sa cureti bine nasul cu picaturi, asta ajuta tot la diminuarea cantitatii de virusi din aer.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by prisi

Andries pai mai bine nu se marita, sa vezi "distractie" pe saracul baiat , cu pachet all-inclusive: nevasta si soacra duse cu capul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

pai si el saracul de unde sa stie? ba eu propun altceva: ii trimite Teo pozele cumnaticii si ii spune "draga, dar e deja maritata, n-o vezi aici in rochie de mireasa?" "te-a pacalit, imi pare rau, hai nu te supara..."

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Vmkris sa-ti traiasca sotioara.

Urmy multa sanatate...baga si niste sucuri de portocale.

Rox te inteleg...nu mai vreau musafiri pana la vara...ma agit la cumparaturi, cu ei printre picioare dupa...de sai multumesti pe toti...in vizita m-as duce, dar nu de durata ca pitica se agita.

Myral nici eu nus experta, am mai invatat una alta de la fetele de pe forum

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox ce pui pe tine de Revelion??Mi-am luat ceva pe negru , ca nu m-am bagat anul asta la culori deschise

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

http://picasaweb.google.com/urmychance/APatraLuna

cateva poze noi cu tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, tare dulce e Tudor, e asa haios in fotoliu.

Ali, ideea era ca eu m-am gandit la un numar mai mic de invitati insa nu pricep cum se tot aduna. Sigur ca fi distractie, iar pentru mine mai multa munca. Insa le voi pune pe doamne si domnisoare sa puna osul la treaba, ca nu sunt eu de serviciu. Eu sunt doar gazda, ar trebui sa fie suficient. Pana la 12 noaptea o sa pun rochita aia de la Debenhams, apoi ma schimb in ceva mai comod, probabil una din bluzele si fustele noi.

Andries, mama azi gateste la greu, vine maine sa ma duc si eu sa ma aranjez. Eu sa stii ca nu am facut nimic pentru cina de Rev, doar am comandat la restaurant si va dura doar sa asez masa si aperitivele si sa ornez, in rest doar incalzesc si pun. Insa o sa fie de spalat. Dar zilele astea m-am stors de atata aspirat, spalat, strans, etc etc. As vrea sa lancezesc, dar uite ca nu se poate ca se plange familionul ca e dezordine, ca atare ieri am si tras o portie de cearta pe tema asta. Pai cine vrea ordine sa mai puna mana sa si faca, nu avem ologi in casa si nici eu nu sunt sclav pe plantatie. Cat despre Victor, cam asa e si fie-mea, nu mai mananca singura - de fapt a mea e si mofturoasa si o si alerg cu mancarea. Dar problema cea mai mare e dezordinea, nu iti pot spune de cate ori strang toata casa impanzita cu jucarii si desi o amenint ca arunc tot sau dau la copiii saraci tot nu pune mana sa stranga macar un creion.

Din ianuarie caut si eu bona, sa vedem ce si cum. Nu cred ca la ziar ca nu am chef de telefoane. O sa merg prin agentii si mai vad prin cunoscuti. La Alex am dat afara 3 de pe la agentii si pe madam asta de imi e menajera acum, care a fost bona ei, am gasit-o prin cunostinte. Gasisem anul trecut inainte sa ma mut o agentie care mi-a placut, pe str Grigore Alexandrescu, nu mai stiu cum se chema. Mi-a placut fata de alte agentii de rahat la care am fost si care mi-au irosit si timpul si nervii. De aceea prefer agentie, sa imi faca ei o selectie minimala pentru ce cer, nu sa sune toate nebunele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara si de la noi!

Multumim pentru urari, azi a implinit si dulceata mea 4 luni si e tare cumintica. Diseara o cantaresc si o masor si saptamana viitoare o sa vina pediatra sa facem vaccinul. Vom face Infanrix Penta, l-am luat de la Sensiblu zu 210 ron.
Si sa va mai povestim despre noi:sugem tot ce putem, jucarele, mana mea sau a lui tati, orice poate apuca gusta imediat, apuca bine toate jucarelele si tot ce o atrage de prin casa, se intorce de burtica pe spate, cand o tin in brate sau sta in scoica, ma ia de manute si se ridica in fundulet, fara sa o incurajez eu. A primit de la Mos multe jucarele si un centru de joaca in care se amuza si rade de una singura.

La multi ani! sarbatoritilor de astazi si pentru mami FLORI!

Urmy, multa sanatate tie si lui bebe Tudor, e tare scump!

Andries, uite o pentru o mamica curajoasa si descurcareata!

Alehiam, am vazut pozele, foarte frumose!

Dantje, tare frumusica e dulceata Hannah!

Danuta, din ultimele filme pe care le-am vazut mi-a placut The Golden Compass, cu Nicole Kidman.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput