Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Of, tare suparat e baiatul meu, nu pricep ce are. Pe fondul oboselii mele ma enervez din orice. Cred ca v-am mai povestit ce chin sunt mesele, mananca mult mai putin decat de obicei pentru ca se joaca cu biberonul, abia reusesc sa il tin in gura, ii prind o manuta cu mana mea si cealalta la pieptul meu, altfel e lupta. Capul e radar in toate directiile, incerc sa ii dau sa pape cat mai izolat de sunete si mai ales de sora-sa dupa care se suceste non-stop.
Culmea ca in afara de bibe, parul meu si hipopotam, nu apuca alte lucruri. Nu pricep de ce nu vrea zornaiotarele alea, nu intinde mana la alte jucarii, in schimb hipo care e mare, greu si alunecos il tine bine si reuseste sa il duca si la gura. Nu mai spun ca i se misca picioarele si pacane si am impresia ca il rasuceste intantionat ca sa ii apuce picioarele. Dar in rest nu il intereseaza nici o jucarie, chiar si de carusel s-a plictisit. iar cand il pun sub platforma cu chestii agatate, in loc sa intinda mainile la ele, el le loveste cu picioarele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andreeaiosif spune:
si David a avut o perioada de 2 saptamani in care manca mult mai putin, acum si-a revenit si a luat si mai bine in greutate.
el apuca jucariile, se uita la ele, le zornaie, dar nu se intoarce singur de pe burta pe spate sau invers, asa ca vezi - fiecare cu ritmul lui de dezvoltare. insa din picioare da non-stop, si din manute la fel am zis ca il facem caratist!
el inca se mai trezeste noaptea pe la 4 si mananca.
isi roade mana si face balutze. o fi legat de dinti? deja? nu prea cred...
cand sta pe burta incearca sa se tarasca si cum nu ii iese tipa de nervi. daca ii tin mana la calcaie se impinge in ea si inainteaza ca o rama mica :))
gabitz78 spune:
seara buna tuturor.
am pus niste poze de la botez, daca vreti sa ne vedeti.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
andreeaiosif spune:
am uitat sa spun ca mai are crize de plans si vrea plimbat in brate. in scoica nu ii mai place, se impinge si am avut surpriza ca era aproape iesit din ea atarna peste marginea ei... si nu imi vine sa il leg, cred ca ar tipa sa se simta legat.
andrei ziceai ca nu prea mai plange... il mai legeni/plimbi in brate?
dr lui david mi-a zis ca asa au ei perioade in care papa mai mult si apoi perioade in care papa mai putin si sa nu ma alarmez atata timp cat e ok ca greutate si inaltime.
toate bune,
http://picasaweb.google.com/andreeai2007/Craciun2007/photo#5147835532432715458
andreeaiosif spune:
cat de cuminte a fost eliza la botez!!! bravooo! sa fie sanatoasa! david al meu a plans non-stop de eu am ramas marcata 1 saptamana!
gabitz78 spune:
andreea - te cred ca ai fost marcata. si eu am patit la fel cu stefan, care a plans de cand a intrat pana a iesit din biserica. cred ca asa sunt baietii nostri mai nazdravani.eliza nu plange decat daca o doare burtica.in rest maraie si se mataie.
pupici si multa sanatate celor bolnaviori.
myral spune:
Da, a fost f cuminte Eliza nu pare ca plange nici cand a fost scoasa din apa si ce tort, mmmmmm!Urmy ce haios e grasunelul tau prin rafturi cum probeaza el premergatorul!Mai dar ce copii voinici si vanjosi de se ridica ei in picioare, nu puteam sa cred, mi se pare f devreme. A mea abia se ridica in fundulet de manute, sta sprijinita intre perne dar nu o las, deocamdata in scoica mi se pare f fragila inca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Mandarinutza si eu tot mai tarziu o cantaresc poate mai ia ceva, sa ne spui si noua cat are daca vrei. Eu nu ma mai laud ca suntem prea micute printre grasani.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Roxana poate Andrei e marait de la dintisori si de aia nici nu mananca cum trebuie. Si daca vrea sa puna manuta doar pe hipo ce daca? Are personalitate. Si cu piciorusele ce mai fotbalist il face mamaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
gabitz78 spune:
myral - a bazait nitel in cazan, dar atat!
pupici.